• AntiReflex LT prieš 18 metų #85583

D.Haren'as is OAK - lopiniu lopinys. o dar skaitos vienas is geresniu lygos pitceriu.

As irgi nesupratau, kaip galejo nepraeit, buvau itraukes i tapeta , kaip viena  patikimesniu ivykiu siandien is beisbolo, Tampa apskritai yra FENOMENAS, jau turi rekorda  pries Bostona ; Tampa MLB lygoje yra blogiausia komanda, bet kartu ir tokiu bajeriu paskaldo, kad truksta zodziu...

• Donas prieš 18 metų #85582

Beje, Donas mano minti "pasisavino". Pastate Washington atlernatyvia fora -1.5. As irgi pastaciau taciau nespejau ideti i pickus. Ziuresim kaip bus... Bet jau pralaimi neblogai... Cia vien del Hanrahan'o... 4 walks viename inninga ir dar jis nesibaige

nu jo. dedi uz komanda kai losia vienas is geresniu ju pitceriu, o tas sumeto taip, kaip nesumetytu pats blogiausias komandos pitceris. greiciau jau tas beisbolas baigtus, uzkniso

• Donas prieš 18 metų #85580

D.Haren'as is OAK - lopiniu lopinys. o dar skaitos vienas is geresniu lygos pitceriu.

• AntiReflex LT prieš 18 metų #85579

GO GO GO Cubs!!!

• AntiReflex LT prieš 18 metų #85574

Imu Cubs, turi praeit

• AntiReflex LT prieš 18 metų #85568

ne kazi kiek liko laiko, bet gal yra minCiu del Arizona - Chicago Cubs? Ir del siulomo underio 9.5?

• vycka_n prieš 18 metų #85567

Beje, Donas mano minti "pasisavino". Pastate Washington atlernatyvia fora -1.5. As irgi pastaciau taciau nespejau ideti i pickus. Ziuresim kaip bus... Bet jau pralaimi neblogai... Cia vien del Hanrahan'o... 4 walks viename inninga ir dar jis nesibaige

Hanrahan varo ir toliau...graudu ziuret...

• Sleepwalker prieš 18 metų #85563

• domcia9 prieš 18 metų #85561

kansas-clevelend,paemiau visus siu rungtyniu underius kokius tik imanoma...arba...arba...

• Blaine prieš 18 metų #85560

atrodo siandien nei siu rungtyniu CIN-FLA, nei NYM-LAD
    Lietuvos lazybu kontoros net nedave pasiulos

kurgi tau duos tie Lietuvos suknisti bokmeikeriai! Ateina ryte nukopina ka randa pinnaclej ir varo gert, px jiem kitos varzybos.

• M|ndiZ prieš 18 metų #85559

nu phila -1 paemem,yra dar kokiu pasiulymu is likusiu varybu?

• AntiReflex LT prieš 18 metų #85558

Cincinati su Florida Triobetas dave, overis praejo jau po triju iningu, Triobete totalas buvo 11.5 jei neklystu

• Donas prieš 18 metų #85557

Baltimores pasididziavimas pramustas

• Donas prieš 18 metų #85556

Ka  ten Cincinatis su Florida isdarineja?

atrodo siandien nei siu rungtyniu CIN-FLA, nei NYM-LAD
    Lietuvos lazybu kontoros net nedave pasiulos

• AntiReflex LT prieš 18 metų #85554

Antram ininge 8-0...

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti