• Anonimas prieš 20 metų #17041

Man tai patinka tokios situacijos, kai puse Lietuvos dega

man tai zinok kad nelabai jos prie sirdies

• Tamas prieš 20 metų #17039

As tai buvau uz Ciuki paskutini 1 lita pastates

• draska prieš 20 metų #17031

Paaiskinkit man, nebrendilai, kaip viena nepraejusi stavke gali nuvaryti i bankrota????? Ar cia jau buvo tokia garantija, kad kazkokiam bicui 3 fuksai neikris per rungtynes, kad uosvienes nama galima buvo uzstatyti??? Matau tik viena realu varianta - bankrotas reiskia, kad buvo dedami PASKUTINIAI 2 litai.

..o jei penki?...gali issivaizduot?

• Barclay prieš 20 metų #17029

Man tai patinka tokios situacijos, kai puse Lietuvos dega

• lionginass prieš 20 metų #16989

paplonino ciukinas kesenes ane?:) sakiau kad rizikingas statymas, ziom kad grybas, bet jei grybas tai gali ir nelost, o jei jau losia tai tuos 4 taskus nera sunkui imest

• julkiz prieš 20 metų #16963

Taip buna tada, kai tau reikia pinigu, o toks "draugas" kaip Ciukinas tau ju ne tik nepadovanoja, o dar ir pasiema o bankrotas cia perkeltine prasme..

• sanulam prieš 20 metų #16954

Paaiskinkit man, nebrendilai, kaip viena nepraejusi stavke gali nuvaryti i bankrota????? Ar cia jau buvo tokia garantija, kad kazkokiam bicui 3 fuksai neikris per rungtynes, kad uosvienes nama galima buvo uzstatyti??? Matau tik viena realu varianta - bankrotas reiskia, kad buvo dedami PASKUTINIAI 2 litai.

• julkiz prieš 20 metų #16951

Ciukinas visiems apsiko galva + mane nuvare i bankrota

• wigga prieš 20 metų #16935

zjb kad keletas zinuciu buvo pratrintos apie ciuskeviciu fruktaviciu blet blet

• Anonimas prieš 20 metų #16933

zjbs visa tapeta ciurka susiko aciu

• Anonimas prieš 20 metų #16928

bet blt blt pries tokius centrus toxs lopas dar gali iki kases damest nu nx. Kurva kamuoli gauna i rankas persikes drebet pradeda

• hilas prieš 20 metų #16926

omnio live vel uzsilenke

• wigga prieš 20 metų #16925

piderastas nx niekad nesumeta pries lochus visokius nesumeta, o cia pries rimtesne komanda lochas matai pagrindinis centras blet

• Anonimas prieš 20 metų #16924

kurva nx pyderas valkata bl baltapukis ciukinas nx turbut paciulpe mahoriciui kad leido palosht bybkociui

• loooseris prieš 20 metų #16920

as tai skaitau kad kaip tik rytas turetu taikliau baudas metyt nes rytas zais per maziukus kurie nera klisi o pamesa be abejones stngsis isnaudoti savo aukstaugius kurie meto baudas tik pusetinai.paimiau ryto TB.o javtokui tikrai nebus laibai daug metyt baudu kaip sake blood'as.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti