Vokietyjos kašė 05/24
Stai ka aptikau :
Artland-Skyliners 157 under @1.75 Topsport 8/10
Orakule duodamas tasku totalas bendras uz sias komandas yra 152 tai kur kas rizikingesnis atvejis.Vokietyjos playoffuose sios komandos nemeta daug tasku,paskutiniai trys matchai baigesi tokiais bendrais totalais:
144,141,148,butent pas Artlanda namie ir buvo sumesta maziausiai tasku t.y.141
Pasiorientavau pagal Betandwina ten bendras tasku totalas isvis tik 151.5,o cia saunumelis TS siulo 157!
Giesen-Rein Energie 157 big over @1.75 Topsport 10/10
Orakulas siulo 164.5 totala,Betandwin kompanija siulo net 164.5 bendra tasku kieky.
O stai Staniulis durniulis duoda tik 157,na tai kaip toky totala nepaemus kai paskutines rungtynes baiges bendrais tokiais totalais:
164,162,189,184
nepatikesit bet pas giesena buvo vieninteles varzybos per kurias ir sumete 189 tasku totala,o cia tik 157
Koridorius:
Gisenui topspoorte duoda 77 taskus,orakule 83 kas turit atliekamu pinigu ir megstat rizika saukit gal pataikysit y viduriuka.
NUSLUOKIM TOPSPORTA:)
Pats nestatysiu nes neturiu money tai sakau kolegos nors jus pasidziaukit mano atradimu,tikiuos ka nors sudominau???
Norėdami komentuoti prisijunkite
Prisijungti
Prisipazinkit kas nors panaudojo sita mano ideja ar ne,?Tikuos nors kam padariau sioky toky pliusa:)ir nenuejo mano sis straipsnis suniui ant uodegos
Koridoriaus nebutu, nes totalas gavosi tik 130, pratesimas buvo...
STCIAU VAKAR VAKAR UZ SITA KADA NORS TAU ALAUS PASTATYSIU
Artland-Skyliners 79-76 bendras 155 Win
Butu buve gerai su orakulu cia koridoriu padaryt
-------------------------------------------------------------------
Giesen-R.Energie 92-74 bendras 166 Win
Prisipazinkit kas nors panaudojo sita mano ideja ar ne,?Tikuos nors kam padariau sioky toky pliusa:)ir nenuejo mano sis straipsnis suniui ant uodegos
94-74 permete totala
po 2 kelyniu 48-34
Giesen-Rein Energie 157 big over @1.75 Topsport 10/10
jau TOPSPORTE kofas nukrito iki 1.50