• Plus prieš 18 metų #83637

Man asmeniskai visi Mindizo pikai,kaipir tavo under,labai abejotini,Monaco ant zoles buvo dauzomas,o ant grunto manau praeis jo +6.5 fora ir 18.5 over.Manau bus 6 4 6 3.Del Qureshi,jis ir taip jau per toli nuejo,jam pakaks.Penneta ir Muller iswis nieko neaisku,o Youznyj su 1.25 kofu net rizikuot neverta,Korolev turi labai stipru serva ir manau cia tai breikas tikrai bus,o kas laimes tai 55/45 wertinciau,todel imt Youzno pergale su kofu 1.25 tikrai neverta.Na cia as skubedamas rasiau,nes turiu lekt.Davaite,sekmes

• Asiliukas prieš 18 metų #83636

Dar be MindiZ'o ivykiu ka nors pamanykit ir apie Nadalio-Monaco Total Games 19.5 UNDER ? Padrasinantys arba bauginantys komentarai butu labai malonu isgirsti kol dar ne velu

• M|ndiZ prieš 18 metų #83635

ka manot apie toki:
    A-U-H. Qureshi-R. Bopanna 1 1.6
    F. Pennetta-M. Muller 1 1.45
    M. Youzhny-E. Korolev 1 1.25
    Bendras koeficientas: 2.90

• raul777 prieš 18 metų #83632

kur tavo tobulybe rauli? ponas vasselin gavo i vienus vartus,o nadalis praslydo per viena geima nuo 18,5 overio ar nereiketu paklausyti mano nuomones nors karta:)

nu kaip cia tau pasakius ponas profai...malonu kad kartais netingi issakyt savo nuomone,bet jei ir griztu laikas tai abejoju ar kazka pakeisciau..nes visi tie ivykiai labai stipriai atrode bet deja pora baigciu nesutapo..kas del nadalio tai negalima sakyt kad jis praslydo per geima,galima sakyt kad kugelis praslydo pora kartu istraukdamas pralostus geimus.kad gali rafa nepraeit labai realios gresmes nebuvo..kas del vasselino tai taip,buvo dar viena pamoka kad kur prizu fondai skaiciuojami simtais doleriu del labai pasitiket negalima..Nors ventura tarsi ir priestarauja tam,nes atrode panasei stipriai kaip ir vasselin..Turbut del pono edurado tinka tavo posakis sportas yra sportas

• PROFIS prieš 18 metų #83631

kur tavo tobulybe rauli? ponas vasselin gavo i vienus vartus,o nadalis praslydo per viena geima nuo 18,5 overio ar nereiketu paklausyti mano nuomones nors karta:)

• M|ndiZ prieš 18 metų #83630

nu man pakako Ventura+Szavay..stambiau paemem

• raul777 prieš 18 metų #83628

ventura be zurgo 6:2,6:3
    lieka ant kito eduardo..biski gaila kad szavay susivele viena seta,geras tapetas buvo

• raul777 prieš 18 metų #83626

nu tai flashscore manau pakankamai patikimas,livescore taip pat raso kad laimejo,ko cia panikuoji? reik venturos ir vsio.

dabar jau nepanikuoju bet nervina kai visi skirtingai sako..
    dabar jau aisku kad reikia tik venturos oficialaus laukt,nors del tokiam chate visi vieningai sako kad laimejo

• M|ndiZ prieš 18 metų #83625

nu tai flashscore manau pakankamai patikimas,livescore taip pat raso kad laimejo,ko cia panikuoji? reik venturos ir vsio.

• raul777 prieš 18 metų #83624

bl as jau uzsipisau kariaut su tais rezultatas nx duodi duodi po tuoj zajobiskus forumus ir kiekvienam vis kitaip raso nx...Zianau jau 4 rezultatus kuriais szavay gavo ir 3 kuriais laimejo,tai kuriuo piderastisku rezultatu man tiket??????????????????????

• XZXZX prieš 18 metų #83623

xscores.com raso,kad szavay laimejo 6-4 4-6 6-2

• M|ndiZ prieš 18 metų #83622

www.flashscore.com raso kad Szavay laimejo 2-1 Dar reik oficialaus Ventura.

• M|ndiZ prieš 18 metų #83621

kur ir kas raso?:D

• raul777 prieš 18 metų #83620

man raso kad szavay laimejo 6:7,6:2,6:3

• M|ndiZ prieš 18 metų #83619

rasp kad Szavay gavo 2-1

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti