Hamilton' 2005/12/27 20:19 #50736

Siandien neblogai atrodo Kings +9. Kings pralaimejo 5 sykius is eiles,Peja vakar zaide,kaip ir traumos nepatyre tai turetu zaist siandien. Labai jau pervertinama LA Clippers komanda. Kad ir Kings pralaimetu,manau +9 turetu praeit...

• Hamilton' prieš 18 metų #50759

Gerai pasidarbuota Gasoli,vakar paemiau kaip ir sakiau Sacramenta,tavo Nets,ir Utah,neblogai

• Carterr prieš 18 metų #50753

siandien jau blaivas... tikiuosi.
    Kurva pastaciau visai kita negu cia pasakiau. Aciu dievui, kad laimejau...
    Cia tik mano nuomone, bet cavs man daug geriau sukomplektuota komanda ir turinti daug daugiau rezervo....
    maciau pora paskutiniu ju varzybu, pakako pamatyti kaip Jones 4 troicus paeiliui pataiko ir viskas aisku buna ir taip dvi varzybas is eiles.

• Dragon20 prieš 18 metų #50751

b**t kiek as vakar gyrtas cia nesamoniu prisvaigau
    Mane nustebino gan didelis kofas uz cavs, man asmeniskai jie tikrai geriau atrodo uz Nets.

siandien girtas?;)
    kuo geriau atrodo?

• Hamilton' prieš 18 metų #50749

Sutinku su Gasoliu del Nets,manau ir siose rungtynese jie turetu diktuoti tempa

• Carterr prieš 18 metų #50744

Blet kiek as vakar gyrtas cia nesamoniu prisvaigau
    Sutinku, kad si kart Vincas turetu daryt overala. Mane nustebino gan didelis kofas uz cavs, man asmeniskai jie tikrai geriau atrodo uz Nets.
    mano stafkes
    carter+
    cavs win
    beja vakar uzmeciau aky dar likus losti 3min nebuvo aisku ar Vincas permes

• lafaa prieš 18 metų #50741

jo carterio over irgi gerai ziurisi... be to magrady turi uzmes... bet dar turbut ne siandien............

• Dragon20 prieš 18 metų #50740

Utah +7..

Carter 25pts over.. velgi pasikartosiu.. jis puikioje formoje.. uzsieny didesni totalai duodami.. tempia komanda.. vakar gan netaikliai mete ir tai sugebejo permest.. siandien zaidzia pries Cavaliers, kuriems cia neseniai imete 38taskus.. zais namuose.. visi sansai permest..

Atlanta win.. galima ir su minusine fora bandyti.. paskutines tris rungtynes namie hawks pasieme visas pergales.. atsigauna po bisk ir jie.. zaidejai grize is po traumu.. charlote traumuoti keli zaidejai ir t.t.

sarunas JasikeviCius 10pts under..

• lafaa prieš 18 metų #50739

manau C. anthony 24+ geras statymas!!

• Gasol prieš 18 metų #50738

Nets-Cavaliers @1 4/10. Abi komandos turi 6 is eiles pergaliu serija,abi zaide vakar ir svente pergales. Komandos jau buvo susitikusios siame sezone,tada 100-109 pergale isvykoje svente Nets,kuri kontroliavo visa zaidimo eiga nuo pradzios iki pabaigos. Nepadejo net James'o 32pts ir Ilgausko 22pts. Komandu pajegumas siuo metu apyligis,todel tokiose rungtynese daug reiskia aikstes pranasumas.

• orakul prieš 18 metų #50737

Man tai siandien geriausiai atrodo Utah +7
    Vienas McGrady komandos neistempia, nera Ming ir dar keletos zaideju. i Jazz gryzo Kirilenko, tai dar sustiptino sia  komanda . Manau Utah ir taip laimes, bet apsidraudimui padejau su gana nemaza +7 fora.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus