bb as dejau ant situ treciarusiu turnyru, bardakas kazkoks, @1.20 kofai nepraeina
1.2 tai dar negarantija kad praeis..ir tokiuose turnyruose daugiau info reikia turet apie motyvacija zaideju..kazkodel itariu statei uz juzna,nors daug kas ir geru loseju eme kubeko pliusine
belieka melst kad nepasitrauktu nesibaigus pirmam setui,per 2 geimus 4 df panasu kad issukta ranka degradas zaidzia..jei atsauks laukus 2 dienas tai nu ir nx
su stanislavu tai cia bus reikalu mislinu kad nepaims seto
kodel turetu nepaimt wawrinka gal ir nepaims seto..
ziurint kas nors patience vargo vakariene is pirmu geimu atrode kad suvalgys ta savo priesa,lengvas uztikrintas,staigus...bet paskui pradejo zaist tarsi nenoredamas laimet
krc dejau skersa, uzteks, laukiam moteru...
bb as dejau ant situ treciarusiu turnyru, bardakas kazkoks, @1.20 kofai nepraeina
1.2 tai dar negarantija kad praeis..ir tokiuose turnyruose daugiau info reikia turet apie motyvacija zaideju..kazkodel itariu statei uz juzna,nors daug kas ir geru loseju eme kubeko pliusine
9 prakaitai nubego bet sveiki pinigeliai is siandieniniu jau ir kildmann pirmo seto fora uz 1.9 praejo
monfilio pergale net nemaciau we!!!!! 3.50~ SUEJO
Dw serra judriau.Argentinietis mete gryba pirmame sete.
bl omnibetas tai geri ispistgalviukai,vos i punkta per juos neisbegau,neskiria polanskio nuo pashanskio
vasalo bp
belieka melst kad nepasitrauktu nesibaigus pirmam setui,per 2 geimus 4 df panasu kad issukta ranka degradas zaidzia..jei atsauks laukus 2 dienas tai nu ir nx
wawrinkos laimes kad pirmas padavines
vasalo bp
wawrinkos laimes kad pirmas padavines
kodel turetu nepaimt wawrinka gal ir nepaims seto..
ziurint kas nors patience vargo vakariene is pirmu geimu atrode kad suvalgys ta savo priesa,lengvas uztikrintas,staigus...bet paskui pradejo zaist tarsi nenoredamas laimet
su zebalosu..
bet tavo avataras man sirdi drasko,kai raul taps realo puoleju treneriu sitas zmogus bus mano dievas ir dar vardai musu vienodi
su kuo vassalo losia ?
su zebalosu..
bet tavo avataras man sirdi drasko,kai raul taps realo puoleju treneriu sitas zmogus bus mano dievas ir dar vardai musu vienodi
over
Ks msnot Kolshreiber-Stepanek ceko pergales? 2.2 kof
+2.5