kazkaip abieju prisibijau Kadangi siandien didesniu kofu nera rimtu, tai veliau savo tapetuka papublikuosiu, nes tikrai yra ish ko rinktis
nu del melzer as irgi prisibijau...todel neimsiu, o ko cia gulbio prisibijoti ? triuskins y vienus vartus, tad imsiu gulby ir dar pora maziuku kofu
nu vo apmasciau manau gulbis+melzer ka manot ?
Koubek + Gulbis + Tsonga * 100lt
storas koubekas, laimes jei neuzkas prie maca, geriau su + fora suzaisti...Gulbis ir Jo triuskins
Ancic-Karlovic 3-2,Gonzalez-Canas- 3-2,Peng-Karatantcheva- 2,Verdasco-A. Clement 3-1, Antyte, 10 lt pastacius 1000-nusiimtum...
Ancic-Karlovic 3-2,2-3 rezas.. Gonzalez-Canas- 3-2, 2-3 Peng-Karatantcheva- 2 Verdasco-A. Clement 2-1 rezas Statyti atskirai.. Antytei galima deti visus i kruva...
Monfils / Koubek 2
Garsia-Lopez +7.5, Delic +6,5 kodel imi dabulio over Safin pakartos Moya spektakli...nes kitam ture....
AO balansas 3-4 Siandien visiskai nieko nematau, bent jau kolkas, minimaliai esu uzmetes: Berdych - Dabul 27.5 over Ruano Pascual +7.5
kodel imi dabulio over ?
Pavljuchenkova visai neblogai zaide,tik treciajame sete gudrios "seneles"(14metu vyresnes priesininkes )patirties deka apmaudziai pralaimejo..
tai ash maciau, kad treciam sete uztikrintai pora break'u padare, ir nuejau ramiai miegot, bet pasirodo reikejo jai dar mano palaikymo
Labiausiai cia nustebino Pavljuchenkova... ir nieko nepadarysi
Norėdami komentuoti prisijunkite
kazkaip abieju prisibijau
Kadangi siandien didesniu kofu nera rimtu, tai veliau savo tapetuka papublikuosiu, nes tikrai yra ish ko rinktis
nu del melzer as irgi prisibijau...todel neimsiu, o ko cia gulbio prisibijoti ? triuskins y vienus vartus, tad imsiu gulby ir dar pora maziuku kofu
kazkaip abieju prisibijau
Kadangi siandien didesniu kofu nera rimtu, tai veliau savo tapetuka papublikuosiu, nes tikrai yra ish ko rinktis
storas koubekas, laimes jei neuzkas prie maca, geriau su + fora suzaisti...Gulbis ir Jo triuskins
Ancic-Karlovic 3-2,Gonzalez-Canas- 3-2,Peng-Karatantcheva- 2,Verdasco-A. Clement 3-1,
Antyte, 10 lt pastacius 1000-nusiimtum...
Ancic-Karlovic 3-2,2-3 rezas..
Gonzalez-Canas- 3-2, 2-3
Peng-Karatantcheva- 2
Verdasco-A. Clement 2-1 rezas
Statyti atskirai..
Antytei galima deti visus i kruva...
Monfils / Koubek 2
Garsia-Lopez +7.5, Delic +6,5
kodel imi dabulio over
Safin pakartos Moya spektakli...nes kitam ture....
AO balansas 3-4
Siandien visiskai nieko nematau, bent jau kolkas, minimaliai esu uzmetes:
Berdych - Dabul 27.5 over
Ruano Pascual +7.5
kodel imi dabulio over ?
AO balansas 3-4
Siandien visiskai nieko nematau, bent jau kolkas, minimaliai esu uzmetes:
Berdych - Dabul 27.5 over
Ruano Pascual +7.5
Pavljuchenkova visai neblogai zaide,tik treciajame sete gudrios "seneles"(14metu vyresnes priesininkes )patirties deka apmaudziai pralaimejo..
tai ash maciau, kad treciam sete uztikrintai pora break'u padare, ir nuejau ramiai miegot, bet pasirodo reikejo jai dar mano palaikymo