• Asiliukas prieš 18 metų #84408

Gali gyvai ziureti, per Star Sports Leitona rodo:
    http://livetv.ru/eventinfo/3700/

• raul777 prieš 18 metų #84407

parasyk i spype man arminasxxx

• Arbuuzas prieš 18 metų #84406

koki tenisa reik?

• raul777 prieš 18 metų #84405

gal kas ziurit tenisa ir galetum man per skaipa pakomentuot biski man mane neveikia normalu livescorai.

• AntiReflex LT prieš 18 metų #84404

Ljubicic Ivan - Almagro Nicolas under total 23
    Almagro tragiskai zaidzia ant hard dangos ir praejo i antra  etapa  tik itin atkaklioje kovoje nugalejes Florian Mayer, kuris irgi neblizga ant hardo. O Ljubcic siemet ant hardo pralaimejo vos kelis kartus, todel neturetu su tokio lygio varzovu terliots daugiau nei du setus, imam underi, gal nebus kaip vakar
    Tarpusavyje abu jau buvo karta  susitike, tada nesunkiai pergale svente Ljubcic:
    H2H: Toronto (CAN) Hard Ivan Ljubicic - Nicolas Almagro 7-5 6-1 First

• AntiReflex LT prieš 18 metų #84400

nu kokios mintys siandien?

as jau atsiemiau savo vakaryksti minusa  is teniso, Japonijos futbolo lyga valdo! . Graziausias pliusas siandien. Reik atsvest

• raul777 prieš 18 metų #84398

Rauli,norejau taves paklausti,ka manai del Gasquet Hewwitt maco? N eprognozuotum laimetojo?

prognozovau vienam tapete leytono +1.5 rycka tikrai nenusipelno but favoritu sitoj poroj.Manau leytonas laimes

• Plus prieš 18 metų #84397

Rauli,norejau taves paklausti,ka manai del Gasquet Hewwitt maco? N eprognozuotum laimetojo?

• raul777 prieš 18 metų #84396

Rauli, dar reikia vieno labai paprasto atsakymo
    Ar djokos kokybes sertifikatas pakankamas -3.5 forai pries moya?

jo sertifikatas patvirtintas europos komisijos,o ant hardo net nerteklius jauciamas lyginant su moya bet yra bet...Novakas labiau taikosi i pergale usa opne negu cia,dar po ilgo laimeto turnyro tai ta fora negalima imt stipriau kaip 5/10

• Plus prieš 18 metų #84395

Ferrer win!!!

• Asiliukas prieš 18 metų #84394

Rauli, dar reikia vieno labai paprasto atsakymo
    Ar djokos kokybes sertifikatas pakankamas -3.5 forai pries moya?

• raul777 prieš 18 metų #84393

kodel del andujar toks tikras.../
    ?

atsakymas labai paprastas - nes zaidzia su lorenzi ir turi motyvacijos bei yra sveikas

• simonas99 prieš 18 metų #84392

kodel del andujar toks tikras.../
    ?

• raul777 prieš 18 metų #84391

snd neimsim jokiu nezinomu kaliu ir artistu o tik laiko patikrintus ir kokybes setifikatus(palyginus su varzovu)turincius berniukus ir mergaites.Ir be jokiu cirku snd nx..kolkas andujar -3.5 ir pergale bei nadal -4.5..
    labiausiai laukiam omnibeto foru mergaitem,nuojauta sako kad turi but smagiu

• Arbuuzas prieš 18 metų #84390

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti