LKL didysis bei mazasis finalai 2007
301 03.05 18:40 * * Zalgiris -5.5 1.87 Lietuvos rytas +5.5 1.87 1.4 14 2.7 1.35 -- 2.5 1.87 155.5 1.87
ar ne perdaug duoda uz ryta vel?
o totalas irgi atrodo mazokas nes vistiek visi daug meta halej...
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Su pergale mano mielieji draugai .ivyko tai kas ir turejo ivykt.Nugalejo visos Lietuvos komanda.
zalgiris tokie visos lietuvos komandos kaip ir afrikos
P.S. Paziurejus i tavo avataro dydi.
Kuo daugiau tokiu ir panasiu komentaru perskaitau, tuo labiau norisi palaikyti LR
Matosi matosi .YpaC pasiziurejus i tavo avatara
Nieks nesikelia.Palygink kiek zmoniu serga uz Zalgiri visol Lietuvoj,ir kiek uz taviske
Kuo daugiau tokiu ir panasiu komentaru perskaitau, tuo labiau norisi palaikyti LR
Su pergale mano mielieji draugai .ivyko tai kas ir turejo ivykt.Nugalejo visos Lietuvos komanda.
...joa pagaliau parodet lenkams ir rusams kur ju vieta!
Nu jau tik nepradekim, Kauno ekipa, visokiso tarybu sajungos senai zlugo, taip, kad nereikai cia keltis i nesamas aukstumas.
Nieks nesikelia.Palygink kiek zmoniu serga uz Zalgiri visol Lietuvoj,ir kiek uz taviske
Nu jau tik nepradekim, Kauno ekipa, visokiso tarybu sajungos senai zlugo, taip, kad nereikai cia keltis i nesamas aukstumas.
padarem jus padarem!!! rykit laikrastpalaikiai
nors esu rytfanis bet ten visiskas briedas parasytas,iseina kad visi zalgirio fanai yra kaimieciai kolukieciai o lietrycio fanai pradedantys verslininkai, jei firmos remiancios tiketusi gauti pajamu tik is konkretaus miesto lietuvoje jos ilgai neishsilaikytu + PAOEC gali realiai suteikti daugiau lesu nei betkuri imone remianti viena ar kita komanda + bite imant bendrai yra didesnis operatoriu tinklas nei tas kuriam priklauso omnitelis del banku sutinku,taciau ar pagal remeju vardus galima nuspresti kuri komanda yra stipresne pagal ekonomiska uznugari nebent galima lygint ir cia yra stipresnis zalgiris,jam pasiekus didesniu tikslu,pvz. eurolygos laimejimas, remeju dovanos butu brangesnes tikrai.
Dar vieno mankurto sapaliones.
Kodel Zalgiris visa laika bus antras Lietuvos klubas neziurint i tai kokia vieta LKL uzims
Jau net ir jis visas viltys prarades
......
opas
BetShoot Moderatorius/Prognozuotojas
Prisijunge: Nov 07, 2005
Pranesimai: 2373
Parasytas: 2007-05-22, 09:13:39
imetu citata is delfi. Tendencingas poziuris, bet apie remejus yra Cia siek tiek teisybes. Nors nera labai svarbus remejo pavadinimas, o kiek ideda pinigu ir kaip tiksliai laikosi remimo grafiko.
"pensininkas is Sanchiu, 2007 05 22 08:59
Kodel Zalgiris visa laika bus antras Lietuvos klubas neziurint i tai kokia vieta LKL uzims
Visos firmos kurios remia klubus leidzia pinigus traktuodamos tai kaip reklama ir tikedamos kad klubo sirgaliai pastebes ju firmos pavadinima ir padidins produktu suvartojima (isimtis girtas A.Bosas kuris mesteli mln litu siaip) Idedamu i remima pinigu dydis priklauso nuoto kas yra tavo vartotojas ir kokia jo perkamoji galia ir kiek tu vartotoju yra. Kas gi remia musu klubus: LR-L Ryto laikrastis ryskus Lietuvos lyderis-Zalgiri-Respublika-antr as dienr Lietuvoje, LR-Hansa bankas lyderis visame Baltijos ir Skandinavijos regione Zalgiri-Snoras-rusu bankelis ketvirtas Lietuvoje ir kitur niekur nezinomas, LR-Omnitel, lyderis tarp mob operat Zalgiri-Bite antras pagal dydi, LR- Svyturys Zalgiri -Gubernija (isvis tuoj bankrutuos) Ir kas visai net protu nesuprantama Zalgiri remia INTERAOES tai Rusijos vidaus elektros skirstomieji tinklai (paspauskit ant logotipo zalgirio puslapyje)-kluba kuris buvo kazkada visos Lietuvos nepriklausomybes nuo ruskiu simbolis?
Lietuvos verslo lyderiams neapsimoka remti Zalgirio-nes sios komandos sirgaliai neperspektyvus ekonomiskai-ju pajamos neauga taip greitai kaip kitu, jie atstovauja ta juodoji vartotoja kuris nieko nestato, nekuria, neprogresuoja o tik bliauna bambalio atsigerusiu snukiu gaves eiline valstybes pasalpa
Tada Zalgiris eina ir reketuoja aptriususio miesto, kuris ir taip vos suduria gala su galu, savivaldybe ir atima paskutinius pinigus is pensininku, studentu, neturtingu seimu, vaiku, invalidu ir isdalina juos navikauskams ir negrams
Ar gali toks parazitas buti "pirma Lietuvos komanda"?"
sakalai irgi ne kas...mentai
nicotinas,esi is sostines ,o gali "numirti" uz zalgiri?! kaip tai suprasti? paaiskink man? as is provincijos,ir negaliu apsispresti uz ka sirgti,uz laikinaja,ar uz esamaja!?
Ko Cia nesuprast .Sergu uz Zalgiri nuo Einikio - Ilgausko laiku.Ir vien del to,kad kazkokia komanda,negerbianti nei tradiciju,nei praeities atsiranda mano mieste.As del to uz juos sirgt nepradesiu .Man Sakalai daug labiau patinka negu sitas reklaminis projektelis