NBA 11.17
180 M-W/-22+/Garnett K.
Minesotoas ekipa kolkas neblizga. Iskovotos trys pergales ir deja patirti 4 pralaimejimai. Sunkiojo krasto poziijoje losiantis KG paskutinese 7 rungtynes mete atitinkamai 25-19-17-22-25-23-18 taskus.
Karjeroje pries washintona jis pelno vidutiniskai po 20.8 tasko (18 rungtyniu). Namie si sezona lose 4 rungtynes cia jo vidurkis 20.5 tasko.
Kiekvienais metais sio zaidejo vidurkis pelnomu tasku vis mazeja: 03-04 - 24.2, 04-05 - 22.2, 05-06 - 21.3.
Vakar rungtyniu jis neturejo taigi cia pliusas kad sian bus pailsejes nes tokiu metu zaidejui reikia poilsio po kiekvienu rungtyniu.
Praejusi sezona su washingtonu. 109:74 minesotos naudai KG - 18 tasku. (scherbiakas su kaselu 23 ir 22 taskai)
Pralaimejimas 114:117 KG -25 taskai .. Nuo suolo pakile zaidejei pelne 50 tasku.
Na kadangi washingtonas yra ekipa kuri losia atakuojanti krepsini sian manau KG nezymiai permes savo totala. Minesota si sezona meta gana mazai taciau pries atakuojanti krepsini losiancias ekipas jinai priversta losti toki pati atakuojanti krepsini.
over 4/10 @1.75
Kas dar ka mano del sio ivykio?
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Na wizards yzgrybavo ketvirtam keliny, o Garnys gavo neitiketinai daug pagalbos is savo bendraklubiu na kas buvo tas...
Pagal jo statistika galima sprest, kad jis gera tapeta is 50 ivykiu sukraus ir tau ne nebus sansu
nu tegu krauna bet matai jau move i krumus kazkur musu drasuolis .. aip taip galejo but kad garnett permete o washingtono fora buvo pramusta? nesamone visiska..
klauso daunas. kur as sakiau kad zaideju totalai geriau nei foros? parodyk. neparodysi tu niekas mano akyse!
prie ko cia ta washingtono fora? su cchignixu dar ryte aptarem Kevino totala ir sita washingtono fora.
Darom mini lazybas. Metames po 300 lt -400lt po 50 piku kas daugiau pataiko tas pasisima 300 ar 400 lt? tinka?
Isiplauk burna. Laukiu atsakymu is lazybu aso.
Pagal jo statistika galima sprest, kad jis gera tapeta is 50 ivykiu sukraus ir tau ne nebus sansu
daunas klausyk tu nori pasakyt, kad imti zaideju underius overius yra geriau nei foras? juokdarys Washington +5 fora pamaciau kai tu dar miegojai pirsta y burna isikises. Jei nori galim padaryt mini lazybas tu su zaideju underiais overiais as su totalais paziuresim kuris greiciau eis y minusa. PZ aiskina cia man visoki nevalos
klauso daunas. kur as sakiau kad zaideju totalai geriau nei foros? parodyk. neparodysi tu niekas mano akyse!
prie ko cia ta washingtono fora? su cchignixu dar ryte aptarem Kevino totala ir sita washingtono fora.
Darom mini lazybas. Metames po 300 lt -400lt po 50 piku kas daugiau pataiko tas pasisima 300 ar 400 lt? tinka?
Isiplauk burna. Laukiu atsakymu is lazybu aso.
adminas.
uz tokius pareiskimus turetu buti imtasi kazkokiu veiksmu. bent jau as taip manau. kaip jums atrodo?
Grieztas ispejimas uz izeidinejimus, dar syki pasikartos ir busi pasalintas is forumo
taigi va, kur gi nebus tox emocingas kai taip sekmingai minusan keliauja
http://www.ltbet.com/forum/viewtopic.php?t=2236
nu kas cia per pieva, pasirinkai lieviausia statyma siandien arba permes arba nepermes visada zaidzia ant ribos. Graudu ziuret man y sita statyma, asaros rieda ne nu as apakes
oho koks emocingas vaikas .. tu bent isivaizduoji kaip pvz zaistu bet kurios ekipos lyderis pries pvz detroita ir pries washingtona? kuriuose rungtynese daugiau tasku surinktu>? kas washingtone gali stabdyti KG is priekines linijos zaideju? ar matai 4/10 patikimuma?
neverk as tau saldainia nupirksiu .. as zinau visus tokius kaip tu kurie atlekia cia i foruma ir kelia audras patys nieko nezinodami ir neismanydami tik galvoti o koks as krutas .. viska galiu atspet .. dink is akiu ..
Nu as siandien wizardus +5 matau, ju ekipa zymiai ivairiapusiskesne, nemanau, kad vilkams namu sienos pades
respectas aplenkei mane siandien tai viena geriausiu stafkiu
nu kas cia per pieva, pasirinkai lieviausia statyma siandien arba permes arba nepermes visada zaidzia ant ribos. Graudu ziuret man y sita statyma, asaros rieda ne nu as apakes
Nu as siandien wizardus +5 matau, ju ekipa zymiai ivairiapusiskesne, nemanau, kad vilkams namu sienos pades
nba siandien kolkas nieko neuzmaciau.. nieko negalvojes truputi uzmeciau uz Jamison under.. preitas rezultatyviai suzaide.. siandien isvykoj zaidzia.. garnetas priesaky..
lady_bird, kaip amtau visiskai nesupranti unitu, unitas tai nera 10%. jei butu kaip sakai, tai butu siulymas uz under 3-4 unitai. manau reiktu pirma pasidomet kas yra unitas, kaip jis naudojamas ir panasiai, o poto dalyvaut lazybose.
http://www.ltbet.com/ - perskaityk cia viska idemiai.
as tai nesuprantu kas cia per nesamone? tu siulai 4/10, kad KG permes savo totala, t.y. 40%. Tai gal geriau, kad nepermes - tuomet pagal tave 60%?