• Dzhonis prieš 18 metų #82917

*let tas jobanas senis Henmanas ilgai spardysis ir nerwus tampys????

• sagittarius prieš 18 metų #82915

o mano snd dienos juodasis arkliukas tikiuos bus Bolellis, paemiau pirma seta ir visa graju, kad nebutu taip abydna kaip su Kudriyavtseva

• Dzhonis prieš 18 metų #82914

Lopez F go go go!!!

• Dzhonis prieš 18 metų #82913

Lopez F go go go!!!

• kookkai prieš 18 metų #82912

zodziu paemiau sromova cia yra kazkokiu sansu jai?

kad dar statyciau kada uz tenisa

• Dzhonis prieš 18 metų #82911

Lopez win!!!

• kookkai prieš 18 metų #82910

dar idomus faktas cia bug wta saito ar kaip, kad
    venus sveria daugiau uz serena?

• raul777 prieš 18 metų #82909

as jau pirmam rate jos pergale ziauriu kofu itarinejau bet pirkt neisdrisau..
    na sio statymo beda yra ta kad seses kuo toliau tuo geriau zaidzia,su lyg kiekvienu ratu gerina forma..Tai gali tiketis kad venus dar turi kur tobulet

• kookkai prieš 18 metų #82908

• raul777 prieš 18 metų #82907

kaip malonu sveikintis su dieniniu pliusu ir jau ramu,jei triple neis,liksiu ant savu

• raul777 prieš 18 metų #82906

nu drasiai tu ce imi, man ir dementieva nors vakar ir ja paemiau jau buvau isgazdinus, o paziurejus kaip benesova vakar lengva laimejo tai del sito underio suabejociau, o tam tripli tai monfiliukas slidziausiai atrod, nes Vliegenas irgi dabar neprasta forma pagaves.

nu jaunuoli ne taip galvoji
    del ivetos - jei paziurejai kad vakar ji lengvai laimejo,tai turejai ir matyt pries ka laimejo
    del kristofo - zaisdamas su monaco ant zoles ir adamkus forma igautu

• raul777 prieš 18 metų #82905

Ka manot apie
    Tomas Berdych - Michael Llodra (Total Games) 38.5-
    ir
    James Blake - Andrei Pavel (Total Games) 33.5-

berdych 3:0 daugiau vertes nes kofas 2.00 jei eis 3:0 gali under nebut gali but,jei neis 3:0 tai under irgi neis

• sagittarius prieš 18 metų #82904

ziurejom ziurijom ka turim snd ir radom stai ka:
    nieminen+monfils+berdych orakule lygu 2.52 ir sveikas draugeli Sakot gali nepraeit kas nors tam as as irgi pasiruoses..
    dementieva under 19.5 orakule ir sveikos savos kapeikos triple nepraejimo atveju

nu drasiai tu ce imi, man ir dementieva nors vakar ir ja paemiau jau buvau isgazdinus, o paziurejus kaip benesova vakar lengva laimejo tai del sito underio suabejociau, o tam tripli tai monfiliukas slidziausiai atrod, nes Vliegenas irgi dabar neprasta forma pagaves.

• Luxaz prieš 18 metų #82903

Ka manot apie
    Tomas Berdych - Michael Llodra (Total Games) 38.5-
    ir
    James Blake - Andrei Pavel (Total Games) 33.5-

• raul777 prieš 18 metų #82902

Rauli,tu kada nors eisi atostogu ar ne?

kokiu atostogu,reikia valgyt,reikia pas bobas varys ir t,t dachuja islaidu..ir kas nedirba mielas vaike tam ir duonos duot nereikia
    Paprastai kalbant is punkto manes gyvo niekas neistrauktu

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti