manes nedomina jokios isukio taures...mane domina pinigai! p.s ryte paemiau penkis ivykius is teniso,jie visi mano puslapyje irasyti,tai tegu ir buna tie ivykiai tai "tavo isukio taurei".
Parasyk savo puslapio linka, idomu butu paziuret kai tau einas, bei gal paciam $ is jo pasidaryt
bet stakovskis tai ne win
davai regimantai,rytoj issukio taure pavarom po kokius 5iv del idomumo
manes nedomina jokios isukio taures...mane domina pinigai! p.s ryte paemiau penkis ivykius is teniso,jie visi mano puslapyje irasyti,tai tegu ir buna tie ivykiai tai "tavo isukio taurei".
nesiseka 100proc ir daryk ka nori
2atspeti,vienas ne vienas atsauktas(di mauro gaudio)atsauktas buvo stipriausiai pirktas..gaudio net iki korto tingejo eit ,o galejo ten atvaiksciot kaip jis iprates
butu aisku galima ir pasigincyt del sarkovskio bet tiek to,duok dieve jam sveikatos jei ne simono trauma vakar buvo 100proc taiklumas aukstais kof...snd bandysiu ne blogiau patraukt
1.Abi tenisininkes iveike po dvi savo varzoves,siandien paskutinis macas.
2. Pavlyuchenkova 15 metu rusaite,nemanau,kad siandien laimes pries vakulenko.
3. Vakulenko turi zymiai daugiau patirties 21 metas.
4. Pavlyuchenkova cia atvaziavo zaisti Girls Junior turnyre kuris prasides 21diena
5. Koficientas tikrai neblogas kuri siulo Omnibet bendrove
6. Vakulenko pranashesne uz savo aponente ir siandien turetu iskovoti pergale.
Neblogai atrodo,kas siandien laimi patenka i 1round.
Parasyk savo puslapio linka, idomu butu paziuret kai tau einas, bei gal paciam $ is jo pasidaryt
geras...uz tsonga beliko 1.65! ir uz yozny nukrito...
mauresmo+haas-1.32BETONAS
praejo,sunkiai kaip tikras betonas!
nesiseka 100proc ir daryk ka nori
2atspeti,vienas ne vienas atsauktas(di mauro gaudio)atsauktas buvo stipriausiai pirktas..gaudio net iki korto tingejo eit ,o galejo ten atvaiksciot kaip jis iprates
man tai nepatinka tokie kofai....
snd bus taip:
fish,di mauro,chela,paty over...kolkas uzteks planuojami 3 apylengviai ir vienas sunkesnis praejimas
mauresmo+haas-1.32BETONAS
butu aisku galima ir pasigincyt del sarkovskio bet tiek to,duok dieve jam sveikatos jei ne simono trauma vakar buvo 100proc taiklumas aukstais kof...snd bandysiu ne blogiau patraukt
stakhovsky win!
Ljubicic Ivan-Rochus Oliver
Kaip sian del Ljubiciciaus?
gal kas zinot kus rast zvonarevos ir sahar rezultatus ant kilimo dekui
www.tennis.matchstat.com
gal kas zinot kus rast zvonarevos ir sahar rezultatus ant kilimo dekui
http://deporte.canal13.cl/deportes/html ... o_tpl.html
Pavlyuchenkova - Vakulenko 2 @1.9
Australia Open Woman Kvalifikacija
1.Abi tenisininkes iveike po dvi savo varzoves,siandien paskutinis macas.
2. Pavlyuchenkova 15 metu rusaite,nemanau,kad siandien laimes pries vakulenko.
3. Vakulenko turi zymiai daugiau patirties 21 metas.
4. Pavlyuchenkova cia atvaziavo zaisti Girls Junior turnyre kuris prasides 21diena
5. Koficientas tikrai neblogas kuri siulo Omnibet bendrove
6. Vakulenko pranashesne uz savo aponente ir siandien turetu iskovoti pergale.
Neblogai atrodo,kas siandien laimi patenka i 1round.