NBA 05/30
stingeriz^
2005/05/30 14:17
Pasakysiu trupmaj. Snd desiu saibas uz fyniksa nes netikiu reguliariojo sezono nugaletoju pralaimejimu serijoje 4-0 omnibet kofas didziausias 3.00
Norėdami komentuoti prisijunkite
Prisijungti
Bus over sianakt ir taskas ( nors reikia underio ).
Jo, blin.
Daug staciau siandien.
ir man smagu
Taip mielai uzmete mane troicais, kad net graudu ziuret man buvo..
o man smagiausia,kad uzdejau padoriai uz sunsus...jei jie sianank butu palose-visus susaudyciau:)
ir man smagu
Smagu kad atkruso tuos spurs
Privarazyjo...
Neprivarazink cia
Mane labiausiai vilioja S.Nash 23+, nejau del to kad treciose sumete salyginai nedaug (20) chia taip krito tasku skaicius, pirmos dviejose po 29 sumete...
Pasitaiko ir stebuklu Nesitikiu is ju, kad bus kaip Det, bet gal siandien puls truputi apmastydami ka daro, o neleks i atakas kaip vejas Nes toks ju zaidimo stilius dabar rodo rezultatus..
jie visa sezona taip zaisdami laimejo, todel cia slidus statymas...
Pasitaiko ir stebuklu Nesitikiu is ju, kad bus kaip Det, bet gal siandien puls truputi apmastydami ka daro, o neleks i atakas kaip vejas Nes toks ju zaidimo stilius dabar rodo rezultatus..
Tai vat ir baugina tos paskutines rungtynes su Mia Det.. Bet tikiuosi, kad Pho siandien supras, kad vien puolimu nieko nepasieksi..
jo visa sezona zaide kaip puolamoji komanda sendien ims ir ginsiskaip detroitas.jie juk to nemoka daryti.
Tai vat ir baugina tos paskutines rungtynes su Mia Det.. Bet tikiuosi, kad Pho siandien supras, kad vien puolimu nieko nepasieksi..
Mane siandien vilioja tik -210 total'as Pho San
visus labai viliojo ir miami-detroit totalas... dazniausiai komandos ishsauna nors viena karta ir tada buna jau po visko... o suns tikrai gali ishsauti. jei viskas pasisuks kad spurs pralaimines, manau komandos zais greita ir rezultatyvu zaidima... tad per daug nestatykit ant to totalo, nors ir statistika rodo kai ka kita...