NBA 11.16
Kokios mintys siandien?????
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Va man patinka toronto su savo tragisku zaidimu 0-10 bus itariu pas juos, ryt reiks bandyt vel pries juos det
taip.. kolkas jokiu prosvaisciu jiems..
Va man patinka toronto su savo tragisku zaidimu 0-10 bus itariu pas juos, ryt reiks bandyt vel pries juos det
man kazkaip norisi uz Portlendu pastatyti
jie los namie
Bulls visas rungtynes isvykoj pralose
Blazers turi stipresnu¦ priekinu¦ liniju
kofas uz Portlandu didesnis
Phoenix Suns-Memphis Grizzlies TS -196+ 2
na kai losia Suns uz underi statyti, manau, neverta
atrodo abu praejo
gal ne tie, bet dazniausiai pas abi komandas buna 3zenklis skaicius
siais metais Suns nebetie kokie buvo praitais metais
Butu tie, jei turetu Amara
jie los namie
siais metais Suns nebetie kokie buvo praitais metais
Na manau siandien geriausias pasirinkimas Boston -5,5.Sietlas zaidzia labai silpnai, visai nepanasi i komanda kuri buvo praeitais metais. Bostonas namu komanda, nors vakar gana ilgai priesinosi ir isvykoj pries detroita. Didziausias pranasumas priekine linija. Pastaruoju metu labai gerai zaidzia R.Lafrentzas Ir M.Blountas.Pernai abu kartus laimejo Bostonas daugiau nei 10 tasku. Per paskutinius 4 metus Bostonas namie laimedavo pries Sietla visada daugiau nei 10 tasku. Manau argumentai pakankamai svarus kad imti bostona
indiana -7.5 reikia imti. pailseja vyrai kaip reikiant, 12 diena tik zaide, tuota rpu bobcats vakar sunkai diena su orlandu turejo..na dar wallaco nebus..
Na as is pradziu masciau apie bulls , bet poto panagrinejau ir priejau isvados, kad no bet. Tiek vieni tiek kiti mala suda, tiek vienu tiek kitu treneris uzkure pirti. Siaip ziurint Bulls geresne komanda, bet nezinau blazers namie pakankamai stiprus. Zodziu viska susumavus pagalvojau, kad gal aplenksiu sias varzybas.
jie los namie
Ant baugos tai rejshkia acipalajdawe, isijaute, ir dar pasitikintys sawimi.. o manau kad Toronto prieshingaj susikaups, stengsis ir laimes..
Na wis delto ash jau pastachiau uzh Toronto ir tikiuosi ju pergales..
Na sakau man Torontas paliko labai prastos komandos ispudi... Nezinau aks ten nutikt turi, kad jie zaistu kiek padoriau
Matai zodziai : noreti, stengtis, tiketis neprilygsta zodziui galeti. Mano asmeninia subjektyvia nuomone Sixers nori pergaliu ir yra ant bangos, tai rieskia jie gali laimeti. Torontas nori, bet negali. Na nezinau kazkaip as po sekmadienio labai nusivyles torontu ir dabar bandysiu pries juos statyt.
Ant baugos tai rejshkia acipalajdawe, isijaute, ir dar pasitikintys sawimi.. o manau kad Toronto prieshingaj susikaups, stengsis ir laimes..
Na wis delto ash jau pastachiau uzh Toronto ir tikiuosi ju pergales..
Matai zodziai : noreti, stengtis, tiketis neprilygsta zodziui galeti. Mano asmeninia subjektyvia nuomone Sixers nori pergaliu ir yra ant bangos, tai rieskia jie gali laimeti. Torontas nori, bet negali. Na nezinau kazkaip as po sekmadienio labai nusivyles torontu ir dabar bandysiu pries juos statyt.
ir wel zhody praleidau... Toronto nera tokie Wisiskaj bewiltiski ir nekreipentys demesio y nesekmes.. wa tajp..
Dristu visiskai nesutikt ir manau Sixers siandien laimes su -5 fora. Ogi kodel:
1. Sixers jau turi 5ias pergales is eiles, losia lengvai ir atsipalaidave, zaidimas eina kaip is pypkes.
2. Toronto beviltiski gynyboje ir truputi maziau beviltiski puolime.
3. vakar juos nuo dar didesnio pralaimejimo isgelbejo tik Villanueva nuostabus zaidimas (27 taskai ir 13 kamuolius, 12/17 taikliu metimu). Siandien manau sixers jajm skirs didesni demesi.
4. Torontas kazkiek kovoja tik tada kai yra zaidejas , kuris imasi iniaciatyvos ir pataiko savo metimu, deja tai buna nedaznai.
5. Toronto treneris nesusitvarko su komanda.
6. Nuovargis manau vienodai veiks abi komandas, visig kelione tokia pati
Ir isvis manau toronto pasieks 0-10 balanca, jie turejo realiausia proga pasiimt pergale pries sietla sekmadieni, deja to nepadare...
Na galima cia zhiureti ish wisu pusiu..
Bet nemanau kad toronto tokie Wisiskaj bewiltiski ir nekreipentys demesio y nesekmes.. manau taisys savo klaidas ir stipriai stengsis nutraukti savo pralaimejimu serija.. O sixers po sawo 5iu pergaliu ish ejles nemanau kad siekia laimejimu ish ejles rekordu.. tiesiog zhajdzhia sawo zhajdima.. Manau torontas laimes nedideliu skirtimu, bet laimes..