• sagittarius prieš 18 metų #82468

siaip jo, Loit grybiskai suzaide, Kudryyavtseva irgi.. gerai, kad piniginiuose reikaluose tik Berlocq sumove, bet Mayeris, Baghdatis ir Gicquelis nemala sh.. dar Nadalis kazko labai greitai arteja prie totalo

• raul777 prieš 18 metų #82467

bl bl trecia diena is eiles labanakt vaikuciai..Guzmanu iskrypelis taip techniskai pirmo seto fora pramuse,o jibana kudryvtseva nesugebejo laimet

• Villa prieš 18 metų #82466

Villa saunuolis!

na dekui

• regimantaspa prieš 18 metų #82465

Villa saunuolis!

• Villa prieš 18 metų #82464

Na nzn...man Tsonga paliega labai gera ispudi, daro daug Ace'u.... Cilic gali buti sunku

Nelengva, bet pergale 6-7 6-4 6-2 2-1

orakulas tai isvis kof 3.35 dave

• sagittarius prieš 18 metų #82462

Baghdatis vel prikolin.. O Safinas saunuolis, ilgai neuztruko

• raul777 prieš 18 metų #82461

nu jomajo...kodel ta pora tau 50/50 is ko taip sprendi

• sagittarius prieš 18 metų #82460

Baghdatis maladec, jau buvo privertes sunerimti, kai pirma seta po ilgo tie breako praloshe, o antram 1:3 gavinejo.. Dabar jau galim eit pinigus pasiimt

• sagittarius prieš 18 metų #82459

as cia to naujoko sagittarius klausiau,tik postus sumaisiau...jis taip sakoma cia kaip viesulas isisuko bet...paskaicius jo stafkes ir aprasymus,kyla klausimas ar jis tingi rasyt ar jo toks poziuris i tenisa jei tingi rasyt tada viskas ok,o jei tokiais argumentais remesi kuriuos paraso tai jau nieko gero...nes bent jau man daug abejotinu stafkiu pas tamsta matosi,ir kas liecia Szavay tai matyciau galbut tik viena maza minusiuka,tai kad razano labiau patyrusi,bet toks argumentas nesutrukde pastatyt pries jos patirti..
    tai va,griztu prie klausimo - KODEL Szavay nelaimes

nu man ta pora 50/50 todel ir nesakau, kad laimes.

• raul777 prieš 18 metų #82458

as cia to naujoko sagittarius klausiau,tik postus sumaisiau...jis taip sakoma cia kaip viesulas isisuko bet...paskaicius jo stafkes ir aprasymus,kyla klausimas ar jis tingi rasyt ar jo toks poziuris i tenisa jei tingi rasyt tada viskas ok,o jei tokiais argumentais remesi kuriuos paraso tai jau nieko gero...nes bent jau man daug abejotinu stafkiu pas tamsta matosi,ir kas liecia Szavay tai matyciau galbut tik viena maza minusiuka,tai kad razano labiau patyrusi,bet toks argumentas nesutrukde pastatyt pries jos patirti..
    tai va,griztu prie klausimo - KODEL Szavay nelaimes

• Villa prieš 18 metų #82456

kodel svazay nelaimes

rauli su bobu tenisu as baigiau

• raul777 prieš 18 metų #82454

visi 10/10 tik Szavay nelaimes

kodel szavay nelaimes

• raul777 prieš 18 metų #82453

kazkas numuse kofa, nu bet 2.54 sueis

taip macas turetu but apyligis , bet geras kof

kodel svazay nelaimes

• Villa prieš 18 metų #82452

Na nzn...man Tsonga paliega labai gera ispudi, daro daug Ace'u.... Cilic gali buti sunku

kazkas numuse kofa, nu bet 2.54 sueis

taip macas turetu but apyligis , bet geras kof

• sagittarius prieš 18 metų #82451

visi 10/10 tik Szavay nelaimes

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti