niukas 2005/11/15 13:05 #46555

Ziurejau komandas,bet arba neaisku kas laimes.. arba kofas nestebuklingas

Manau Omnis padaugino taskus R. Davis (BOS)
Jis nekaip losia pries gerai besiginancias komandas.
PVZ pries San Antoniju sumete vos 10
Praeita karta namuose pries Detroita imete irgi 10 tasku
Sianakt isvykoj zais pries ta pati Detroita.. Omnis siulo jam 18 taskus
As linkes link under.. Na nebent jam ypac sexis..

• chignix prieš 20 metų #46706

Nustokit kabinetis, as jums padesiu gauti pelna is lazybus o jus dar nepatenkintas!

• draska prieš 20 metų #46703

Tikslas: rinkti informaciju  is ivairiausių saltinių ir ju  isanalizoti, atrinkti geriausius sporto ivykius is lazybų kontorų pasiulos ir pateikti juos Jums. Kadangi neretai pasiula buna labai menku , todel prognozes buna ne kiekvienu  dienu .
    tikrai dievuli pasiulos nerandate?

• chignix prieš 20 metų #46702

Nu cia dabar, gedos turek dievui aiskint. Kaip noresiu tai ir darysiu, zemes dulke kakzokia patarineja matai Trenks zaibas i tave uz piktzodziavima

• draska prieš 20 metų #46700

draska tai beabejo tiesa juk dievas turi turet savo nuosava puslapi Beja gali nemastyt atsakymo as tau atleidziu

man ten truksta apipavidalinimo,na paveikslu,kryziuku.ar galiu tiketis ,kad pasitaisysi?per amzius...amen

• chignix prieš 20 metų #46698

draska tai beabejo tiesa juk dievas turi turet savo nuosava puslapi Beja gali nemastyt atsakymo as tau atleidziu

• draska prieš 20 metų #46697

Na esu sio puslapio dievas, siaip labai didelis orakulas ir panasiai. draska net pavydu pasidare?

dabar mastau ,ka cia gudriau atsakius:)kai sumastysiu pasakysiu:))

• Gasol prieš 20 metų #46692

Na esu sio puslapio dievas, siaip labai didelis orakulas ir panasiai. draska net pavydu pasidare?

Draska pavydu pasidraske

• chignix prieš 20 metų #46688

aga,chignix daraisi galingas,visas paaulis tavo pika nusikopino ir uzsidejo,
    Paaiskink man kaip tu taip nuspejai?genialu.

• Litas prieš 20 metų #46684

11/6/4/1

aklasz???

• sanulam prieš 20 metų #46678

Aisku, imti vieni favoritai, tai lyg ir reikstu, kad fuksas. Bet NBA atspeti 10 is eiles favoritu pergaliu jau pasiekimas. O 11 - wow. Respect. Draugiskas patarimas - rytoj nieko cia nerasyk. Nei vienos prognozes. Saugok reputacija.

• sanulam prieš 20 metų #46677

11 is 11. fuksas ar genijus?

• fUXaz- prieš 20 metų #46676

ka fuxas??

• sanulam prieš 20 metų #46675

fuksas?????

• draska prieš 20 metų #46674

paplokim katutemis uz kings

aga,chignix daraisi galingas,visas paaulis tavo pika nusikopino ir uzsidejo,
    Paaiskink man kaip tu taip nuspejai?genialu.

• sanulam prieš 20 metų #46672

Tai 90% zaideju individualiu totlu yra spejimai is lempos. Vienetai (bliudas - tikiuosi) daro kazkokia analize pries dedami individualius totalus.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti