Europos krepsinio cempionatas 2007
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
tai aisku kad per daug popui 12 taigi lietuviai jau perprate ji, ir zino jo galimybes .Popas bus prigesintas,o slovenu dziagsmas dar tikrai nesibaigs,lazybu bendroves blogai mano kad daugiau sansu graikam,paziurejus koki krepsiny demonstruoja abi komandos slovenai turi daugiau galimybiu islost.Tai graikams cia viskas baigsis.
ir niekaip nerandu kaip del popoviciaus.. visgi po traumos zais.. gal 12 tasku jam per daug..
Gamabookeriai duoda 13.5 totala jam, bet uz underi jau tik 1.7 belike.
ir niekaip nerandu kaip del popoviciaus.. visgi po traumos zais.. gal 12 tasku jam per daug..
L-K/siskauskas R./-Kasun M./ uz siskauska... nu as kazkaip manau kad baigsis slovenu dziaugsmai...
nebent under
gal visai neblogai graiku over 70 atrodo?:)
Taip...
tai tavo nuomone graikai laimes?
nusprendziau,riebiai nelysti i si ivyki..bet basanaviciu paaukosiu slovenu pergales labui!
Geriau man padowanotum...
regimantai jei nori grubiai kazka paimt tai mano pasiulymas yra kitoks... Nelisk i sitas rungtynes nes cia gali but wisko... Absoliuciai wisko... Dikoudis uzdengs Smodisha, Diamantidis Lakoviciu... Ir kas belieka ish tashku rinkeju... Jagodnikas?! Sunkiai bepabegantis Rasho!? Ir tada bus... Ish shito grajaus ka matau tai tik Jakos -12 Topsporte...
nusprendziau,riebiai nelysti i si ivyki..bet basanaviciu paaukosiu slovenu pergales labui!
o negi niekam neatrodo kad baniciui iki 7tsk toli kaip akazui iki pilnametystes
regimantai jei nori grubiai kazka paimt tai mano pasiulymas yra kitoks... Nelisk i sitas rungtynes nes cia gali but wisko... Absoliuciai wisko... Dikoudis uzdengs Smodisha, Diamantidis Lakoviciu... Ir kas belieka ish tashku rinkeju... Jagodnikas?! Sunkiai bepabegantis Rasho!? Ir tada bus... Ish shito grajaus ka matau tai tik Jakos -12 Topsporte...
kazkas lauke kol ir serbai prabils...
Serbai per jauni...galejo aisku ir isaut...bet taip ir neisove...pas graikus yra daug patirties turinciu zaideju...be to ilgesnis suolelis...slovenai kad ir iskovojo 5 pergales...jie mano manymu yra silpnesni...visi sneka kad nugalejo prancuzuz, bet kad is tu prancuzu siemet nieko ispudingo...taip kad man cia no bet...
manau siandien graikai prabils
kazkas lauke kol ir serbai prabils...
Graziai siandiena atrodo slovenu pergale
manau siandien graikai prabils