NBA 01.10
http://images.picpile.com/uploads/396286180.png pinnaclesports.com
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Nu yo geriausi statymai sulose lygiosiom Bobcats ir Suns
Ir visgi pralosei trecias kartas nemeluoja nors netiketai zaide Paul
Nieko,as juk rasiau,kad desiu maza suma uz Hornets pergale. Didele suma dejau uz Celtics pergale,man kofo pilnai uzteko . Tad galima sakyti,si karta pasiseke mums abiems
Ir visgi pralosei trecias kartas nemeluoja nors netiketai zaide Paul
Dragon20 kodel tu cituoji kitu postus ir fludini nepasakydamas ne zodzio? Chignix kolkas kai tu man priestaraudavai,budavai neteisus paziuresim ar praeis tavo -8... GL!
Cia ne argumentas, juolabiau tu priestaravimu vos du buvo kaips akoma trecias kartas nemeluoja
Dragon20 kodel tu cituoji kitu postus ir fludini nepasakydamas ne zodzio? Chignix kolkas kai tu man priestaraudavai,budavai neteisus paziuresim ar praeis tavo -8... GL!
Is esmes negalima kategoriskai kakzo teigt nes be Paul dar nezaide namie, bet kazkaip tokie faktai kaip Detroito pralaimejimas namie ir Hornets pralaimejimas 8iais taskais Atlantai vercia suabejot ar sugebes Hornets negaut bent 10 tasku.
Trumpai,nes nera laiko! Imu Boston pergale,nes nemanau kad pralaimes Atlantai 3 kartus .Dar uzdesiu maza suma uz Hornets pergale,+8.5 butu saugiau,bet noriu didelio kofo.Hornets man atnese jau daug $,nes kai tik zaizdavo prie lyderi,as dazniausiai dedavau uz NO pergale.Hornets namie gali iveikti bet ka! Detroitas pries silpnesnes komandas zaidzia blogai. Nors ir Paul traumuotas,as pasikartosiu is anksciau-ir be jo matau kitu pajegiu Hornets zaideju.
Trumpai,nes nera laiko! Imu Boston pergale,nes nemanau kad pralaimes Atlantai 3 kartus .Dar uzdesiu maza suma uz Hornets pergale,+8.5 butu saugiau,bet noriu didelio kofo.Hornets man atnese jau daug $,nes kai tik zaizdavo prie lyderi,as dazniausiai dedavau uz NO pergale.Hornets namie gali iveikti bet ka! Detroitas pries silpnesnes komandas zaidzia blogai. Nors ir Paul traumuotas,as pasikartosiu is anksciau-ir be jo matau kitu pajegiu Hornets zaideju.