ka tu man siulai atsipusti ,prisikkelni,ackarike...uzeini i mano skilti ir pavydi ziuredamas kaip zmones pliusuoja,tik diskutuoti gali po nesekmingos dienos..slysk,is cia cia boboms ne vieta
zinai kaip vadinama tokia zmogaus busena? vaikisku maximalizmu (galima pavadinti dar ir kaimo ereliu). putokis nesiputojes,maziau kelk bangas ir ismok nuryti kritika po savo idiotisku veiksmu
ka tu man siulai atsipusti ,prisikkelni,ackarike...uzeini i mano skilti ir pavydi ziuredamas kaip zmones pliusuoja,tik diskutuoti gali po nesekmingos dienos..slysk,is cia cia boboms ne vieta
atakos ritasi bangomis ,bet ivarcio nera
verksim visi
na jau galetu ir musti
ir dar buvo nutraukta ataka pavojingam epizode paciam gale
dar vienas teisejas pyderas, turejo buti skirtas 11 metru baudinys i svedu vartus...
sitas ir bus malonumas(pliusas). jei ne,tai susaudykit mane,arba gyva prikalkit prie kryziaus!
Nu , neramu truputi? 1-1 po pirmo
nu sekmes tau su ta ispanija as irgi ja paemes turejau
dar i du tapetelius idejau ispanijos pergale! siai dienai statymai bagti! visiems sekmes!
slysk,nax pyderas,manes nedomina tavo statistikos ! ateini tik tada kai kas nors cia nepreina.
slysk,nax pyderas,manes nedomina tavo statistikos ! ateini tik tada kai kas nors cia nepreina.
Ispanai turi laimet...
uzvarte D
zinai kaip vadinama tokia zmogaus busena? vaikisku maximalizmu (galima pavadinti dar ir kaimo ereliu). putokis nesiputojes,maziau kelk bangas ir ismok nuryti kritika po savo idiotisku veiksmu
nesiparink VYRE,atsipusk.
pirmieji nervu protrukiai pralosus didele suma.aisku linkiu sekmes
cia zinok jau nieko naujo nera kalbant apie tuos nervu protrukius