Enrique22 2005/04/27 12:26 #23772

Chelsea-Liverpool [email protected] (Topsport) 9/10

Ir vel kaip ir vakarykstese rungtynese favoritas aiskus, siandien tai AbramoviCiaus naujasis Super klubas, demonstruojantis puiku zaidima  netik Anglijoje, bet ir cempionu lygoje - Chelsea. Zaisdamas pagal griezta  Mourinho schema  jis jau susitvarke su tokiais grandais kaip Barcelona ir Bayern. siandieninis priesininkas yra Liverpool klubas. si sezona  Chelsea ir Liverpool jau suzaide tris rungtynes tarpusavyje : abejas Premier lygos runtynes rezultatu 1-0 laimejo klubas is Londono. O treCiuose - taures finalinese varzybuose, po pagrindinio laiko buvo lygu 1-1 , bet ir vel po pratesimo 3-2 pergales soki soko AbramoviCiaus zaisliukai
O dabar apie netektis - po klaustuku yra Liverpool'io puolejei : Baros'as ir Sanz Luis Garcia ( bet greiCiausiai jie zais, bus kaip vakar su Stam'u ) Bet siandien tikrai nebus dvieju saugu Hamann'o ir Kewell'o.
Chelsea - nebus traumuoto Joe Cole ir jau seniai nebezaidzianCiu Brige ir Ferreiros.
Galimos sudetis:
Chelsea: Cech, G.Johnson, Terry(cap), Ricardo Carvalho, Gallas, Makelele, Lampard, Gudjohnsen, Robben, Duff, Drogba.
Liverpool: Dudek, Finnan, Hyypia¤, Carragher, D.Traora©, Nuñez, Alonso, Gerrard(cap), Riise, Luis Garcia, Baros(D.Cissa©) (del puoleju dar tiksliai nera aisku)

• AntiChrist prieš 19 metų #24670

ai man tai biski netiketa buvo.... 2 overi kaip 7/10 maciau nors gerai kad pralindo under 35 points, cia tai jau garantuotas buvau

• IgZeM prieš 19 metų #24668

jo ce zeuru yra atspeji kazka ir iskart shto za ja kas butu jej visi taip darytu

• novogadras prieš 19 metų #24666

Na ka dabar futbolo ekspertai pasakys ...kazkaas mane ciut ne bprociu isvadinot o vaat ka as ir sakiau viskas pasitvirtino

nesikelk nes uzpissiii. px man tas tavo liverpoolis kad isejo. pasiseke ten tas jiem neimustas ivartis, kaip sakant tudejo viskas sprestis per pratesima, o cia dabar dziaugiasi zmogelis kad "baba" padejo imust ivarti. ai karc

• dzonis prieš 19 metų #24657

Na ka dabar futbolo ekspertai pasakys ...kazkaas mane ciut ne bprociu isvadinot o vaat ka as ir sakiau viskas pasitvirtino

• dzonis prieš 19 metų #24647

Na ka Liverpool go go go
    Grazu ziuret

• Enrique22 prieš 19 metų #24595

Liverpool-Chelsea iV-2.5+ [email protected] (Orakulas) 8/10

Nors pagrindiniame puslapyje Lerichon siulo imti overi, bet man siandieninese varzybuose svieCiasi underis. Visu pirma jau suzaistos si sezona  keturios tarpusavio rungtynes visos ju underiais: abejas Premier lygos runtynes rezultatu 1-0 laimejo klubas is Londono. O treCiuose - taures finalinese varzybuose, po pagrindinio laiko buvo lygu 1-1, pirmuose Cempionu lygos pusfinalio varzybuose 0-0. Liverpool'io treneris Benitez'as akcentavo gynyba , net jo pasakyta fraze viska  pasako: "geriau jau rezultata  islaikyti 0-0, nei imusti pirma  greita  ivarti ir pirmauti" Tad...
    Del sudieCiu tai Liverpool'io klube nebus del disfalifikacijos turinCio praleisti sias rungtynes Alonso, kuri pakeist turetu Hamman'as. Chelsea nebus jau seniai nebezaidzianCiu Brige ir Ferreiros, taip pat po klaustuku Duff pasirodymas.

• dzonis prieš 19 metų #24495

Pirmas ivartis nuo 36 iki 90 min
    PSV Eindhoven-Milan AC 1.75
    Pirma tai kad milan neaatakuos bent jau pradziai aantraa tai kad manau yvartis bent vienas tikrai turttu buti ir ne rungtyniu praadzioje,nors argumentacija maza bet manau ir taip visiems aisku

• Ronaldoo prieš 19 metų #23878

0:0
    Gal dabar manim kas nors praades tiketi

Dar palauk Liverpool nepateko i kita etapa

• dzonis prieš 19 metų #23870

0:0
    Gal dabar manim kas nors praades tiketi

• dzonis prieš 19 metų #23867

na pakolkaS tikrai nesimato ir viskas eina mano naudai 0:O

• Enrique22 prieš 19 metų #23841

Speciau kazka 3-0 arba 4-0 kazkas tokio

nu neblogai butu

• Ronaldoo prieš 19 metų #23837

Speciau kazka 3-0 arba 4-0 kazkas tokio

• dzonis prieš 19 metų #23818

Nesakau kad man nepatinka Chealse,kadangi visada palaikau anglu klubs(nacionaline ITALAI:) o labiausiai MU,kadangi ju nera ir pusfinalyje susitinka du anglu klubai tenka rinktis viena. However statymuose simpatiju negali buti nes tik sveikas protas laimi
    Kaip liverpool zaide su juve isvykoje pats staciau uz juve ir gan nemazai,taciau juve buvo bejegiai, nors eliminavo zvaigzdziu pilna REAL komanda. anglu zaidimas man labai patiko Antra kaip ir minejau: pralosi px,chealse tragedija
    Na ziuresim kaip bus siandien vakare o paskiau ir galesim padiskutuoti
    Anyway laukiu graziu rungtyniu

• Ronaldoo prieš 19 metų #23815

P/Chelsea-Liverpool 1.25 - 2.75 2

Cia tavo nuomone,bet as nesutikciau su ja.TU tiki kad Liverpool pateks i finala ar nemegsti Chelsea?

• SonGoKaS prieš 19 metų #23813

GOOD LOCK CHEALSEA PERGALE!!!!

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH