Svedijos Elitserien 02/18
V. Frolunda-0.5Farjestad+0.5 2@ 2.25 (BET365) 6/10
Value bet. kofas labai aukstas palyginus su kitomis agenturomis, nors dar nera pasiulos mano mylimiausiu pinnacle. Frolunda jau uzsitikrino pirma vieta. Trys zaidejai traumuoti - Niklas Andersson, Samuel Pa?hlsson ir Arto Tukio. Tai nera tragedija tokiai komandai kaip frolunda, bet vistiek. abi komandos fantastiskos formos, ir manau, kad farjestadas pilnai pajegus istempti lygiasias ar net laimeti.
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
kadabgi tema apie danijos leda kazkodel uzdaryta,tai parasysiu cia...
SONDERJYLLAND-AALBORG 2 (1.69 ) topsport
cia play-off. aalborgas galutineje lenteleje yra antras. sonderjylanda astuntoje, bet tai tikrai labai silpna komanda, kuri tik po paskutinio rato paaiskejo,kad vis gi pateks i play-off...kaip zinia, danijoje losia tik 9 komandos didziausias netiketumas per pirma play-off maca buvo tai kad visi favoritai namie arba pralaimejo ar ba isplese pergale po O.T. netgi absoliutus lyderis herning pralaimejo namie. o aaborg svo aiksteje lengvai palauze savo priesininka 5-1. siandien antros rungtynes ir nemanau,kad sonderjylandas gales pasipriesintis.cia visai ne tas komandu lygis. be to, ausktesnes vietas uzemusios komanods, pacios renkasi savo priesininkus.mane ne be pagrindo aalborg pasirinko sonderjylanda.matyt, aalborgui ju zaidimas pats parankiausias.. h2h rezultatai per reguliaru sezona:
Sonderjylland IK Aalborg 1:3
Aalborg Sonderjylland IK 7:1
Sonderjylland IK Aalborg 2:3
Aalborg Sonderjylland IK 4:3ot
HV71-MORA. 2-2 visada smagu per viena statyma dvi bendroves apiplesti
HV 71-MORA (+1) 2 (1.9) omnibet
mano manymu is elitserien sis statymas turi nemazai logikos, o tai jau yra gerai.hv71 praeitu metu cempionai, prasidejus nhl lokautui, neisigije nei viena nhl zaidejo, siais metais tarcelino ilga laika paskutineje vietoje, per pertrauka lygoje buvo isigyta keleta geru zaideju ir stai komanda su 55pts sedi 9 vietoje ir turi vilti patekti i play-off. mora-tai didziausias atradimas si sezona,komanda,kuria buvo zadeta paskutine vieta visa sezona sekmingai sedejo lenteles viduryje. ji siuo metu su 56ptsd yra 8 vietoje, ir vis dar patenka i play-off. komanodje siek tiek paslijo reikalai,kai ja paliko m. hossa, tikrai puikus zaidejas.jau praejo keletas ratu po jo isejimo ir matosi,kad i zaidima vel sekmingai bando isijungti kiti zaidejai tokie kaip horcoff, cleary, pavlikovkj. statymo esme splypi tame,kad komandas skiria tik vienas vienintelis taskas,o iki reguliaraus sezono pabaigos lieka vis maziau ratu, todel cia turetu vykti kietas zaidimas iki paskutines minutes.hv71 yra priesisninkas,kuri mora yra pajegi iveikti ir isvykoje. todel su fora+1 ji tikrai neblogai atrodo. beje, i fora pataikymo atveju omnibet jusus statyma padauina is 0.8. t.y grazinama 80% statytos sumos.
cia ir matau value-svarstau tokia galimybe:
mora pergale-4.06 topsport.
lygiosios- 4.00 topsport.
po simtine ant kiekvienos baigties gal uzmesti..
as asmeniskai cia nematau value ant farjestado.ziuriu kad frolunda yra viena is tu komandu kuria zinios apie traumas nei kieik nepaveikia. sutinku,kad lygiasias gali farjestadas istraukti, bet mano manymu nedaugiau.citik nuomemuone mano
Del, Farjestad irgi galvoju surizikuot ir paimt ju pergalę, betadwin siulo 3.85. Sanulam, ka galvoji del Timros pergales, Topsporte siulo 1,82. Brynas atrodo kazkoks nusilpęs.
Nu nzn , bet man tai gal cia daugiau loterija