na nezinau ponai ka jus tame vazeline atrandat,bet as kazkaip lieku prie nuomones kad snd sveikinsiuos su visais gerais dalykais,tame tarpe ir pliusu
ir siaip ar taip pas mane kvitai sudeti taip,kad bent vieno laimingo atveju(is esminiu)likciau maziausiai ant savu
snd darom taip:
begam tekini i topsporta ir ciumpam gasquet under 34 single..paziureim koks kvito galimas laimejimas ir nesam ji tekini i orakula ir metam ant tsonga+chakvetadze gaunam kofa 2..ir jau kai visa ta padarom atsipalaidavimui paimam haas(gurmanams)+tsonga+chakvetadze+gasquet ir gaunam kofa 4..
tada griztam namo,pasiimam kokia merga,isisjungiam chaneli,atsigulam,uzsiklojam,mergos galvyte po kaldryte pakisam,susidedam rankas uz galvos ir atsipalaidave laukiam kada galesim sveikintis su pliusu bei orgazmu
Labai nebloga dienotvarke Bet manau,kad galesi sveikintis tik su orgazmu Pliusiuka turetu atimti is taves gasguet overis.
snd darom taip:
begam tekini i topsporta ir ciumpam gasquet under 34 single..paziureim koks kvito galimas laimejimas ir nesam ji tekini i orakula ir metam ant tsonga+chakvetadze gaunam kofa 2..ir jau kai visa ta padarom atsipalaidavimui paimam haas(gurmanams)+tsonga+chakvetadze+gasquet ir gaunam kofa 4..
tada griztam namo,pasiimam kokia merga,isisjungiam chaneli,atsigulam,uzsiklojam,mergos galvyte po kaldryte pakisam,susidedam rankas uz galvos ir atsipalaidave laukiam kada galesim sveikintis su pliusu bei orgazmu
pono wimbledono daina annai chakvetadzei:
tu istarsi man sudie,bet daarr atpisciau tave..
Ziurekit kad chakvetadze nepasiktu
naxui haas win daugiau nieko nera.
na nezinau ponai ka jus tame vazeline atrandat,bet as kazkaip lieku prie nuomones kad snd sveikinsiuos su visais gerais dalykais,tame tarpe ir pliusu
ir siaip ar taip pas mane kvitai sudeti taip,kad bent vieno laimingo atveju(is esminiu)likciau maziausiai ant savu
snd darom taip:
Labai nebloga dienotvarke Bet manau,kad galesi sveikintis tik su orgazmu Pliusiuka turetu atimti is taves gasguet overis.
nebloga cia identavrke nutaisei
O pas mane tokie mastymai:
Tsonga
Haas
Federer -6 arba -35
Roddick +36
Bondarenko
Roger-Vaselin +7,5
snd darom taip:
viskas, rytoj Davydenkai bus bye bye, snd jau vos bilietuko neismeciau jo
Kolia maladec !!!
RAULI777 TU MOLODEC Tavo triple praejo,dekui tau,ne pirma karta ``vyruciajesh``
ka manot del Federer - Safin 3 setai 1.7kof.
As imsiu stobalov,manau labai gera stawke,loxas tas safinas yra Praeis ir underis,ir minusine fora,cia mano nuomuone
ka manot del Federer - Safin 3 setai 1.7kof.
Zajabis!!!! Lopez win!!!
Lopez waryk!!!! Visi litai ant taves uzdeti!!! gooooo
*let tas jobanas senis Henmanas ilgai spardysis ir nerwus tampys????