cia as trinu viska, nes tu tik siukslini foruma
o krepsinio expertas sugrizo.tai kur tavo 80% praeinantys pickai?
melzer
Kaip jums siandien Del Potro ir Montanes win?
Montanes gal irt nieko, dar prideciau Starace
blexa saunuolis sukovojo senelis ;D asilai vikingai vistiek visa bilietuka susiko ;/
rainer
nieko gero su Schuettler'iu ...
vo vo
sitas turi eit su vejeliu: Timea Bacsinszky - Lucie Hradecka, Bacsinszky win. Triobete 1.50, kitur 1.40 ir maziau.
o ka i kita puse is kombo ;o
Pas mane kitoj pusej Schuettleris
Devilder N - Peya A 2@2.80 nesuprantu kaip gali duoti toky kofa, uz namu zaideja kuris losia tikrai neblogai, ir losia pries klouna....
Man Peya didesmis klounas uz Devilderi geriau Devilderi i combo
kaip susiveliau, reikejo palauk truputuka, buciau -1.5@1.90 paemes ir 2;0@2.9... durna galva durna galva.... De Los Rios Go !
Dienos statymu laikyciau Greonefeld 1.55 orakule, kaip kitur neziurejau. Verta uzmesti daug.
Norėdami komentuoti prisijunkite
cia as trinu viska, nes tu tik siukslini foruma
o krepsinio expertas sugrizo.tai kur tavo 80% praeinantys pickai?
melzer
Montanes gal irt nieko, dar prideciau Starace
blexa saunuolis sukovojo senelis ;D asilai vikingai vistiek visa bilietuka susiko ;/
rainer
vo vo
sitas turi eit su vejeliu: Timea Bacsinszky - Lucie Hradecka, Bacsinszky win. Triobete 1.50, kitur 1.40 ir maziau.
Pas mane kitoj pusej Schuettleris
Devilder N - Peya A 2@2.80 nesuprantu kaip gali duoti toky kofa, uz namu zaideja kuris losia tikrai neblogai, ir losia pries klouna....
Man Peya didesmis klounas uz Devilderi geriau Devilderi i combo
kaip susiveliau, reikejo palauk truputuka, buciau -1.5@1.90 paemes ir 2;0@2.9... durna galva durna galva.... De Los Rios Go !
Dienos statymu laikyciau Greonefeld 1.55 orakule, kaip kitur neziurejau. Verta uzmesti daug.