EPL 12-03/05
Vel keletas isankstiniu pastebejimu del EPL (visi kofai is Orakulo)
Liverpool - Wigan [email protected] 8/10
Vakar ziurejau Liverpulio maca pries Sunderland. Losia graziai, tik Hyypia gynyboje labai grybavo. Net ir be Cisse muse Juodoms Katems 2 ivarcius be atsako. Wigan era baigesi. Namie dar turejo sansu gauti tasku is Arsenalo ir Tottenhamo, isvykoje jau netures. Liverpulio pergale.
Blacburn - Everton [email protected] 8/10
Mano sio savaitgalio pickas ( jeigu traumu nebus..tpfu...tpfu..tpfu..). Blackburnas suzaide puikias varzybas pries Arsenal (tik Arsenal isnaudojo progas, o Blackburn ne). Komanda siuo metu pakilime. Evertonas tikruoju Evertonu tampa tik namie. Isvykose komanda nieko gero nerodo. Blackburn pergale.
Tottenham - Sunderland [email protected] 9/10
Nesuprantu as Sunderlando. Vakar pries Liverpuli pradejo visai neblogai. Tada Liverpulis imuse du golus. Tada Sunderlandas krito i duobe. Tada Liverpulis nusprende pazaisti 10-yje ( Sissoko gavo raudona). Vietoj to, kad uzgult vartus, Sunderlandas isvis tragiskai pradejo zaist. Tada Liverpulis iseme abudu puolejus ir nusprende zaisti be tikru puoleju. Ir nuo tada Sunderland neprieidavo iki Liverpulio 16 metru linjios. Aisku, cia ironija, bet komanda yra visiskas nulis. ( kai jau atsibos klausyt apie zlugusi Sunderland, jus man pasakykit, as nebekartosiu, nes jau ir taip turbut visiems viskas aisku ). Tottenhamo pergale. Imanomas netgi sutriuskinimas. labai atsiprasau visu kai sakiau, kad Crouch yra pats blogiausias puolejas pasaulyje. Nuo siol taisausi ir sakau, kad Stead is Sunderland yra dar blogesnis uz Crouch. O as galvojau, kad blogiau jau buti negali...
Chelsea - Middlesbrough (0-1.5) [email protected] 8/10
Nelabai noriu kartotis apie Chelsea, tiesiog pastebejimas - is 6 namu rungtyniu si sezona, Chelsea tik vienas laimejo mazesniu nei 2 ivarciu skirtumu. Tikiuosi nuslavimo nuo zemes ir cia.
Manchester United - Portsmouth [email protected] 9/10
Po tragisko 1-4 Boro klubui, Manchesteris bent jau Anglijoj laimi viska ( paskutines trys varzybos EPL ir vakar taureje). Laimes ir cia.
P.S. Tik nepriminkit varzybu su Villareal
Birmingham - West Ham [email protected] 6/10
Susitinka dvi komandos, kuriu esama padetis labai skiriasi - Birmingham kyla, Westham leidziasi ( labai tikiuosi, kad jos prasilenks). Birminghamas pirma karta siais metais gali savo ziurovams irodyti, kad jie gali laimeti. Su tuo, ka maciau pries Sunderland (na Sunderland gal ir nelabai tinkamas pavyzdys), turetu irodyti pries West Hama.
Nors cia tiketinas ir lygiuju variantas, nes West Hamas megsta musti ivarciu gale
( sorry, xebra, kad uzvaziavau, bet as irgi kisau savo babkes uz Tottenham tada)
Kitos varzybos man absoliutus NO BET. dar pagalvosiu apie Fulham pergale.
Sudeciu netektys gali koreguoti kai kuriuos pasirinkimus. Rytoj ieskau info su sudetim, o tuos pickus, kuriuos tikrai desiu ( dauguma o gal net ir visus is cia esanciu) rasite mano statistikoje)
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
idomiai cia sitam ture gaunasi gerai kad tapete neturejau arsenalo, nes su tokiu zaidimu tai ir nuo sunderlando gaut turetu o siaip po serijos A paaiskes ar finansiskai buvo naudingas sitas turas, labai dziaugiuos kad gavo milanas
Blacburn - Everton [email protected] 8/10
Mano sio savaitgalio pickas ( jeigu traumu nebus..tpfu...tpfu..tpfu..). Blackburnas suzaide puikias varzybas pries Arsenal (tik Arsenal isnaudojo progas, o Blackburn ne). Komanda siuo metu pakilime. Evertonas tikruoju Evertonu tampa tik namie. Isvykose komanda nieko gero nerodo. Blackburn pergale.
Visas pasaulis pries Evertona:) Nera jie tokie slabukai . Tik paskutinese jie turejo problemu su gynyba. Antra kart tokiu blogu gynyboje nesuzais. Sunkiausia jiems sekasi imusti. Grista po traumo vienas puolejas - tad man cia lygiosios
Owenas nezais dar siandien, todel man patraukli villos pergale uz 3 ir + 0.5 uz 1.95
Taipogi gaudau pirmaja fulhamo pergale ir imu +0.5 uz 1.95
nu ka Crauch pagaliau ikale pirma ivarty 19 minute:) bet juokingai jis su maurentesu atrodo puolime:) jauciu wigano vartininkas irgi buvo pastates jog Crauch ikals.... hahahah:)
Cia visiskai ne i tema, bet mano draugelis ka tik parase, kad sapnavo Sunderland pergale. Nemate pries ka, bet Sunderland laimejo. Buciau nekreipes demesio, bet kai Eurolygoje sapnai pildesi, tai dabar parasiau.
Dar truputis info:
I Liverpool gretas grizta Cisse ir Haman, kurie ilsejosi treciadieni. nebus Sissoko ( raudona kortele), bet Haman uzims jo vieta aikstes viduryje, todel problemu Liverpool nera. Wiganui negales padeti vartininkas John Filan ir gynejas Emerson Thome.
Pas Blackburna grizta Tugay, Lucas Neill ir Paul Dickov, Evertonas turi problemu del Mikaelio Artetos (labai didelis klaustukas ar los), bet grizta didelis ir letas Duncan Ferguson, bei portugalu gynejas Nuno Valente. Daugelis futbolo saitu speja, kad bus lygiosios, bet as vis delto pasilieku prie Blackburno pergales.
Chelsea grizta Drogba ir Robben, bet Makelele ir Crespo out. Del puolimo viskas tvarkoje, klausimas: kas tvarkys reikalus aikstes viduryje. Atsakymas labai paprastas - Michael Essien. varzybose pries Newcastla, gavus trauma Makelele, Essienas is desines buvo perstumtas i DM pozicija ir mano manymu buvo MAN OF THE MATCH, nes suzaide puikiai. Middlesbrough turi labai dideliu problemu, nes puolejas Nemeth, GAIZKA MENDIETA ( va sito zmogaus nebuvimas zlugdo bet koikias Boro viltis pralaimeti nors vienu ivarciu ) , saugai Macmahon ir Parlour traumuoti. Grizta gyneju trijule Ugo Ehiogu, Stuart Parnaby, Gareth Southgate. Chelsea musa handicapa.
Toenhamas neturi problemu, Sunderlande Stephen Elliott Julio Arca, Stephen Wright , Alan Stubbs out. Todel Tottenhamas siandien laimi.
Man Utd grizta Giggs, Rooney, Ruudas ir Van der Sarr pailseje, nes treciadieni taureje nezaide. Pas Portsmouth grizta Dario Silva ( va sito tai bijau), Todorov ir Lauren Robert. Lieku prie Man Utd pergales.
cia as jau seniai turiu birminghema kai topse dar buvo 2.4 ir dar uzdejau uz arsenalo 1.9 pries boltona - manau kad tai gera dovana..(kaip ir su cska snd ).
Per maca Premier League buna 2.32 ivarcio tai cia kalbeti apie krizes nemanau nu nereikia tu diskusiju bet as uz fora dar nesu states
Manau gera statymas buna kartais ir be foru ar over ar underiu geriausia statyti kad laimes ar pralos kaip ir Sunderland - Liverpool 0:2 svarbiausia manau pergale nors vienu ivarciu...
na taip, bet kartais komandai butu tiesiog nepadoru nepermusti foros. kaip pvz. Chelsiui . Jei jie laimetu 1-0, visi pradetu kalbeti apie ju krize
Manau gera statymas buna kartais ir be foru ar over ar underiu geriausia statyti kad laimes ar pralos kaip ir Sunderland - Liverpool 0:2 svarbiausia manau pergale nors vienu ivarciu...
Na, kiek maciau Tottenhamo varzybu, tai i akis krenta tas dalykas, kad komanda turi potenciala, komanda gali losti, gali musti ivarcius, bet nematau uztikrintumo ju zaidime. kai ziuri Arsenal, Chelsea, Man Utd ar Liverpool, matai, kad xebra yra uztikrinti 100 procentu tuo ka daro. Tuo tarpu pas Tottenhama yra kazkoks susikaustymas ( gal tik man vienam taip atrodo). Jiems svarbiausias dalykas - laimet ir viskas, daugiau jie nieko nemato. Norint pramusti fora, reikia kontroliuoti situacija, o Tottenhamui NE VISAS 90 minuciu pasiseka tai daryti. Kartais zaidime jie seda i duobe ir tuo pasinaudoja kitos komandos. Bet kadangi mes cia turime Sunderlanda, tai fora yra permusama. Foros permusimui duociau 65-70 procentu. Pats asmeniskai greiciausiai vietoj sitos foros paimsiu Man Utd -1.5 , nes Portsmoutho vadovai pareiske, kad ju komandoje yra zaideju, kurie neverti ju gaunamo atlyginimo, nes aiksteje nieko nepadaro. Tai morales Portsmouthui neprides
Nesuprantu as Sunderlando. Vakar pries Liverpuli pradejo visai neblogai. Tada Liverpulis imuse du golus. Tada Sunderlandas krito i duobe. Tada Liverpulis nusprende pazaisti 10-yje ( Sissoko gavo raudona). Vietoj to, kad uzgult vartus, Sunderlandas isvis tragiskai pradejo zaist. Tada Liverpulis iseme abudu puolejus ir nusprende zaisti be tikru puoleju. Ir nuo tada Sunderland neprieidavo iki Liverpulio 16 metru linjios. Aisku, cia ironija, bet komanda yra visiskas nulis. ( kai jau atsibos klausyt apie zlugusi Sunderland, jus man pasakykit, as nebekartosiu, nes jau ir taip turbut visiems viskas aisku ). Tottenhamo pergale. Imanomas netgi sutriuskinimas. labai atsiprasau visu kai sakiau, kad Crouch yra pats blogiausias puolejas pasaulyje. Nuo siol taisausi ir sakau, kad Stead is Sunderland yra dar blogesnis uz Crouch. O as galvojau, kad blogiau jau buti negali...
Sutinku, bet cia gal net butu galima deti fora -1.5 su @~1.90-1.95. Sunderland nepades 5 zaidejai, o vienas grys po traumos McCartney, Healy, Kyle, Piper, Dennehy ir Elliott, kuris turetu gryzt siam macui. tuo tarpu Spurs netures Marney, El Hamdaoui ir grys siam macui Bunjevcevic. Su tokiu potencialu puolime ir Sunderland beviltiskumu tiek puolime, tiek gynyboj, manau, kad fora galima lengvai pramust, o juolab losiama namie. Ka manai Sheva?