• no`one prieš 18 metų #85910

Haas T - Petzschner P >29.5

manau nors vienam sete bus kova kokia 5-7 ir praejo overis

• regimantaspa prieš 18 metų #85908

Murray-Bjorkman 36 over

• Plus prieš 18 metų #85906

Canas, Azarenka, Murray, Schiavone ir Davydenko win, Haas 3:0, Berdych 3:0, Roddick 3:0 ir Chakvetadze under 18. Is 9 7 praejimai

• regimantaspa prieš 18 metų #85887

Na as kelis kartus buvau uztaikes juos paziureti, tai labai gera yspudy paliko komanda - net nebudinga sakyciau matyt taip zaidzianty rusu kluba. Visgi Lukoilo pinigai duoda rezultatu, net neabejoju kad dar kokie 3-5 meteliai ir rusu klubai bus tokio kalibro, kaip Caskas, Dynamo ar Unicks europos krepsinyje. Dar prie ju pora xoxolu klubu galesim drasiai priskirti.

O ruskeliai ruosesi macui stipriai: paskutiniam cempionato ture - taupesi, tai viskas aisku, kad matyt kokia naujos degalines lygio premija buvo pazadeta praejus Celtica.
    Zodziu gera maca ir geru emociju apturejau

taip,sutinku.jau dabar eiliniai rusijos klubai prisipirke neblogu horvatu,ceku,lenku...brazilu

• Asiliukas prieš 18 metų #85886

Na ir man tenise Nadalis neplanuotu ciudu padare ...

• Asiliukas prieš 18 metų #85885

bet siaip nesitikejau tokio gero rusu zaidimo...kolegos skotijoje riebiai eme saviskiu pergale "svaria"....jauciau kad "spartakas" gali stipriai pasipriesinti!

Na as kelis kartus buvau uztaikes juos paziureti, tai labai gera yspudy paliko komanda - net nebudinga sakyciau matyt taip zaidzianty rusu kluba. Visgi Lukoilo pinigai duoda rezultatu, net neabejoju kad dar kokie 3-5 meteliai ir rusu klubai bus tokio kalibro, kaip Caskas, Dynamo ar Unicks europos krepsinyje. Dar prie ju pora xoxolu klubu galesim drasiai priskirti.

O ruskeliai ruosesi macui stipriai: paskutiniam cempionato ture - taupesi, tai viskas aisku, kad matyt kokia naujos degalines lygio premija buvo pazadeta praejus Celtica.
    Zodziu gera maca ir geru emociju apturejau

• regimantaspa prieš 18 metų #85884

siandien man futbolas 100proc praejo,ka nepasakyciau apie tenisa Laikas Pastatyta Kursas Laimejimas Busena Informacija
    21:21 100.00 Lt 3.96 396.00 Lt Priimta Neatspausdinta +3

Nr. Laikas saka Statymo tipas ivykio dalyvis Kursas Var. Baigtis Rezultatas
    11842 2007-08-29 Futbolas Kiek ivarCiu bus per rungtynes /1,2/ -2.5+/Le Mans-Paris SG 1.50 1
    11808 2007-08-29 Futbolas Kiek ivarCiu bus per rungtynes /1,2/ -2.5+/Anderlecht-Fenerbahce 1.60 1
    11812 2007-08-29 Futbolas Kiek ivarCiu bus per rungtynes /1,2/ -2.5+/Kobenhavn FC-Benfica 1.65 1

• regimantaspa prieš 18 metų #85883

Omnikas su savo 1.52 sugunde, tai daug gero streso apturejau

bet siaip nesitikejau tokio gero rusu zaidimo...kolegos skotijoje riebiai eme saviskiu pergale "svaria"....jauciau kad "spartakas" gali stipriai pasipriesinti!

• Asiliukas prieš 18 metų #85882

Bet tai bl Nadalis rado pries ka ciudintis ...

• Asiliukas prieš 18 metų #85881

siaip ne taip,man reikejo -kas pateks i kita etapa.kad ir su 1.27!

Omnikas su savo 1.52 sugunde, tai daug gero streso apturejau

• regimantaspa prieš 18 metų #85880

siaip ne taip,man reikejo -kas pateks i kita etapa.kad ir su 1.27!

• regimantaspa prieš 18 metų #85879

AR yra ziurinciu viena geriausiu visu laiku futbolo macu: Spartak - Celtic ? Senai tokios dramos nemaciau

ble skotai baudinio neimuse...

• Asiliukas prieš 18 metų #85878

AR yra ziurinciu viena geriausiu visu laiku futbolo macu: Spartak - Celtic ? Senai tokios dramos nemaciau

• Asiliukas prieš 18 metų #85877

geriau cia nelysti..pareina priestaringa informacija,plius neaiskus koef sviravimas...

Reikejo neatkalbineti, daug nervu, kaip kad jau tampa tradicija, bet pabaiga viska atperkanti

• CUPID prieš 18 metų #85875

Turim nauja  teniso zvaigzde - antras po Federerio - Alun Jones

Na jo

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti