Tai pat Fognini, kuris dabar igaves gera forma ir tikrai nusiteikes patekti i pagrindini RG turnyra.
Trecias - C. Rochus, nors sezono pradezia shudina, bet dabar isivaziuoja, atrankoje sluoja visus, o Zib man niekada nepatiko su savo nestabiliu zaidimu, to jis nerodo ir sioje kvalifikacijoje.
nu nx, ne Anabella ims viena seta drasiai ir stambiai
o meskis badaus kartu su Chela Calleri fora Rezai ir minimalia fora Anabelos
mauremo dadek,drasiai ir riebiai!
o meskis badaus kartu su Chela Calleri fora Rezai ir minimalia fora Anabelos
topsporte apgailetina pasiula is teniso....teks pabadauti!
silvos reikia...
praejo! 2.74kof
bl jo gera forma tokius skina
tempiu monfilsa....
praejo! 2.74kof
6-4 pirma mofilis ruosiasi garrosui
tempiu monfilsa....
zabaleta nepraejo ,Brzezicki praejo
as supratau kad pliuso zenklas reiskia ivykiu dubliavima! na svarbu kad nors parasai kad ivykis nepraejo,nei kaip kiti...
zabaleta+Brzezicki, manau.
zabaleta nepraejo ,Brzezicki praejo
Guzman sutinku,bet pvz Fognini man 50/50, o Rochus 60/40 zibas taip jis nestabiliai zaidzia, bet gal siandiena jo diena bus, ka tu zinai
Dabar del Rochus gresme ishkilo, nes kaip raso oficialiam psl. tai kad jam suteikta vieta pagrindiniame turnyre
lopez win!
NEPRAEJO!
Guzman sutinku,bet pvz Fognini man 50/50, o Rochus 60/40 zibas taip jis nestabiliai zaidzia, bet gal siandiena jo diena bus, ka tu zinai
Neturiu laiko rasyti i pagrindini, tai cia parasysiu:
Manau Guzman neturetu tureti problemu pries vietini vaiki.
Tai pat Fognini, kuris dabar igaves gera forma ir tikrai nusiteikes patekti i pagrindini RG turnyra.
Trecias - C. Rochus, nors sezono pradezia shudina, bet dabar isivaziuoja, atrankoje sluoja visus, o Zib man niekada nepatiko su savo nestabiliu zaidimu, to jis nerodo ir sioje kvalifikacijoje.
Tai tiek ziniu GL