• gnp prieš 18 metų #81123

man ir nerodo

• beginner prieš 18 metų #81122

ej vyruciai jum rodo Barselonos turnyro Live ???
    nes man tai NE !

• regimantaspa prieš 18 metų #81074

idomu tai kad pastaciau maximuma ant sio ivykio ir niekas nepasikeite,uzteko parasyt i pora puslapiu pakrito kof ir galiausiai pakilo fora

pazystamas dalykas...

• raul777 prieš 18 metų #81072

idomu tai kad pastaciau maximuma ant sio ivykio ir niekas nepasikeite,uzteko parasyt i pora puslapiu pakrito kof ir galiausiai pakilo fora

• gnp prieš 18 metų #81069

Visiskai pritariu, keistoka fora,verta auksciausio statymo,kas per savaite galejo pasikeisti,nematau nei vienos priezasties

• raul777 prieš 18 metų #81068

nadal vliegen pirmam setui omnibet siulo tik -2.5 fora..kas tai kaledos
    jei nepraeis sitas vyru teniso daugiau nestatysiu

• raul777 prieš 18 metų #81030

gaudio yra dalbajobu dalbajobas.tai jo laikinas zaidimo pagerejimas turbut daug ka ir sustabde nuo sio statymo,bet jis ir vel neparode jokio noro zaist.pats norejau imt soderling -2.5 bet zinodamas jog antra seta soderligas daznai atiduoda pabijojau o paprastai pergalei kof netiko..
    aisku po rungtyniu lengva kalbet bet puikiai suejo vliegeno -4.5,ant to paties kvito liko mathieu ples 19 over

• simonas99 prieš 18 metų #81029

buwo parasyta uzklausa ir tikimasi isgirsti kitu nuomone

• regimantaspa prieš 18 metų #81028

nesuklysk....gaudio atsigaves...

principingas svedas...cia tai galejo buti dienos statymas,uz soderlinga su tokiu kofu, i vienus vartus...siaip realiai ir mano mintys statyti buvo uz sveda,bet tas uzsienio kontorose koef sujudimas mane sustabde,plius isvakarese tokia "pergalinga"gaudio interviu...ble,koks kasnis liko nepaimtas

• CUPID prieš 18 metų #81027

O jus tik po ivykio tesugebat komentuot? Ar nors viena komentara paraset apie si ivyki?

• gnp prieš 18 metų #81026

Ziauriai atsigaves

• simonas99 prieš 18 metų #81025

jo gaudio axujenai waro

• kookkai prieš 18 metų #81024

san jose nhl cempionai @ 7

• simonas99 prieš 18 metų #81023

ka gero galima snd pastatyti is teniso?

• regimantaspa prieš 18 metų #81022

Robin Soderling .ka manot???

nesuklysk....gaudio atsigaves...

Norėdami komentuoti prisijunkite