ATP/WTA Wimbledon 2008 Meskio tikslas, bei mintys jusu.
Rytoj 13;00 prasideda Treciasis siu metu grandslamas. Tai yra Wimbledon 2008 turnyras. Vyksta ant zoles jis. Turnyras vyks 2 savaites. Q jau ivyko. Ka as bandysiu padaryt? As pats bandysiu nuo 1000 lt + 450 lt Rezervo. Pakelti pinigus 500%. Pagal visa plana per sias dvi savaites tai tikrai imanoma padaryt ir dar daugiau. Zodziu deliosiu viska doubles, singles, mixed doubles. Deliosiu 10%,20%,45% turimo Banko. Tikiuosi pasiseks, sekmes Jums ir man, tikiuosi galesim dirbt drauge ir pasiekt norima rezultata bei uzsibrestus tikslus, o gal net pavyks pagerinti juos su kaupu. Taigi laukiam rytojaus ir kimbam i darbus. GL
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
istrauke vistik clementas mldc!:)
O. Savchuk +7.5 gal verta imti.? Ka manot.?
Man tai nei Errani nei tuo labiau Ani ant zoles neaisku ka veikia. Dar va Petrova 2-0 visai nieko
Maria geriau (; bet ziurint kur mesi, jeigu pinnacle tai Maria ir siaip Maria su -1.5 mesciau, del traumos, zole kolkas labai slidi..
Meski kas geriau santangelo win ar Hantuchovos 2-0?
tai cia dar px atrodo, kazkam, kas dejo uz Srebotnik pvz reik dar truputuka palaukt, ten tik 13;12* tuojaus bus
Na tikrai uz Davydenko ant zoles nereikejo deti, nemegsta jis jos. Uzuot ruosesis Wimbeldonui rusas nedalyvavo ne viename zoles turnyre o pasirinko turnyra Lenkijoje ant grunto. Bande kazkiek apsislifuot zaidima prie tinklo zaisdamas dvejetus ka daro labai retai, bet ir tai siandien jo neisgelbejo.
Man ir ant zoles vieni nuostoliai, siandien gal kiek geriau einasi. Rybarikova labai sunervavo - vakar butu ramiai uzbaigusi...
O Schiavone kaip sunervino vakar galejo baigt jau tai snd prapiso seta o 3 10:8 ... bet tenisas be nervu neapseina...
davydenko duhiausias n* nesaltmano...idomu ar daug eesat ji imete?
Na tikrai uz Davydenko ant zoles nereikejo deti, nemegsta jis jos. Uzuot ruosesis Wimbeldonui rusas nedalyvavo ne viename zoles turnyre o pasirinko turnyra Lenkijoje ant grunto. Bande kazkiek apsislifuot zaidima prie tinklo zaisdamas dvejetus ka daro labai retai, bet ir tai siandien jo neisgelbejo.
Man ir ant zoles vieni nuostoliai, siandien gal kiek geriau einasi. Rybarikova labai sunervavo - vakar butu ramiai uzbaigusi...
nu nx joudos dienos su zole man...reik kzk daryt
kofas mazas buvo, ant zoles jis sudmaliauja visad, tai turbut niekas nemete
davydenko duhiausias nx nesaltmano...idomu ar daug eesat ji imete?
lopas clementas
roitman +9.5
kurva DD Hernandezas 6;3 2;6 0;6 2;6 Cirkininkas 3 breakus per seta :F
sekmes
Kosmariskos dienos meskiui, tai galima irpaimt sita fora juk turi kazkada sueit!