Bet geriausiai snd atrodo cuevas ir dudi sela..Kad ir man depresija,kad ir zaidybine krize,kad ir pamirsau ka reiskia laimet,kad ir geda tuos ivykius rasyt kurie jau 3 dienas is eiles nepraeina,kad ir galvoju nx as vel statau...bet tuos du vistiek paimsiu
Karaliumi Nadalis buvo ant Clay...O po ne viena diena trukusiu kautyniu su Soderlingu kazko panasau siandien buvo galima tiketis..
atsibudo biski
ole baghdatis win!
kas su tuo nadaliu nx
Karaliumi Nadalis buvo ant Clay...O po ne viena diena trukusiu kautyniu su Soderlingu kazko panasau siandien buvo galima tiketis..
kas su tuo nadaliu nx
nu siauniai kol kas venus pirma seta
I kova rauli
sunku meski nusiteikt tai kovai ir i musi eit geros nuotaikos,dedu be aistros ir didelio noro..Pats zinai kokios nelaimingos man sitos dienos buvo
I kova rauli
Bet geriausiai snd atrodo cuevas ir dudi sela..Kad ir man depresija,kad ir zaidybine krize,kad ir pamirsau ka reiskia laimet,kad ir geda tuos ivykius rasyt kurie jau 3 dienas is eiles nepraeina,kad ir galvoju nx as vel statau...bet tuos du vistiek paimsiu
man atrodo geriau kuzes pliusine
Nordicbet duoda +4
rauli venus laimes ???
man atrodo geriau kuzes pliusine
ominke kofai krito nuo 2.9 iki 2,6 uz kuze, Pinnacle nuo 3.2 iki 2.9 dar ne vakaras cia
na sekmes
ominke kofai krito nuo 2.9 iki 2,6 uz kuze, Pinnacle nuo 3.2 iki 2.9 dar ne vakaras cia
nu vo geras tapetas visai isejo.Rafa+roddick+bagi+venus
topsporte 3.19 lekiu padet
nu paskaiciau bs tavo.Dzin imu venus
Nelaimes Venus, Kuze laimes
del ko taip mislini ?
Nelaimes Venus, Kuze laimes