Villa 2010/01/01 20:46 #135190

Sėkmės !

• Top prieš 15 metų #136499

Ryt laukit nutraukto maco Chakvetadze v Dulgheru.€120439 (5%)x€2206783 (95%).Ar cia gali pralaimet Dulgheru??Uz ja pastatyta daugiau nei 2 mln euru?

• Top prieš 15 metų #136498

Rasiau:Keistai atrodo macas Klaasen v Ram,uz Klaasen kof2.8 pastatyta 60% pinigo sunestu i lazybu bendrove siam macui!
    Final result 2:1 (5:7,6:1,7:6).Ram treciam sete pirmavo 5-2 ir paeliui pridave 3 geimus.Akivaizdziai
    pasiduota...

• Top prieš 15 metų #136493

Juk ne nuo kofo viskas priklauso, bookmekeriai irgi padaro klaidų ir statau aš tikrai ne pagal pavardę.

Abejoju,nes neatsizvelgei i kofo kitima ar pasielgei neatsargiai...Tenise labai daug nesvariu dvikovu.
    Pvz siandien,Castano Catalina - Hercog Polona Final result 1:2 (6:4,4:6,4:6).Staciau betfair uz Hercog Polona
    kofas 1.27 apvalia suma.Tuomet uz ja buvo pastatyta virs1 mln euru arba 80% sumos ,pralaimejo Hercog
    pirma seta,antram esant 4-4 pinigai birzoj keista nekito %!!!Castano kolumbiete ir cia esme-ir toliau dailiai prapyle.Vienu metu uz Castano pergale bedave 1,3 ir zaidejams reiketu gelbeti savo statyma...
    Keistai atrodo macas Klaasen v Ram,uz Klaasen kof2.8 pastatyta 60% pinigo sunestu i lazybu bendrove siam macui!

• Neformal prieš 15 metų #136492

Juk ne nuo kofo viskas priklauso, bookmekeriai irgi padaro klaidų ir statau aš tikrai ne pagal pavardę.

• Top prieš 15 metų #136484

Stefan Koubek nuvylė šiandien labai

O kam statai uz zaideja kurio kofas kyla i virsu
    Zimmermann Marcel prgales kofas krito nuo 2.8 iki 2.15 ir tai vyko aukstu limitu bendrovese.
    Matyt statai pagal pavarde?

• Neformal prieš 15 metų #136482

Stefan Koubek nuvylė šiandien labai

• mazas_Bwin prieš 15 metų #136456

jo macas tai buvo geras istorijos ciuju perrasyt ilgai dar niekams nepavyks o tos mintys tai nereal yra ....... o ka daugiau mastyt kai beveik puse paros kali su tuo paciu bet ne buteli bet tenisa

• gintazas prieš 15 metų #136451

Man irgi tos mintys patiko

• G.N.P prieš 15 metų #136450

nu cia geras

• mrpiotr prieš 15 metų #136449

tai vieno is ju mintys macho metu

Juokingiausių istorinio mačo metu J.Isnerio galvoje besisukusių minčių dešimtukas:

10. „Aš išsekęs.“
    9. „Žaidėme taip ilgai, jog aš pamiršau – aš esu Isner ar Mahut?“
    8. „Atsimenate, kai aš sakiau, jog esu išsekęs? Tai buvo prieš 8 valandas!“
    7. „Įdomu, ar man rytoj skaudės?“
    6. „Luktelėsiu iki rezultato 51:50 ir tada imsiuosi veiksmų.“
    5. „Aš užmigau.“
    4. „Kodėl aš nežaidžiau prieš Rogerį Federerį? Mačas būtų pasibaigęs per 15 minučių.“
    3. „Mėšlungis!“
    2. „Atvirai, man nerūpi ar aš laimėsiu, ar pralaimėsiu – aš tiesiog nenoriu mirti.“
    1. „Larry Kingas turėjo santuokų, kurios truko trumpiau, nei šis mačas.“

http://www.youtube.com/watch?v=KSuK-OH7 ... r_embedded

• pirmas prieš 15 metų #136394

va cia tai uzskaitau

Didžiojoje Britanijoje vykstančiame Vimbldono teniso turnyre užfiksuotas neįtikėtinas rekordas - 11 valandų ir 5 minutes trukęs mačas. Tai ilgiausios rungtynės per teniso istoriją. Maratonu virtusį mačą laimėjo amerikietis Johnas Isneris, rezultatu 6-4, 3-6, 6-7, 7-6, 70-68 įveikęs prancūzą Nicolas Mahutą.

http://www.ltbet.com/sporto_naujienos_n ... ukusi-maca

• mazas_Bwin prieš 15 metų #136337

Saunuolis Ricka perrasineja Lt teniso istorija kaip tik gali sekmes jam kortuose gal pasiseks ir viena kita etapuka pavyks praeiti

• G.N.P prieš 15 metų #136333

Sveiki gal kas zinot kur rasti teniso maco statistika kur butu kievieno pelnomo tasko seka pateikta (kuris tenisininkas kada taska pelne),jei is vis tokia yra?

• deacad prieš 15 metų #136104

Kadangi šiandien dariau superstatymą tai įdėjau dar kelis teniso mačus su žemais kofais. Tikiuosi jie manęs nesudegins

• Siaubas prieš 15 metų #135477

As bandysiu

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti