[baigtas] Laimėk kelionę į Eurobasket2005:2005-09-13spėjimai
GO
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
galu gale,salia kiekvienos prognozes turejo but salyga,kad losejas parasytu,konkursas manes neskatino losti,as losiu ne del jo,ar kazkas panasaus.
tai reikejo parasyti,kad mes neskatiname losti,bet jei kas vistik losia,tai ju bilietu ar prentskreno kopijos dalyvaus sitam projektuke.
Juk ir past supranti ,akd cia rasiusiu gali buti puse nepilnameciai.
ir dar viena salyga turejo but,kad laimejas privalo vykti i cempionata,arba kelione atitenka "sekanciam"...
issakysiu savo nuomone.Nezinau kokiu tokslu buvo daroma ssis turnyras,bet panasu ,kad gavosi nesamone,rasinejimas ,oro gadinimas.
turejo buti elemenrai salyga.statymai turi buti realus.tai yra kiek vienas pastotot po 50euru,jei statote 10ivykiu ar 5jei sattot viena ir ji atspeja galvojate jau pakaks kofo.
Atkristu visi nesusipratimai.prentskryna atsiunti parodai ,kad laimejai ir taskas..
Dabar gaunasi toks jovalas.
draska taip ir turejo buti, bet neatsirado tokio, kuris sutiktu stoti pries teisma, uz skatinima losti...
issakysiu savo nuomone.Nezinau kokiu tokslu buvo daroma ssis turnyras,bet panasu ,kad gavosi nesamone,rasinejimas ,oro gadinimas.
turejo buti elemenrai salyga.statymai turi buti realus.tai yra kiek vienas pastotot po 50euru,jei statote 10ivykiu ar 5jei sattot viena ir ji atspeja galvojate jau pakaks kofo.
Atkristu visi nesusipratimai.prentskryna atsiunti parodai ,kad laimejai ir taskas..
Dabar gaunasi toks jovalas.
Geriausia, kad tas kas dave shita kelione, nusprestu ar uzskaityti ar ne, aishku jeigu jis nedalyvauja pats
Viskas bus atsakyta, nepergyvenkte, taciau surpaskite, kad moderatoriai ir adminai taipogi zmones, turi daug darbu, bei mazai laiko. Palukekite.
Manau, kad yra ishkeltas rimtas klausimas. O diskusija bus pratesta tada kai bus aishkus atsakymas.
Nemanot, kad geriau sukurti tvarkinga tema tokiom diskusijom?
Taip tegu adminai pasako....kas kaip...kas anuliuota...kas ne!
shiaip tai zinoma, zmones pritaria, kad butu anuliuota, nes konkurentai yra, bet juk cia adminai tai zmones, o ne lazybu punktu direktoriai, kaip mieliauskas, todel turetu rimtai pasvarstyti. Istikruju gaila to zmogaus, jeigu jis nori pasakyti jums teisybe. a??†ia turi balsuoti tie zmones, kurie nedalyvauja shitame zaidima, nes visi mes esam konkurentai ir visi balsuosim uz NE. Man idomu pasidare, nes dabar galbut neverta rasyti statymu mazesniu kaip 14 ar 40 kofu. Laukiu administratoriu teisingo ir neginuŲijamo zodzio.
Ir nepulkit vieni kitu, kaip zverys, del tokio menknekio, juk esam zmones.
nu tai kad tikrai neaiskiai...ne vienas as pastebejau...
na jums ce paprastas pavydas.. ir labai nesupratingas visu pirma mano statymas raudonai nebuvo pazymetas vadinas jis yra uzskaitytas tad nusiramink ir sekmse losiant
juokini tu mane )) visu pirma mana spejimas buva parasytas aiskiai nebuvo ivelta jokiu klaidu neuzskaitys adminai tai neuszkaitys neverksiu
nu tai kad tikrai neaiskiai...ne vienas as pastebejau...
nu tas ir yra kad visiskai neaisku...tad neanuliuoti butu nesazininga...grazu kad pats bent pripazysti
juokini tu mane )) visu pirma mana spejimas buva parasytas aiskiai nebuvo ivelta jokiu klaidu neuzskaitys adminai tai neuszkaitys neverksiu
o tai kaip su manim bus?
ar per naujo spet ar uzskaitysit .laimetu su 7 kofu?
hahahahaha okey anuliuokit man giliai giliai px bet manau statymas bus labai aiskus nes prie antros komandos viskas buva parasyta bet sakau man px! i sveikaat:)
nu tas ir yra kad visiskai neaisku...tad neanuliuoti butu nesazininga...grazu kad pats bent pripazysti