galima padaryti toki dalyka 30 dalyviu ir x-team pasiulo kofus uz tai kas paims 1 vieta aisku suderinus su ltbet.com .
ir tada vedantys savo blogus gales pastatyti tiesiog mano nuomone idomesne eiga gautusi zaidimo
puikiai zinai, kad tai nerealu. Kita vertus, ateityje projektai bus idomesni, Cia tik pirmas blynas
galima padaryti toki dalyka 30 dalyviu ir x-team pasiulo kofus uz tai kas paims 1 vieta aisku suderinus su ltbet.com .
ir tada vedantys savo blogus gales pastatyti tiesiog mano nuomone idomesne eiga gautusi zaidimo
jo, bus kazkas panasaus kaip omnibeto "running dogs"
puikiai zinai, kad tai nerealu. Kita vertus, ateityje projektai bus idomesni, Cia tik pirmas blynas
jo, bus kazkas panasaus kaip omnibeto "running dogs"
Kiekvienai grupei atidarau po tema :
A grupei: Tapetu konkursas A grupe.
B grupei: Tapetu konkursas B grupe.
C grupei: Tapetu konkursas C grupe.
Tad nepamirskit, kad jau esat suskirstyti i grupes ir tapetus reiks talpinti tos grupes temoje, kuriai jus priklausote.
Kiekvienai grupei atidarau po tema :
A grupei: Tapetu konkursas A grupe.
B grupei: Tapetu konkursas B grupe.
C grupei: Tapetu konkursas C grupe.
tai jau cia su tapetukais visi favoritai bus )))
1.) raul777
2.) T-mac_salton`
3.) Devilz
4.) kalava
5.) Aivixas
6.) ishsiimk
7.) stingeriz^
8.) Audranas
9.) regimantaspa
10.) Vytioha
b grupe mirtininku
Artimiausios Nba varzybos vyks jau gruodzio 1d., tai galima is ju ka nors jau kombinuot?
Konkurso startas: 2007.12.03. Taisykliu sutvarkymas ir pirmo etapo aptarimas rytoj.
Artimiausios Nba varzybos vyks jau gruodzio 1d., tai galima is ju ka nors jau kombinuot?
Rytoj bus aptarta pirmo etapo eiga ir sutvarkytos taisykles.
Iki rytojaus vakaro praneskite, jei kuris nors negalesite ar nenoresite dalyvauti.
Dalyviai suskirstyti i tris grupes tokia tvarka, kokia uzsiregistravo siam konkursui.
A grupe:
1.) ali3in
2.) Briedis
3.) Arbuuzas
4.) Villa
5.) Nistelrooy
6.) Angliukas
7.) BUxXxAS
8.) Dzigitas
9.) Meski
10.) Bodrowas
B grupe:
1.) beginner
2.) ruskis
3.) tominis
4.) burbulis
5.) gintazas
6.) kookkai
7.) Tonis
8.) Dzionis
9.) amasys
10.) RicardasM
C grupe:
1.) raul777
2.) T-mac_salton`
3.) Devilz
4.) kalava
5.) Aivixas
6.) ishsiimk
7.) stingeriz^
8.) Audranas
9.) regimantaspa
10.) Vytioha
skaityk taisykles, ten viskas parasyta. jei apsispresi dalyvaut, rasyk: "registruojuosi".
Nebuvai itrauktas, nes nepatvirtinai kad registruojiesi. Jei kuris nors is dalyviu atsisakys dalyvauti, tai tu galesi ji pakeisti.
gaila kad neitraukete i sarasa,gal kita karta nepamirsite.
pabandyk susitarti su kuriuo laiminguoju, gal parduos teise dalyvaut
gaila kad neitraukete i sarasa,gal kita karta nepamirsite.
1.) ali3in
2.) Briedis
3.) Arbuuzas
4.) Villa
5.) Nistelrooy
6.) Angliukas
7.) BUxXxAS
8.) Dzigitas
9.) Meski
10.) Bodrowas
11.) beginner
12.) ruskis
13.) tominis
14.) burbulis
15.) gintazas
16.) kookkai
17.) Tonis
18.) Dzionis
19.) amasys
20.) RicardasM
21.) raul777
22.) T-mac_salton`
23.) Devilz
24.) kalava
25.) Aivixas
26.) ishsiimk
27.) stingeriz^
28.) Audranas
29.) regimantaspa
30.) Vytioha
Registracija baigta.
siandien dalyviai bus suskirstyti i tris grupes.