Dovydas 2004/12/16 00:48 #7118

-81+/a?ALGIRIS 1, arba -160+ ZALGIRIS-L. RYTAS 1
-20+/HOUSE F 2
-18+/BEARD T. 2
-13+/sALENGA D. 2
-7+/JANKa›NAS1

Ka kiti galvoja?

• xe912 prieš 19 metų #7411

Visokiu ligoniu yra... Nors juokinga paskaityt buvo... Vaiko fantzaija labai laki...

• Efka prieš 19 metų #7405

is kur cia tokiu sapneliu atsirenda su visokiomis programomis.tigi cia ziauri nesamone.kaip tau gali veikti programa jei betkada gali zaidejas imesti ir 30 ir 0 tasku.ka ji gali padeti.as manau reikia stebeti varzybas ir mazdaug gali nuspeti kaip kas sulos.

• Hafna prieš 19 metų #7404

Na dabar reikia vaisingai baigti mano uzvestas diskusijas.Pagal programa nebuvo numatyta kad nezais lavrikas irJavtokas,svarbus faktorius-packo apsinuodijimas maistu
    ko pasekoj nesitreniruota iki rungtyniu dienos.Tai faktai .sudekit previu paminetus prielaidas gausis Pliusas.Atskleisiu dar viena paslapties syda -as turiu zaideju forma 
    zaidimo diena  O Jus remiates tik sausa statistika.a?algirio komandos zaideju forma
    stebina visu pliusas tai kaip neduosi pergales ,mujezinovicius apskritas nulis
    Stelmacher zemiau,jarutis-down +javtokas.Sutinku su treneriu jugu jei butu zaides Javtokas senarijus butu pavykes o pako metimas buvo paskutinis Prisiminkit pirmo kelinio pabaigoj paskutini svystelta packo metima.tai kad Packas nepelne 17 tasku lemia isvardytos priezastys.Jasaitis ir slezas virsijo lazybu kontorose nustatytas ribas ka  as ir buvau prognozaves Zalgirios pergale irgi prognozuota taigi jei pasitaike keletas klaidu tai nereiskia kad mano taktika yra klaidinga tiesiog su sita programa dirbu neseniai.Ateity planuoju jei bus jums idomu ismesiu keleta senariju

tu turi zaideju forma zaidimo diena ,taciau nezinojai ,kad nezais Lavrikas su Javtoku ,o Pack jau nesitreniraves pora dienu ?

• bloodhound prieš 19 metų #7402

ciuju tuoj leksi laukais is cia su savo ta programa....

• Capper PaPa prieš 19 metų #7400

Na dabar reikia vaisingai baigti mano uzvestas diskusijas.Pagal programa nebuvo numatyta kad nezais lavrikas irJavtokas,svarbus faktorius-packo apsinuodijimas maistu
    ko pasekoj nesitreniruota iki rungtyniu dienos.Tai faktai .sudekit previu paminetus prielaidas gausis Pliusas.Atskleisiu dar viena paslapties syda -as turiu zaideju forma 
    zaidimo diena  O Jus remiates tik sausa statistika.a?algirio komandos zaideju forma
    stebina visu pliusas tai kaip neduosi pergales ,mujezinovicius apskritas nulis
    Stelmacher zemiau,jarutis-down +javtokas.Sutinku su treneriu jugu jei butu zaides Javtokas senarijus butu pavykes o pako metimas buvo paskutinis Prisiminkit pirmo kelinio pabaigoj paskutini svystelta packo metima.tai kad Packas nepelne 17 tasku lemia isvardytos priezastys.Jasaitis ir slezas virsijo lazybu kontorose nustatytas ribas ka  as ir buvau prognozaves Zalgirios pergale irgi prognozuota taigi jei pasitaike keletas klaidu tai nereiskia kad mano taktika yra klaidinga tiesiog su sita programa dirbu neseniai.Ateity planuoju jei bus jums idomu ismesiu keleta senariju

• IgZeM prieš 19 metų #7389

papa duok programa ta man irgi reikia ka ishmes atvirksciai viska desiu

• mirtinas prieš 19 metų #7387

jo pagerintas biski ciuvakas

• bloodhound prieš 19 metų #7386

bloodhound: As sergu tik uz krepsinis ir savo pinigus kurios statau o jei nori objektyvumo gaudyk

1.Pack +17 Siandien jis suzybes patys pamatysit.
    2.Housas -20 Paprasciausiai ne jo diena tokiu rungtyniu kaip su lenkais 2 kart nepasitaiko.

P.S Buti ar nebuti stai kur klausimas po rungtyniu galesit vertinti mano prognozes kuriom tikrai pasitikiu.

ciuju abi stafkes atspejai...

• Makiavelis prieš 19 metų #7368

nu orakule padejau uz zalgiri 200lt. daugiau neradau pinigineje:)
    bet jei zaistu javtokas, tai dar neaisku kaip rungtynes pasibaigtu...

• Ronaldoo prieš 19 metų #7367

viskas kaip ir planuota

• Marrco prieš 19 metų #7365

Nu va tikrai idomios rungtynes buvo. LR kaip ir reikejo tiketis naudingiausiai zaide House. Pagaliau Zalgirio treneriai nusodino Packa ir zaide komanda o ne Packas, ir ishkart rezultatas matosi.

• Aidizz prieš 19 metų #7364

Nuojauta sako, kad rytoj rytas bus padaRytas

Na nuojauta neapgavo, tik gaila nepastaCiau nes, as ja retai pasikliaunu

• Wampyras prieš 19 metų #7357
  • Makiavelis prieš 19 metų #7351

lietuvos rytui siandien daugiausia nemalonumu darys lavrinovicius ir......hausas

• Aidizz prieš 19 metų #7344

Timinskui, zhalengai nelindo del to kad Packas neatliko izaidejo vaidmens. Jis viska dare tik pats, del tokiu nesamoneiu jis ir buvo ishmestas ish Pamesos nors ir turejo gera statistika.

Kuom kaltas Pack'as kad Timinskas, salenga nepataiko laisvi nuo tritaskio

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas