NBA 11.01
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNorėdami komentuoti prisijunkite
Prisijungti| Darius Kuria | +55.27 |
| Nematomas | -11.70 |
| GINEKOLOGAS | -20.00 |
| boapfa | -27.50 |
| Tomis23 | -42.10 |
| Darius Kuria | +128.53% |
| Tomis23 | -35.08% |
| Nematomas | -39.00% |
| boapfa | -55.00% |
| GINEKOLOGAS | -100.00% |
Kofas14-17 neidomu?...No komments.
Vasara laiko negaisau.Taisiau savo programa.Radau idomiu dalyku..
Pasidalysiu busimomis buku klaidom NBA LTbet.com puslapiuos.
Pabaigai,chignix,europos cempe,kaipaskutini kart zaide D.Novicky kiek kart vokieciai suzaide LYGIAI?
Saunuolis, daugiau nieko ir pridurt negaliu.
O kas uŲia ku peza...? chignix? Tai manau uŲia tam ir yra forumas, kad padiskutuoti, o diskutuojama apie pozicijas, tai manau viskas uŲia i temu .. Viskas normaliai.
Nu tagi chakalui sakau, jis cia kazka aiskina as irgi nieko cia nematau kazko.
Prie ko cia as? kas per kaltinimai, lyg as kaltas, kad kazkas kazka peza.
O kas uŲia ku peza...? chignix? Tai manau uŲia tam ir yra forumas, kad padiskutuoti, o diskutuojama apie pozicijas, tai manau viskas uŲia i temu .. Viskas normaliai.
vel jus uŲia fludinat foruma kazkokiom nesamonem, vos ne kiekvienoj temoj kur yra chignix nukrypstama nuo temos
Prie ko cia as? kas per kaltinimai, lyg as kaltas, kad kazkas kazka peza.
maklery
tai kas yra SF kaaaaaaaaa?
Kas uŲia juokingo?
vel jus uŲia fludinat foruma kazkokiom nesamonem, vos ne kiekvienoj temoj kur yra chignix nukrypstama nuo temos
As tai sakau, kad SF pozicijoje lengvieji krastai, neskaitomi prie priekines linijos zaidejų.
maklery
tai kas yra SF kaaaaaaaaa?
3 nakties zaidzia
e kada lietuvos laiku pradeda lost Denveris su San Antonijum?
Pabaigai,chignix,europos cempe,kaipaskutini kart zaide D.Novicky kiek kart vokieciai suzaide LYGIAI?
Nesuprantu ka tu cia man sneki. Isvis nemastau as sivakar noriu pailset.
Prie ko cia begi, as tiesiiog issakiau savo nuomone ir tiek. Turiu apskayt net negalvojau ka cia dabar pasiulei ir t.t man tai neidomu.
pagal mano krepsinio suvokima SF nera priekine linija. Nors realiai cia nuo komandos priklauso. Jeigu komada gali statyt 5 maziukus ir zaist be centro, taip gali pastatyt 3 spintas ir trecias numeris zais kaip priekines linijos zaidejas
Chignix tvirtina kad lengvo krasto pozicija nera skkaitoma kaip priekine linija ir lengvojo krasto pozicijoje losiantis zaidjas nera priekines linijos zaideju.
Chignix uzmirsk ta Mason ir t.t. neausink burnos. nes ten bla bla bla man nereikia ..
Taigi lengvas krastas (SF-small forward) priekines ar antrosios linijos zaidejas? Ka manot?
As tai sakau, kad SF pozicijoje lengvieji krastai, neskaitomi prie priekines linijos zaidejų.
ir ka tu ce irodytum jei butu per tas 15 lygiosios ? kad idomu kaladelem zaist ?
Prie ko cia begi, as tiesiiog issakiau savo nuomone ir tiek. Turiu apskayt net negalvojau ka cia dabar pasiulei ir t.t man tai neidomu.