• Villa prieš 18 metų #82488

galit pasakyt, kas tures padavima pas Nadal dabar 7:6 5:3, esu pastates Mirnyi +4 galetu Max'as paduot

nadalis paduoda

• Bodrowas prieš 18 metų #82487

vyrai, imti penneta?

paimsiu ir as sita moteriskos lyties vyriska organa...

• gintazas prieš 18 metų #82485

Man patinka Cilic +4,5 orakule, niekur kitur tokios foreles neduoda

• raul777 prieš 18 metų #82484

vyrai, imti penneta?

net negalvojes ciupk penetai vienas paskutiniu sansu laimet siemet kazka,paskui prasides hardai chujardai ir jai labanakt bus nes ji totalus gruntas.sezono pradzioj ji gerai vare,atrodo meksikoje buvo net finala pasiekusi,veliau krito i duuobe ir geresniuose turnyruose gaudavo nuo visu is eiles .dabar turnyras ne toks stiprus o ir pati peneta isizaidusi,netikiu kad praleis sansa suzaist finala,tuo labiau kai ta padla shaugnessy ant grunto nieko gero nerodo,szavay vakar per daug klydo lememais momentais,peneta ja ivertins ir pratrauks per uzpakaliuka..man cia pirmas dienos ivykis..

kiti geri ivykiai:luczak,fognini pirmo seto -1.5 ant zoles nieminen ir baghdatis,taip pat penetos ir luczak pirmu setu -1.5

• sisko prieš 18 metų #82483

vyrai, imti penneta?

• raul777 prieš 18 metų #82481

nu tada tu man pasakyk, kox Szavay buvo pranasumas? Ple kaip man paaiskint tau, kad manau, kad nei viena neturi pranasumo?

paskutiniai szavay turnyrai:vengrija pusfinalis,kroatija fiinalas,french open net antras pagrindinio turnyro ratas(senoji boba kazin ar gyvenime didziajame kirtyje buvo tiek nuejusi)cia barcelonoje 5 ratai..Be to 9 metaisd jaunesne uz ta shaugnensy,ant grunto pralosusi siemet tik du kartus,forma gera buvo.Shagnessy net nepavadinsi grunto zaideja,balansas 8/7,toliau antro rato siemet nuejus nebuvo,sitam turnyre iveike pora vietiniu jaunu zaideju,su paskutine dar vargo buvo turejusi,be to yra kiaulike ir sena.
    Ir stai tokiais veiksniais remdamasis buvau nutares kad szavay turi pranasuma..dabar tu man atsakyk,kodel nie viena nei kita pranasumo neturejo

• gintazas prieš 18 metų #82480

nu Nadalis tikekimes rytoj kaip Safinas nesicackins ir totalas bus praejes

galit pasakyt, kas tures padavima pas Nadal dabar 7:6 5:3, esu pastates Mirnyi +4 galetu Max'as paduot

• Villa prieš 18 metų #82479

tursunovo win manau geras kof labai

• sagittarius prieš 18 metų #82476

nu tada tu man pasakyk, kox Szavay buvo pranasumas? Ple kaip man paaiskint tau, kad manau, kad nei viena neturi pranasumo?

• raul777 prieš 18 metų #82475

tai kad nervina nx trecia diena is eiles minusa matuoju,o dar kai tokias pralaimejimo priezastis isgirstu tai vapse i depresija galima sokt..pralose nes vakar pinigu atnese ir snd favorite buvo...nu nx nx..

• regimantaspa prieš 18 metų #82474

dar nesu mates isiutusi Rauli

• raul777 prieš 18 metų #82473

neklydau, o TODEL, kad ji vakar jau litus atneshe ir tas jos siandienis favorites amplua ziurint i siulomus kofus buvo tik muilo burbulas po vakarykstes sensacijos. Buna zmonem sekmingu dienu, viena is ju Szavay buvo vakarykste.

nenoriu nei keiktis nei chujaiktis,bet tu nusisneki nevaikiskai..Is to kad vakar atnese kazkokius litus ir tapo favorite,ir is to buvo galima nusprest kad ji snd pralos isiklausyk ka sakai ir manau paciam juokinga pasidarys

• sagittarius prieš 18 metų #82471

kodel szavay nelaimes

neklydau, o TODEL, kad ji vakar jau litus atneshe ir tas jos siandienis favorites amplua ziurint i siulomus kofus buvo tik muilo burbulas po vakarykstes sensacijos. Buna zmonem sekmingu dienu, viena is ju Szavay buvo vakarykste.

• sagittarius prieš 18 metų #82470

nu Nadalis tikekimes rytoj kaip Safinas nesicackins ir totalas bus praejes

• Asiliukas prieš 18 metų #82469

Nelengva, bet pergale 6-7 6-4 6-2 2-1

orakulas tai isvis kof 3.35 dave

Uzsieny tai buvo bendroviu kurios ir 3.75 pasiule.
    Dekui Villa, aluj ant NBA bus, tikekimes sian dar nereiks sveikinti nauju NBA cempionu ...

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti