Nba 06/23
Na zmones sakykite ka galvojate apie:Milwaukee-New Jersey; Indiana-Minnesota???
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNa zmones sakykite ka galvojate apie:Milwaukee-New Jersey; Indiana-Minnesota???
Norėdami komentuoti prisijunkite
Prisijungti
Kiek mano kukli patirtis sako tai tokie dalykai niekada nieko gero neduoda o visi tokie fixai anksciau ar veliau atnesa dideli minusa.. turbut daugelis zino kaip ten buna su tais fixais .. be to zodis fixed gali reiskti ir tai jog tai labai patikimas ivykis, taciau 100% baigciu niekada nebuna .. nebent nupirkai kazka bet ir tada gali tavo nupirkta perpirkti ir pns.
Kartais ne is Jonavos busi? nes ziuriu ten visi fiksus visur "daro"...
ka reiskia visi visur "daro"? as ne is jonavos,tiesiog kartais tenka nukeliaut i amerika, o ten galima suzinoti daug, tiesiog reikia turetu keleta pazystamu kurie nusimano nba,bei suplot nemazai pinigu uz tai.
paemiau siandien totala detroit-atlanta 181 over, visur 187 maziausiai duoda cia topsport grybauja ar gal koks fixas:)?
ziuriu sis forumas mires....
Kartais ne is Jonavos busi? nes ziuriu ten visi fiksus visur "daro"...
Taip studentas, tauŲiau dirbantis Tai lauksim tada nors vieno fixo sventes arteja todel taip tusuŲia.
ziuriu sis forumas mires....
Tai vat tame ir yra skirtumas, tarp arti fixo ar fixo... Nemanau kad tu gauni fixų, o jei gausi atsiusk man ss su pastatyta didelu¦ sumu , tuomet pirksiu is taves fixus.
sutarem! bet kaip tau Linai, tai pinigu is taves neimsiu,visgi matosi studentas... na gal po pirmo fixo
Tai vat tame ir yra skirtumas, tarp arti fixo ar fixo... Nemanau kad tu gauni fixų, o jei gausi atsiusk man ss su pastatyta didelu¦ sumu , tuomet pirksiu is taves fixus.
100% proc fixai tik tarp nba zaideju ir treneriu buna. na o pagal mano neoficialius saltinius sios realiausi dienos numanomi fixai: CHI -10 ; MIN pergale (galima ir fora) ; HOU -9 taip pat kiti galimi fixai: ny ML ; sa -7 ; nj ML ; tor ML. Ryt bus aisku kiek cia yra tiesos...
nu bet vistiek jei pastatytum kiekviena is ju,kad laimeti vienoda suma,tai manau pliusas turetu but. pvz ML @2.5 ,keletas tokiu ir jau gerai
Duok nors vienu mauŲu sutarta man. Gali? 100 proc. fixu .
nu as pvz galiu gaut ir 100% bet jie nedaznai pasitaiko. na galiu pasakyt, kad is tu 'numanomu' fixu dauguma yra labai realus. kaip jau minejau vakar buvo daug ju.
100% proc fixai tik tarp nba zaideju ir treneriu buna. na o pagal mano neoficialius saltinius sios realiausi dienos numanomi fixai: CHI -10 ; MIN pergale (galima ir fora) ; HOU -9 taip pat kiti galimi fixai: ny ML ; sa -7 ; nj ML ; tor ML. Ryt bus aisku kiek cia yra tiesos...
Jo taigi sutaria is dezes alaus
siandien tik dvi SUTARTOS varzybos, ar yra daugiau?
as tau dar karta aiskinu,kad sutartu varzybu buna beveik kasdien! paskaityk praeitos dienos nba topica..
siandien tik dvi SUTARTOS varzybos, ar yra daugiau?