rauli,vakare suvesk musu "isukio taures " rez ir nustatyk nugaletoja,nes as isvaziuoju dabaigti ziureti bobu kasio,mirtinai reikia prancuziu pergales! pora simtiniu esu padejes uz jas!
stocholmas Raso:
o as maurezmo
nu kazkas laimes
is musu
Aha Bet zinau, kad tikrai laimes bukmekeriai
as tai nezinau ar rasiu kam pergales duot,nes kofai netenkina,snd turbut desiu tik under over ir foras..nu zodziu ka pastatysiu tuos ir parasysiu...
juznas gerai suka,pirmas setas vieni vartai,o henin gan netiketai prasileidineja
manes nedomina jokios isukio taures...mane domina pinigai! p.s ryte paemiau penkis ivykius is teniso,jie visi mano puslapyje irasyti,tai tegu ir buna tie ivykiai tai "tavo isukio taurei".
ok..as ir kase ziuriu,bet man reikia teo,ir ne siaip reikia o su fora
rauli,vakare suvesk musu "isukio taures " rez ir nustatyk nugaletoja,nes as isvaziuoju dabaigti ziureti bobu kasio,mirtinai reikia prancuziu pergales! pora simtiniu esu padejes uz jas!
trauma
vel lietuvoje staciusiems ledas
http://external.cache.el-mundo.net/elmundodeporte/especiales/2006/06/wimbledon/ellas/img/mauresmo_reuters.jpg
visas zveris jau cia )
jankovic moteris,bet zais pries pusiau vyra...tai pats pagalvok kas ka paims..
jankovic turi paimti sivakata/////
jamu siuos:
fish -4,5 montanes -3,5 peneta over 19,5,murray -4,5 chela 1set over 9,5
tau gerai,juznas jau atidirbo
stocholmas Raso:
o as maurezmo
nu kazkas laimes
is musu
o as maurezmo
nu kazkas laimes
is musu
o as maurezmo
nu kazkas laimes
is musu
JankoviuŲ as tik pasiemiau
vsio jasna
as tai nezinau ar rasiu kam pergales duot,nes kofai netenkina,snd turbut desiu tik under over ir foras..nu zodziu ka pastatysiu tuos ir parasysiu...
juznas gerai suka,pirmas setas vieni vartai,o henin gan netiketai prasileidineja
manes nedomina jokios isukio taures...mane domina pinigai! p.s ryte paemiau penkis ivykius is teniso,jie visi mano puslapyje irasyti,tai tegu ir buna tie ivykiai tai "tavo isukio taurei".
rauli,mano ivykiai ,laimes-TSONGA,MONTCOURT,YOZHNY,LOIT,HENIN NARDEN!
As tai manau kad ferrer islos , bet meuŲiau tenisa iki garroso
Parasyk savo puslapio linka, idomu butu paziuret kai tau einas, bei gal paciam $ is jo pasidaryt
lankytoju analizes....