Euro 2008 futbolo prognozės
Na nekyla jokiu abejoniu apie grupiu nugaletojus.
Kroatai.Portugalai.Olandai.Ispanai.
Kur Duoda topscorery gal kas zinot ?
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNa nekyla jokiu abejoniu apie grupiu nugaletojus.
Kroatai.Portugalai.Olandai.Ispanai.
Kur Duoda topscorery gal kas zinot ?
Norėdami komentuoti prisijunkite
Prisijungti
cha, Porto pasalino is UEFA
bus cia papirkinet teisejus ir nieko nesakyt losejams....
net ir tikras briedis suprastu kad italai po grupiu vaziuos namo
na, kas is tos grupes tie ir bus ko gero vieni is favoritu, ar tai butu italai/prancuzai/olandai
Ispanija tai nieko nelaimes kada jie yra nueje toliau nei 1 atkrintamuju varzybu etapas? cempionato favoritai italai, vokieciai.
net ir tikras briedis suprastu kad italai po grupiu vaziuos namo
tai ir juokis i sveikata
vokieciai, mires tas vokieciu futbolas pamirskit vokiecius isvis juokina tas ju kofas kad taps cempionais
Ispanija tai nieko nelaimes kada jie yra nueje toliau nei 1 atkrintamuju varzybu etapas? cempionato favoritai italai, vokieciai.
netolima praeitis. geras pavyzdys Danija
Kas del rusi nereikia pamirsti is kokios grupes ir isejo
mano manymu be sansu rusam per fuksa isejo i ta europos cempionata .. o kaip zinom fuksai nesikartoja mano stafke eitu uz ispanus euro cempionai, per pasaulio labai nesiseke tai cia manau turi eit toli
netolima praeitis. geras pavyzdys Danija
topsportas
as taant prikolo uzmeciau uz vokiecius ir ispanus kad laimes grupes ir france cempionais.24 kofas gavos visai smagu bus ziuret
kur cia taip duoda statyt?
as taant prikolo uzmeciau uz vokiecius ir ispanus kad laimes grupes ir france cempionais.24 kofas gavos visai smagu bus ziuret
mano manymu be sansu rusam per fuksa isejo i ta europos cempionata .. o kaip zinom fuksai nesikartoja mano stafke eitu uz ispanus euro cempionai, per pasaulio labai nesiseke tai cia manau turi eit toli
kas jau aisku, tai kad b grupej lenkai ir austrai bus "valgomi"... manau kroatai lb smarkiai pasipriesins vokieciams.. kitos grupes lb sudetingos, aisq kas neisheis: A-sveicarai, C-rumunai, D-graikija.. del Cempionu, tai kazko nuojauta sako - rusija.. kazkaip cia atrodo, kad fortuna vel grizta pas juos ir tos pergales: europos krepsinio cempionai, cska, pasaulio ledo ritulio cempionai ,- cia ne siaip sutapimai... rusams tereikia grupej praeiti, o po to ar nepasikartos graikijos istorija, kai 1 bankes skirtumu laimimos atkrentamosios.. tad 30 kofas visai neblogai sekmes
croatai tikrai nevaziuos namo po grupes
tada pesciom pareis
turejau omeny kad kroatai ir portugalai vaziuoja namo,olandai lieka antri,ispanai pirmi:)
croatai tikrai nevaziuos namo po grupes