• Arbuuzas prieš 18 metų #86205

nu sitiek ace'u, kad fedia nezino nei kur detis..bet va jau po biski tvarkosi...

• AntiReflex LT prieš 18 metų #86204

nu zeba paemiau under 32 nzn kodel bet teks uz isneri pasirgt kad isvis sutvarkytu ta fedia

Pirma  seta  Federeris jau pralaimejo 6-7, reiks gaut vaizdo medziaga  ir ziuret vietoj komedijos. Isneris ant hardo tikrai neblizgejo, todel labai pagirtinas toks jo zaidimas.

• Arbuuzas prieš 18 metų #86203

nu zeba paemiau under 32 nzn kodel bet teks uz isneri pasirgt kad isvis sutvarkytu ta fedia

• AntiReflex LT prieš 18 metų #86200

Kaip graziai koledzo tenisininkas Isner'is, neseniai pradejes profesionalia  karjera , tvarkosi su world's nr.1 Federer... Neseniai Nadalis bajerius skalde su Alun Jones, matyt ir Fedia  patrauke ant juoku.

• regimantaspa prieš 18 metų #86197

Haas win!

praejo!

• vycka_n prieš 18 metų #86167

antras linkejimas orakului
    murajus (tai kad siauraakis patvarke cana-narkomana man ispudzio nedaro, labiau ispudingai murajus sena lapina nukankino...)
    berdychas 3-1 verdasko neblogai losia paskutiniu metu viena tibreika gali paimti...
    ir paskutinis - ancukas donaldas - kazkas stovi uz to nigerio, o felicianas ir taip per toli nuejo...
    toks tai mano tapetas

p.s. galima deti atvirksciai - kas man susviecia - tingiu tikrinti, bet po viena deliojant tikrai plusas butu...

• gintazas prieš 18 metų #86166

Nu wa, gryzau po savo gastroliu, kazkaip sunku vel isilieti i lazybas, kai visa savaite nzn kaip ciakas klostesi, bet siandien neblogai atrodo Davidenko su Almagro 35,5 total over

• regimantaspa prieš 18 metų #86159

Haas win!

• vycka_n prieš 18 metų #86155

i togo -20,04 cia pats geriausias mano usopenas dar puse nepraejo, o jau limitas isnaudotas...teks traukti rezerva...

• Asiliukas prieš 18 metų #86139

kam klausi jei vistiek jau paemes
    vienas pagrindiniu sios dienos statymu ferrer,ir 3:0 ir under 34

Sakoma gera pradzia puse darbo, o kaip sakoma kai "bloga pradzia - puse ... " ?

• Bugnas prieš 18 metų #86138

Nepraejo.

p.s. apgailetinas tas gabashvilis

tai jau tikrai ,o gaila bl ...

• M|ndiZ prieš 18 metų #86137

Ginepri-Gabashvili 38 over

Nepraejo.

p.s. apgailetinas tas gabashvilis

• kestyla prieš 18 metų #86133

nu bet palaiminimas dar nereiskia praejimas

istikruju anksciau norejau paklaust kad pakomentuotum siek tiek, bet pamirsau paklaust,tai po laiko klausiu. Na kaip bus taip

• vycka_n prieš 18 metų #86131

djoko atrodo pasikase po klounu...bet maladec stepanekas su polekiu bicas...

• vycka_n prieš 18 metų #86129

Nu regimantai pradejau psitiketi tavimi ,bandysiu vel smulkiai

dar neteko matyti tokios drausmes ir raccionalumo siame reikale - pagarba regi (jei pats atlieki toki juoda darba)- aisku jei po kurio laiko nesiulysi pirkti savo picku...

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti