• raul777 prieš 18 metų #82948

pono wimbledono daina annai chakvetadzei:
    tu istarsi man sudie,bet daarr atpisciau tave..

• Arbuuzas prieš 18 metų #82942

Ziurekit kad chakvetadze nepasiktu

• Villa prieš 18 metų #82941

naxui haas win daugiau nieko nera.

• raul777 prieš 18 metų #82940

na nezinau ponai ka jus tame vazeline atrandat,bet as kazkaip lieku prie nuomones kad snd sveikinsiuos su visais gerais dalykais,tame tarpe ir pliusu
    ir siaip ar taip pas mane kvitai sudeti taip,kad bent vieno laimingo atveju(is esminiu)likciau maziausiai ant savu

• PROFIS prieš 18 metų #82936

snd darom taip:
    begam tekini i topsporta ir ciumpam gasquet under 34 single..paziureim koks kvito galimas laimejimas ir nesam ji tekini i orakula ir metam ant tsonga+chakvetadze gaunam kofa 2..ir jau kai visa ta padarom atsipalaidavimui paimam haas(gurmanams)+tsonga+chakvetadze+gasquet ir gaunam kofa 4..
    tada griztam namo,pasiimam kokia merga,isisjungiam chaneli,atsigulam,uzsiklojam,mergos galvyte po kaldryte pakisam,susidedam rankas uz galvos ir atsipalaidave laukiam kada galesim sveikintis su pliusu bei orgazmu

Labai nebloga dienotvarke Bet manau,kad galesi sveikintis tik su orgazmu Pliusiuka turetu atimti is taves gasguet overis.

• gintazas prieš 18 metų #82934

nebloga cia identavrke nutaisei

O pas mane tokie mastymai:

Tsonga
    Haas
    Federer -6 arba -35
    Roddick +36
    Bondarenko
    Roger-Vaselin +7,5

• raul777 prieš 18 metų #82933

snd darom taip:
    begam tekini i topsporta ir ciumpam gasquet under 34 single..paziureim koks kvito galimas laimejimas ir nesam ji tekini i orakula ir metam ant tsonga+chakvetadze gaunam kofa 2..ir jau kai visa ta padarom atsipalaidavimui paimam haas(gurmanams)+tsonga+chakvetadze+gasquet ir gaunam kofa 4..
    tada griztam namo,pasiimam kokia merga,isisjungiam chaneli,atsigulam,uzsiklojam,mergos galvyte po kaldryte pakisam,susidedam rankas uz galvos ir atsipalaidave laukiam kada galesim sveikintis su pliusu bei orgazmu

• sagittarius prieš 18 metų #82929

viskas, rytoj Davydenkai bus bye bye, snd jau vos bilietuko neismeciau jo

• beginner prieš 18 metų #82928

Kolia maladec !!!

• Dzhonis prieš 18 metų #82927

RAULI777 TU MOLODEC Tavo triple praejo,dekui tau,ne pirma karta ``vyruciajesh``

• Dzhonis prieš 18 metų #82925

ka manot del Federer - Safin 3 setai 1.7kof.

As imsiu stobalov,manau labai gera stawke,loxas tas safinas yra Praeis ir underis,ir minusine fora,cia mano nuomuone

• spekuliantas prieš 18 metų #82922

ka manot del Federer - Safin 3 setai 1.7kof.

• Dzhonis prieš 18 metų #82921

Zajabis!!!! Lopez win!!!

• Dzhonis prieš 18 metų #82920

Lopez waryk!!!! Visi litai ant taves uzdeti!!! gooooo

• Dzhonis prieš 18 metų #82918

*let tas jobanas senis Henmanas ilgai spardysis ir nerwus tampys????

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti