LKL savaitgalio prognozės 12/18
-81+/a?ALGIRIS 1, arba -160+ ZALGIRIS-L. RYTAS 1
-20+/HOUSE F 2
-18+/BEARD T. 2
-13+/sALENGA D. 2
-7+/JANKa›NAS1
Ka kiti galvoja?
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Visokiu ligoniu yra... Nors juokinga paskaityt buvo... Vaiko fantzaija labai laki...
is kur cia tokiu sapneliu atsirenda su visokiomis programomis.tigi cia ziauri nesamone.kaip tau gali veikti programa jei betkada gali zaidejas imesti ir 30 ir 0 tasku.ka ji gali padeti.as manau reikia stebeti varzybas ir mazdaug gali nuspeti kaip kas sulos.
Na dabar reikia vaisingai baigti mano uzvestas diskusijas.Pagal programa nebuvo numatyta kad nezais lavrikas irJavtokas,svarbus faktorius-packo apsinuodijimas maistu
ko pasekoj nesitreniruota iki rungtyniu dienos.Tai faktai .sudekit previu paminetus prielaidas gausis Pliusas.Atskleisiu dar viena paslapties syda -as turiu zaideju forma
zaidimo diena O Jus remiates tik sausa statistika.a?algirio komandos zaideju forma
stebina visu pliusas tai kaip neduosi pergales ,mujezinovicius apskritas nulis
Stelmacher zemiau,jarutis-down +javtokas.Sutinku su treneriu jugu jei butu zaides Javtokas senarijus butu pavykes o pako metimas buvo paskutinis Prisiminkit pirmo kelinio pabaigoj paskutini svystelta packo metima.tai kad Packas nepelne 17 tasku lemia isvardytos priezastys.Jasaitis ir slezas virsijo lazybu kontorose nustatytas ribas ka as ir buvau prognozaves Zalgirios pergale irgi prognozuota taigi jei pasitaike keletas klaidu tai nereiskia kad mano taktika yra klaidinga tiesiog su sita programa dirbu neseniai.Ateity planuoju jei bus jums idomu ismesiu keleta senariju
tu turi zaideju forma zaidimo diena ,taciau nezinojai ,kad nezais Lavrikas su Javtoku ,o Pack jau nesitreniraves pora dienu ?
ciuju tuoj leksi laukais is cia su savo ta programa....
Na dabar reikia vaisingai baigti mano uzvestas diskusijas.Pagal programa nebuvo numatyta kad nezais lavrikas irJavtokas,svarbus faktorius-packo apsinuodijimas maistu
ko pasekoj nesitreniruota iki rungtyniu dienos.Tai faktai .sudekit previu paminetus prielaidas gausis Pliusas.Atskleisiu dar viena paslapties syda -as turiu zaideju forma
zaidimo diena O Jus remiates tik sausa statistika.a?algirio komandos zaideju forma
stebina visu pliusas tai kaip neduosi pergales ,mujezinovicius apskritas nulis
Stelmacher zemiau,jarutis-down +javtokas.Sutinku su treneriu jugu jei butu zaides Javtokas senarijus butu pavykes o pako metimas buvo paskutinis Prisiminkit pirmo kelinio pabaigoj paskutini svystelta packo metima.tai kad Packas nepelne 17 tasku lemia isvardytos priezastys.Jasaitis ir slezas virsijo lazybu kontorose nustatytas ribas ka as ir buvau prognozaves Zalgirios pergale irgi prognozuota taigi jei pasitaike keletas klaidu tai nereiskia kad mano taktika yra klaidinga tiesiog su sita programa dirbu neseniai.Ateity planuoju jei bus jums idomu ismesiu keleta senariju
papa duok programa ta man irgi reikia ka ishmes atvirksciai viska desiu
jo pagerintas biski ciuvakas
bloodhound: As sergu tik uz krepsinis ir savo pinigus kurios statau o jei nori objektyvumo gaudyk
1.Pack +17 Siandien jis suzybes patys pamatysit.
2.Housas -20 Paprasciausiai ne jo diena tokiu rungtyniu kaip su lenkais 2 kart nepasitaiko.
P.S Buti ar nebuti stai kur klausimas po rungtyniu galesit vertinti mano prognozes kuriom tikrai pasitikiu.
ciuju abi stafkes atspejai...
nu orakule padejau uz zalgiri 200lt. daugiau neradau pinigineje:)
bet jei zaistu javtokas, tai dar neaisku kaip rungtynes pasibaigtu...
viskas kaip ir planuota
Nu va tikrai idomios rungtynes buvo. LR kaip ir reikejo tiketis naudingiausiai zaide House. Pagaliau Zalgirio treneriai nusodino Packa ir zaide komanda o ne Packas, ir ishkart rezultatas matosi.
Nuojauta sako, kad rytoj rytas bus padaRytas
Na nuojauta neapgavo, tik gaila nepastaCiau nes, as ja retai pasikliaunu
[email protected] Orakulas
lietuvos rytui siandien daugiausia nemalonumu darys lavrinovicius ir......hausas
Timinskui, zhalengai nelindo del to kad Packas neatliko izaidejo vaidmens. Jis viska dare tik pats, del tokiu nesamoneiu jis ir buvo ishmestas ish Pamesos nors ir turejo gera statistika.
Kuom kaltas Pack'as kad Timinskas, salenga nepataiko laisvi nuo tritaskio