Specaz 2005/04/10 14:27 #21105

2005/04/10
NBA
SACRAMENTO KINGS-LA LAKERS [email protected] 6/10
Centrebet

Lakers atsigave I komanda po traumu grizo Kobe ; George ir Divac, paskutinese rungtynese isvykoje sutriuskino Seattla. Sacramentas losia taippat neprastai, taciau gali but, kad nelos K.Thomas. Rungtynese Portlende jis pirmam kelini gavo is alkunes i aki ir nebegrizo i aikste. Tai butu tikrai rimta netektis Sacramento komandai, nes su aukstaugiais jiems dabar sunku. Be jo Sacramentas seip ne taip iveike PTB.

• Auriux prieš 19 metų #21178

Spejimas Nr.12
    Bankas: +104.7
    Data: 05/04/10 22.00
    Sporto saka:Krepsinis
    salis: JAV
    Lyga: NBA
    Varzybos: Los Angeles Lakers -102+
    Pasirinkimas: 2
    Koficientas: 1.8
    Patikimumas: 10/10
    Lazybų bendrove: Omnibet

Nu mano manymu turetu rungtynes vykti atkakliai nes abi komandos nori laimet,viena ddel garbes kovot(LAKERS),o kita del geresnes vietos konferencijoje,ir del aikstes pranasumo PLAYOFSS!! taij turetu vykti gan puolimo rungtynes,nes LAKERS i SIETLO krepsi imete 117tasku lakers puolimas gereje,o kings irgii megsta atakuot, bet gali ir ginybines rungtynes vykt!!! kikeviena komanda nores pergales!!!

man sitas losejas su graziu kalbos akcentu, kuris atsispindi net rasant, labai patinka.
    Tokie svarus argumentai kaip: "kovoti del garbes", "kiekviena komanda nores pergales". Nu aisku daugiau tokiu bajeriuku buna. Idomu ar ilgai gali sektis tokiem "profesionaliem" loshejam. Nieko neturiu pries juos, juk suprantama turi kazka parasyti kad uzkaitytu statyma, o ka parasai tai jau tavo beda.
    Cia tik siaip pastebejimas, kad galima neblogai ismanant komandu nora kovoti del garbes, susikrauti +104,7. sekmes Ernyzzz. Gal ir tavo statymai neblogi, bet jei tiksliau argumentuotum tai atrodytu tikrai profesionaliai ir butu verta statyt.

• King-James prieš 19 metų #21173

NBA
    /-26+/Wade D./Miami 2 @1.75 Topsprt

SND tikriausiai nelos shakas tai wadui bus lengwa lost! wiskas spreskit patys jei netinka

• Specaz prieš 19 metų #21126

nz bet man tai M.Ginobili -20+, atrodo labai jau uzkeltai.... kad jis ir ta 17 labai jau retai permesdavo... vakar tik netycia primete tasku.... bet ir rungtynes buvo tokios.. kad 2 pratesimai ... man atrodo under 20 gan neblogai atrodo... omnibet-17+

Siandien ir be pratesimu gali panasus rezultats but NO BET

• lafaa prieš 19 metų #21124

nz bet man tai M.Ginobili -20+, atrodo labai jau uzkeltai.... kad jis ir ta 17 labai jau retai permesdavo... vakar tik netycia primete tasku.... bet ir rungtynes buvo tokios.. kad 2 pratesimai ... man atrodo under 20 gan neblogai atrodo... omnibet-17+

• chignix prieš 19 metų #21113

Siaip nelabai aisku su Shaku, vienur raso, kad nelos, kirtus kad los. Nu bet kokiu atveju pistons laimes

• T-mac_salton` prieš 19 metų #21112

sendien Shakas uz miami losh??

• chignix prieš 19 metų #21106

Thomas los, ir manau, kad geresnis yra atvirkstinis pasiirnkimas, nes LAL neturi del ko kovot, losia labai prastai, o tas Sietlo sutriuskinimas nieko nereiskia, nes sietle nebuvo 3 reiksmingu zaideju ir jie yra duobej. Mnao akimis vienareiksmiska Kings pergale.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus