prastai cia siandien......
pz kaip dziaugiuos kad ispanai gavo :D,tik va latviu labai gaila
lygiai tos pacios emocijos, bet kaimynai patys kalti, jei jau nesugeba portugaulu nugalet......
tai niekas nezinot kaip siandien sulose cekes su kinem?
graikai apsisiko,pizda sitas cempionatas,visiskas meslas statymas
papas-savrasenko pyderas atsiprasant nesugeba net metimo atlikti.o vaidina vos ne lyderi graikijos komandos
na ka Rusija pirma vieta grupeje, va cia tai value Triobete buvo @8.00
cia virusas
M|ndiz, isimk savo avatara. bo perziurint bet kokia tema, kur tavo zinute, meta kazkokio pmp-rockers.com slaptazodzio reikalavimas(windows pranesimas)
bl o as jau buvau pradejes pykti ant kompo kad man cia kazkokias lenteles meto...
o paklause mnes
as nesuprantu ko papodopolo nebeleidzia i aikste gal trauma kokia nors ir sulauzyta koja tegu eina i aikste ir pelno du taskus
Bugnai nezinai cekiu kiniu rezo galutinio?
Latviai ,netiketai pralose portugalams :D:D,cia dar didesne geda nei pralosti lietuvai buvo swedams :D
graikai kazkaip slabnai su rusais tvarkosi...
as pasakyciau rusai slabnai su graikais tvarkosi...
Norėdami komentuoti prisijunkite
prastai cia siandien......
lygiai tos pacios emocijos, bet kaimynai patys kalti, jei jau nesugeba portugaulu nugalet......
tai niekas nezinot kaip siandien sulose cekes su kinem?
graikai apsisiko,pizda sitas cempionatas,visiskas meslas statymas
papas-savrasenko
pyderas atsiprasant nesugeba net metimo atlikti.o vaidina vos ne lyderi graikijos komandos
na ka Rusija pirma vieta grupeje, va cia tai value Triobete buvo @8.00
cia virusas
M|ndiz, isimk savo avatara. bo perziurint bet kokia tema, kur tavo zinute, meta kazkokio pmp-rockers.com slaptazodzio reikalavimas(windows pranesimas)
bl o as jau buvau pradejes pykti ant kompo kad man cia kazkokias lenteles meto...
o paklause mnes
as nesuprantu ko papodopolo nebeleidzia i aikste
gal trauma kokia nors ir sulauzyta koja tegu eina i aikste ir pelno du taskus
Bugnai nezinai cekiu kiniu rezo galutinio?
Latviai ,netiketai pralose portugalams :D:D,cia dar didesne geda nei pralosti lietuvai buvo swedams :D
graikai kazkaip slabnai su rusais tvarkosi...
as pasakyciau rusai slabnai su graikais tvarkosi...