NBA 02/06
Nu ka pirmadieni shudina pasiula, tai bent NBA yra normaliai. Kadangi imu tik totalus, tai patrauke aky siandien:
-17 Ilgauskas
-26 McGrady T.
-10 Songaila
Reik viena issirinkt, tai ilgauskas man geriausiai atrodo.
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
vel tas duhas kazko nori dusk n* tu tik asile duhas esi toks ir liksi.Tu cia apie save kalbi,kad minuse sedi ir lopas esi nereik sakyt ir pats zinau,kad tu lopas kuri duhina
Paskaityk ka parasei. Negeda paciam uz savo visika kulturos stygiu? Nu kad minuse nesedziu kiek matau... O siaip vargsas tu visiskai nuo lazybu nervai pakrike.
Jei lopas esi tai minuse ir sedi...
vel tas duhas kazko nori dusk nx tu tik asile duhas esi toks ir liksi.Tu cia apie save kalbi,kad minuse sedi ir lopas esi nereik sakyt ir pats zinau,kad tu lopas kuri duhina
, Be to lebronas sumete savo vidurki
Nu prasau, toli, toli iki over...
uzdyka neiciau cia svajone tavo:)) minuse sedet
Jei lopas esi tai minuse ir sedi...
uzdyka neiciau cia svajone tavo:)) minuse sedet
o su kuom?su uodega?
na jei taip mastysi ,tai tuoj i pagr .puslapi pateksi.
jega, mano svajone issipildys. I nba nepatekau tai bent i pagr. psl pateksiu, zjbs
Padariau isvada, kad cia su galva maziausiai reik mastyt
o su kuom?su uodega?
na jei taip mastysi ,tai tuoj i pagr .puslapi pateksi.
Padariau isvada, kad cia su galva maziausiai reik mastyt
Head-Ache, Be to lebronas sumete savo vidurki
Zinau jo pozicija, bet jis puikiai gali pabut ir SF, o Korveris SG. Taippat Korveris atsiputes gali pastovet prie Wesley, kol Igoudala ryskinsis su T.Mac. O del tu kas kiek mete tai isvis nesamone parasei. Lebronas vidurkio nepermete tai yra UNDER, o Kobe yra Kobe, pirmose rungtynese pries Raptors jis buvo pelnes 11pts. matei kas buvo kitame mace 81pts. Su T-Mac tas pats, kartais ji gali uzdengt, kad ir koks asilelis, kartais ir Artestas ar Bowneas to nepadarys. Krc man NO BET
o tau neatrodo kad gali kartais visus uzdengti? galesim pabaigt diskusijas rytj ryte.
, visu pirma Iguodala yra SG,o ne SF.
bet jeigu tu ji laikai SF tai jo ginyba tikrai nera ispudinga. O siaip mano manymu T-mac turetu dengti Korveris.
Lebronas ileido 31
Kobe ileido 48 ir t.t
Zinau jo pozicija, bet jis puikiai gali pabut ir SF, o Korveris SG. Taippat Korveris atsiputes gali pastovet prie Wesley, kol Igoudala ryskinsis su T.Mac. O del tu kas kiek mete tai isvis nesamone parasei. Lebronas vidurkio nepermete tai yra UNDER, o Kobe yra Kobe, pirmose rungtynese pries Raptors jis buvo pelnes 11pts. matei kas buvo kitame mace 81pts. Su T-Mac tas pats, kartais ji gali uzdengt, kad ir koks asilelis, kartais ir Artestas ar Bowneas to nepadarys. Krc man NO BET
Axujenas komentaras...
"...zaist uz jo under nesamone, o over irgi nelabai nusimato..."
Tai kas nusimato tuomet? Tai realiausias variantas X? O jei kitur totalas su .5, kai X ner? Ka tada daryt?
Siulau nestatyt...
Head-Ache, visu pirma Iguodala yra SG,o ne SF.
bet jeigu tu ji laikai SF tai jo ginyba tikrai nera ispudinga. O siaip mano manymu T-mac turetu dengti Korveris.
Lebronas ileido 31
Kobe ileido 48 ir t.t
Prasciausia, bet turi savo gretose Igudala tas tai tikrai atletiskas ir puikiai gynyba ismanantis vaikinas, beto jei los du pries du Dalambertas taippat staigus ir greitas centras. Krc atsokit nuo to T-Mac zaist uz jo under nesamone, o over irgi nelabai nusimato.
Axujenas komentaras...
"...zaist uz jo under nesamone, o over irgi nelabai nusimato..."
Tai kas nusimato tuomet? Tai realiausias variantas X? O jei kitur totalas su .5, kai X ner? Ka tada daryt?
as papriestarausiu chakalasz ir pasiulysi T-mac over 26 aiskinau anksciau del ko mano manymu sendiena permes be to phila viena prasciausiu ginybos komandu.
Prasciausia, bet turi savo gretose Igudala tas tai tikrai atletiskas ir puikiai gynyba ismanantis vaikinas, beto jei los du pries du Dalambertas taippat staigus ir greitas centras. Krc atsokit nuo to T-Mac zaist uz jo under nesamone, o over irgi nelabai nusimato.