ATP/WTA Wimbledon 2008 Meskio tikslas, bei mintys jusu.

• mahjong prieš 17 metų #113613

istrauke vistik clementas mldc!:)

• Barkass prieš 17 metų #113606

O. Savchuk +7.5 gal verta imti.? Ka manot.?

• Carmelo prieš 17 metų #113605

Man tai nei Errani nei tuo labiau Ani ant zoles neaisku ka veikia. Dar va Petrova 2-0 visai nieko

• Meski prieš 17 metų #113604

Maria geriau (; bet ziurint kur mesi, jeigu pinnacle tai Maria ir siaip Maria su -1.5 mesciau, del traumos, zole kolkas labai slidi..

• Carmelo prieš 17 metų #113603

Meski kas geriau santangelo win ar Hantuchovos 2-0?

• Meski prieš 17 metų #113602

tai cia dar px atrodo, kazkam, kas dejo uz Srebotnik pvz reik dar truputuka palaukt, ten tik 13;12* tuojaus bus

• tominis prieš 17 metų #113601

Na tikrai uz Davydenko ant zoles nereikejo deti, nemegsta jis jos. Uzuot ruosesis Wimbeldonui rusas nedalyvavo ne viename zoles turnyre o pasirinko turnyra Lenkijoje ant grunto. Bande kazkiek apsislifuot zaidima prie tinklo zaisdamas dvejetus ka daro labai retai, bet ir tai siandien jo neisgelbejo.
    Man ir ant zoles vieni nuostoliai, siandien gal kiek geriau einasi. Rybarikova labai sunervavo - vakar butu ramiai uzbaigusi...

O Schiavone kaip sunervino vakar galejo baigt jau tai snd prapiso seta o 3 10:8 ... bet tenisas be nervu neapseina...

• Carmelo prieš 17 metų #113600

davydenko duhiausias n* nesaltmano...idomu ar daug eesat ji imete?

Na tikrai uz Davydenko ant zoles nereikejo deti, nemegsta jis jos. Uzuot ruosesis Wimbeldonui rusas nedalyvavo ne viename zoles turnyre o pasirinko turnyra Lenkijoje ant grunto. Bande kazkiek apsislifuot zaidima prie tinklo zaisdamas dvejetus ka daro labai retai, bet ir tai siandien jo neisgelbejo.
    Man ir ant zoles vieni nuostoliai, siandien gal kiek geriau einasi. Rybarikova labai sunervavo - vakar butu ramiai uzbaigusi...

• gangsterss prieš 17 metų #113599

nu nx joudos dienos su zole man...reik kzk daryt

• Meski prieš 17 metų #113598

kofas mazas buvo, ant zoles jis sudmaliauja visad, tai turbut niekas nemete

• gangsterss prieš 17 metų #113597

davydenko duhiausias nx nesaltmano...idomu ar daug eesat ji imete?

• Villa prieš 17 metų #113596

lopas clementas

• Villa prieš 17 metų #113595

roitman +9.5

• Meski prieš 17 metų #113594

kurva DD Hernandezas 6;3 2;6 0;6 2;6 Cirkininkas 3 breakus per seta :F

• tominis prieš 17 metų #113593

sekmes

Kosmariskos dienos meskiui, tai galima irpaimt sita fora juk turi kazkada sueit!

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti