man idomu ar jau prasidejo masines remeju iplaukos?
jei dar yra laisvu vietu,tai as irgi dalyvauju
Registracija baigsis penktadieni 21h. Gali buti, kad neprireiks atkrintamojo etapo, nes kol kas uzsiregistrave tik 24 dalyviai. Bus matyt rytoj.
noriu sudalyvauti,kiek komandu reikia ir kada veliausiai parasyti.
skaityk taisykles, ten viskas parasyta. jei apsispresi dalyvaut, rasyk: "registruojuosi".
tu geriau prie skypo prisijunk kada nors
neturiu jau to skypo...O kokie klausimai?rasyk pm,arba ten telefona palik,paskambinsiu
Taip pat pabandysiu:)
Dalyvaunu
dalyvauju
dalyvauju jei dar yra laisvu vietu
Tapetas konkursui pateikiamas ne veliau kaip dvi valandos pries tai, kai prasideda kuris nors ivykis is pateikto tapeto. -del sio punkto kils daug gincu!
Kiek tu 2007-uju beliko... Gal tiksliau butu konkursa pavadinti "Manasis Gruodzio men. tapetas" arba "Mano tapetas - 2007/gruodis"...
Jo, davai rengiam stafkes del nugaletojo titulo. Tik bijau, kad gali daug fix`u but.
Rengiam stavkes kas didziausias klaunas ir kieno storiausi akiniai. Bijau, kad uz MDP kofas bus 1.01
MDP su Donu ko jus cia kisates, neturit ka veikti? Tegul daro kas ka nori. Jau pasaket savo nuomone apie tapetus ir nebeterskit tos temos.
Norėdami komentuoti prisijunkite
man idomu ar jau prasidejo masines remeju iplaukos?
jei dar yra laisvu vietu,tai as irgi dalyvauju
Registracija baigsis penktadieni 21h.
Gali buti, kad neprireiks atkrintamojo etapo, nes kol kas uzsiregistrave tik 24 dalyviai. Bus matyt rytoj.
skaityk taisykles, ten viskas parasyta. jei apsispresi dalyvaut, rasyk: "registruojuosi".
neturiu jau to skypo...O kokie klausimai?rasyk pm,arba ten telefona palik,paskambinsiu
Taip pat pabandysiu:)
Dalyvaunu
dalyvauju
Tapetas konkursui pateikiamas ne veliau kaip dvi valandos pries tai, kai prasideda kuris nors ivykis is pateikto tapeto. -del sio punkto kils daug gincu!
Kiek tu 2007-uju beliko...
Gal tiksliau butu konkursa pavadinti "Manasis Gruodzio men. tapetas" arba "Mano tapetas - 2007/gruodis"...
Jo, davai rengiam stafkes del nugaletojo titulo. Tik bijau, kad gali daug fix`u but.
Rengiam stavkes kas didziausias klaunas ir kieno storiausi akiniai. Bijau, kad uz MDP kofas bus 1.01
MDP su Donu ko jus cia kisates, neturit ka veikti? Tegul daro kas ka nori. Jau pasaket savo nuomone apie tapetus ir nebeterskit tos temos.