• Anonimas prieš 19 metų #59160

Tai kur gi tie Didieji specai dingno kurie taip reke,kad Zalgiris laimes ir vare cia ant visu n.x??? Dejau as ant jusu visu Zaliu, l.o.x.a.i. , KAIMAS ! Aciu uz demesi.

• regimantaspa prieš 19 metų #59159

nu ka apsisikot specai,prisibazarinot,o kas aysakys uz zodzius!blen pasimaisytumet man dabar po taku,prisikrovet sudo iki kaklo!PRIPAZINKIT,JUS PADARE PER VISAS SKYLUTES!

• jointaz prieš 19 metų #59148

nemaloniai nustebintas

• Sleepwalker prieš 19 metų #59147

RYTAS RYTAS RYTAS

• Anonimas prieš 19 metų #59146

Kaip matau Sleepwalker papildei savo parasa...as ir

• Sleepwalker prieš 19 metų #59142

Maloniai nustebintas

jo,as irgi...nesitikejau tokio sutriuskinimo... gaila siek tiek nuotaika pagadino Anderson.... jau nebutumetes to tritaskio tai man butu px bet mete...galejo pataikyti...

• mmd3 prieš 19 metų #59133

Maloniai nustebintas

• Anonimas prieš 19 metų #59131

Zaliems jau pizdec siais metais,kol Sireika uz vairo... Sakiau gi kad Rytas pazemins Zal,o dar kazkokie DUNDUKAI driso man priestarauti!

• KalmaR prieš 19 metų #59129

Jau radau.Padejau uz over 9.5.Tai reikejo jam devynis lygiai sumest.Neblogas tapetukas buvo,visa kita atspejau.Eh..

• Anonimas prieš 19 metų #59128

Aciu Vilniaus Lietuvos Rytui uz $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ !!!

• KalmaR prieš 19 metų #59127

Gal kas zinot kiek Serapinas sumete?Kur galima butu suzinot?

• fanatikaz prieš 19 metų #59125

kox kenio ir baker santykis?

Nelyginis

• fanatikaz prieš 19 metų #59123

Na ka , grazios rungtynes, grazus rezultatas, galia 100 nepavyko pelnyt

• stingeriz^ prieš 19 metų #59124

kox kenio ir baker santykis?

• KalmaR prieš 19 metų #59121

Ojojoj,as irgi zalgirio fanas,bet per visus tuos metus,kai sergu uz zalgiri,nei vieno karto nebuvau isjunges televizoriaus anksciau laiko.Bet tai jau siandien...baisu ziuret jau buvo..

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti