galvoju ar uzmest uz lietuva kaip dideliam patriotui nemaza sumele ar ne kazkaip sudinai zaide tie lietuviai, bet tikrai turetu savo grupej patraukti pergales o tai jau tiksliai neteko jo visam?
Manau per dideli koeficienta siandien duoda prancuzem,kurios tikrai yra labai galingos,ko tikrai nepasakyciau apie latves.Jei vien del namu sienu sitaip nuvertino prancuzes ,tai padare klaida,cia matau tik lengva prancuziu pergale Kokios butu nuomuones?
man is tavo emociju pasirode kad uz lietuves...siaip,tu teisus lazybose jokiu patriotiskumu,cia jug pinigai...aisku as myliu lietuvaites,ir kai nestatau pries jas,visada sergu uz jas! jos graziausios is
europos moteru krepsininkiu! pamatytumet tas turkes...apsivemtumet!
siaip dabar ispanes losia
http://www.basket.lv/online/5001437
Dziugi naujiena, net papildomai babkiu teko damest uz lietuvius kol fora nepakilo
Taip,visam cempionatui,oficialu O vokieciai ishsiunte namo Shulza
galvoju ar uzmest uz lietuva kaip dideliam patriotui nemaza sumele ar ne kazkaip sudinai zaide tie lietuviai, bet tikrai turetu savo grupej patraukti pergales o tai jau tiksliai neteko jo visam?
Manau Lietuva laimes,bet sunkiai.Labai dziugu ,kad turkai neteko snaiperio Erdogano
Jau visai arti Europos cempionatas.. ka manot apie Lietuviu galimybes pries turkus? ir kaip jum bilietas Serbija + Italija + Lietuva ?
gal zinai livescore per kur tas prancuzes ziuret galima butu?
na, as asmeniskai i tapetuka idejau prancuziu ir rusiu pergales...
Gal kas zino livescore latvijos moteru turnyro?
Manau per dideli koeficienta siandien duoda prancuzem,kurios tikrai yra labai galingos,ko tikrai nepasakyciau apie latves.Jei vien del namu sienu sitaip nuvertino prancuzes ,tai padare klaida,cia matau tik lengva prancuziu pergale Kokios butu nuomuones?
slysta man is ranku argentinos fora su lig kiekvienu lebrono dejimu ir kobes tritaskiu
gal kas zinot kaip ruses sulose su cekem?
88:74 praejo gana nesunkiai, nors po 2 kel siek tiek nerimo buvo
ne, uz turkes. Lazybose patriotizmo neturi buti
man is tavo emociju pasirode kad uz lietuves...siaip,tu teisus lazybose jokiu patriotiskumu,cia jug pinigai...aisku as myliu lietuvaites,ir kai nestatau pries jas,visada sergu uz jas! jos graziausios is
europos moteru krepsininkiu! pamatytumet tas turkes...apsivemtumet!
ar uz lietuves statei? .....patriotas...
ne, uz turkes. Lazybose patriotizmo neturi buti