Konkursas „Geriausias Lietuvos tipsteris: Žiemos Olimpinės 2026“
Konkursas „Geriausias Lietuvos tipsteris: Žiemos Olimpinės 2026“
LTBET, ilgiausiai veikianti sporto statymų bendruomenė Lietuvoje, siūlo galimybę parodyti savo lažybų įgūdžius ir skelbia konkursą „Geriausias Lietuvos tipsteris: Žiemos Olimpinės 2026“.
Tai unikali proga norintiems išbandyti save, varžytis dėl piniginių prizų ir tapti geriausiu sporto lažybų tipsteriu Lietuvoje.
Konkurso trukmė : 2026 m. vasario 6 — 27 d.
Kaip dalyvauti konkurse?
Norint dalyvauti konkurse, būtina užsiregistruoti LTBET platformoje ir paskelbti savo žiemos olimpinėms žaidynėms skirtas sporto prognozes (pick’us) ir kitas prognozes LTBET platformoje.
Svarbu atkreipti dėmesį, kad dalyvavimas bus grindžiamas mėnesiniais rezultatais – geriausias tipsteris bus renkamas atsižvelgiant į tai, kiek „unitų“ jis uždirbs per konkurso metu. Taškai kurie yra surinkti iki konkurso pradžios (vasario 6d.) bus neįskaičiuojami į konkursinius balus.
Tam, kad jūsų pastangos būtų įvertintos tinkamai, svarbu laikytis kelių pagrindinių reikalavimų:
1. Konkurso metu pateikite bent 2 prognozes LTBET forume apie 2026 m. Žiemos olimpines žaidynes (pvz., biatlonas, slidinėjimas, ledo ritulys, čiuožimas ir pan.). Papildomai pateikite bent 8 prognozes LTBET platformoje. Kad jūsų dalyvavimas būtų užskaitytas, iš viso turite pateikti bent 10 prognozių.
2. Prognozės aprašymas privalomas prognozėms talpinamoms forume.
3. Konkurso metu griežtai draudžiama manipuliuoti statymų rezultatais – būtina nurodyti tikrus ir sąžiningus koeficientus.
4. Prizų laimėtojai turės atlikti bent 10 EUR minimalų depozitą į pasirinktą lažybų bendrovę iš geriausių lažybų bendrovių reitingo.
Prizai:
Konkurso laureatai bus apdovanoti dosniais prizais: 1 vieta – 250 EUR, 2 vieta – 150 EUR, 3 vieta – 100 EUR.
Svarbu: Piniginiai prizai bus pervesti kriptovaliutomis, todėl būtina turėti kriptopiniginę.
Žiemos Olimpinių žaidinių prognozes su aprašymais, talpinkite šioje temoje.
Norėdami komentuoti prisijunkite
Prisijungti
https://ltbet.com/statymai/ledo-ritulys/olympic-games-women/czechia-switzerland-2026-02-06-313380
Manau, kad rungtynės tarp Čekija (W) ir Šveicarija (W) turėtų būti rezultatyvios. Čekės po pralaimėjimo JAV dar neatrodo stabilios gynyboje, o Šveicarijos rinktinė turi pakankamai kokybės išnaudoti klaidas, ypač kai pačioms reikia rinkti taškus. Abi komandos pastaruoju metu žaidžia atvirus, į įvarčius orientuotus mačus, todėl renkuosi bendrą įvarčių overį.
https://ltbet.com/statymai/ledo-ritulys/olympic-games/latvia-usa-2026-02-12-313500
Manau, kad JAV laimės, bet Latvija neturėtų būti sutriuškinta. Trumpas grupės formatas verčia favoritus žaisti kontroliuojamai, o latvių stiprybė – vartininkų gylis ir gebėjimas kentėti. +4.5 pranašumas palieka saugią erdvę net esant JAV dominavimui.
Antra mano konkursinė prognozė iš Žiemos olimpinių.
šiandien Žiemos Olimpinės Žaidynės - Biatlonas - Individualios lenktynės - 15 km - Moterys 15:15. Kočergina Natalija vs. Judita Traubaitė. TOPSPORT 2,1 koeficientas už Juditos Traubaitės pergalę. Juditos pergalė prieš Lidija Žurauskaitę koficientas dar didesnis ir viliojantis 2,7. bet ši kartą renkuosi mažesnį ir užtikrintesnį. Judita taikliausia iš šitų merginų, o šiose lenktynėse kiekvienas prašautas šuvis priededa minutę prie laiko. Aišku N. Kočergina veteranė, kur patirtis gali padėti, kaip vakar matėm K. Dobrovskis kai nieks nesitikėjo iškovojo 30 vietą. Bet netikiu kad Kočergina gali laimėti prieš Traubaitę.
Jei noriu papildomai pateikite bent 8 prognozes LTBET platformoje iš žiemos olimpiados, bet skelbiant nėra pasirinkimo žiemos sporto šakų. Kokią sporto šaką rinktis?
Jei nėra sporto šakos, parašykite į forumą savo prognozę. „8 prognozes LTBET platformoje“ gali būti kitos sporto šakos, nebūtinai žiemos olimpinių žaidynių.
Jei noriu papildomai pateikite bent 8 prognozes LTBET platformoje iš žiemos olimpiados, bet skelbiant nėra pasirinkimo žiemos sporto šakų. Kokią sporto šaką rinktis?
Nu bandom. Pirma mano konkursinė prognozė iš Žiemos olimpinių.
Biatlonas. šiandien Individualios varžybos. Vyrai. H2H 14:30. Eric Perrot vs. Johan-Olav Botn. Pirma mano prognozė su mažesniu koeficientu. TOPSPORT 1,5 už Eric Perrot pergalę. cbet'te dar mažesnis koeficientas 1,38, todėl kad Prancūzas šį sezoną demonstruoja neįtikėtiną stabilumą ir šiuo metu pirmauja tiek bendroje Pasaulio taurės įskaitoje, tiek asmeninių lenktynių disciplinoje. Jis pasižymi puikiu greičiu trasoje ir aukštu pataikymo procentu (apie 92–93 %), o tai individualioje rungtyje yra svarbiausia. Po pergalės mišrioje estafetėje prieš porą dienų, jo pasitikėjimas savimi yra aukščiausiame taške.
kur cia forume rasyti tas dvi prognozes is olimpiniu zaidyniu ?
Galite talpinti čia į temą.
manau tureta omenije tiesiog aprasyti keliamas ziemos olimpiniu prognozes kuomet keliat jas kaip statyma
Darius Kuria, gerai padarė įkeldamas į čia savo prognozę.
manau tureta omenije tiesiog aprasyti keliamas ziemos olimpiniu prognozes kuomet keliat jas kaip statyma
Pirma mano konkursinė prognozė iš Žiemos olimpinių.
Gus Schumacher vs Andrew Musgrave. Prognozė laimės Andrew Musgrawe, koeficientas 2.25, unitai 5/10, bendovė Martin.
Aprašymas: Nors Schumacheris demontruoja gerą formą, yra greitas, čia aš renkuosi labiau patyrusį, ne kartą demonstravusį gerą ištvermę Andrew Musgrave. Jam palankesnės sudėtingesnės trasos, tikiu kad čia šiandien turės pranašumą dėl savo patirties. Koeficientas jau kiek pakritęs, bet vis dar yra value statymas mano manymu.
LAIMĖTA.
Pirma mano konkursinė prognozė iš Žiemos olimpinių.
Gus Schumacher vs Andrew Musgrave. Prognozė laimės Andrew Musgrawe, koeficientas 2.25, unitai 5/10, bendovė Martin.
Aprašymas: Nors Schumacheris demontruoja gerą formą, yra greitas, čia aš renkuosi labiau patyrusį, ne kartą demonstravusį gerą ištvermę Andrew Musgrave. Jam palankesnės sudėtingesnės trasos, tikiu kad čia šiandien turės pranašumą dėl savo patirties. Koeficientas jau kiek pakritęs, bet vis dar yra value statymas mano manymu.
kur cia forume rasyti tas dvi prognozes is olimpiniu zaidyniu ?
Pradedame konkursą. Čia taškai kiek kas turėjote. Juos atminusiuosiu pabaigoje konkurso.
https://imgur.com/a/oMZxJhJ
Taip, papildomos prognozės gali būti iš bet kokių sporto šakų.
Papildomos 8 prognozės gali būti iš bet kokių sporto šakų?