Shevchenko 2005/12/08 17:05 #49127

Liverpool - Middlesbrough [email protected] 9/10 Orakulas

Liverpool laimejo paskutines 6 varzybas (is ju 4 namie), siuo metu komanda ant labai dideles bangos, netgi kai puolime Morientes ir Crouch, komanda musa ivarcius ( pirma ivarti imuse Crouch ). Boro nera isvykos komanda, pralose pastaruosiu 4 macus isvykose. Paskutines varzybas tik 0-1 Chelsea, bet siuo metu Liverpool yra geriausiai zaidzianti komanda Anglijoje ir cia tikiuosi 2-0 Liverpulio pergales.

Birmingham - Fulham [email protected] 4/10 Orakulas

Praeito turo laukiau su didelem viltim apie Birminghamo pakilima ir irodyma, kad jie gali laimet ne tik pries Sunderlanda. O aiksteje pamaciau tikra tragedija. Taip, Heskey imuse ivarti, taip Birmingham pirmavo, bet po imusto ivarcio visi sustojo ir nusprende palaukti varzybu pabaigos. West Hamas imuse atsakomaji, imuse antra, o Birminghamas vis dar stovejo ir lauke. Pralaiminedama komanda bent turi vaidinti, kad atakuoja (vienintelis kuris ten vaidino, tai buvo heskey, kuris imuse ivarti ranka, o kitiems buvo visiskas px).Centro saugai nuliniai, puolimas irgi ( Heskey stovi ir laukia kamuolio, o pats labai tingi nubegt ji pasiimt), gynejai pjauna pro sali. West Hamas atrode geriau visose pozicijose, todel kazko nesitikiu ir cia. Tikraisiais favoritais vadinciau Fulham, bet zinant, kad isvykose jie nelabai nori laimeti ( 0-3-5 ) renkuosi lygiasias.

Chelsea - Wigan [email protected] 10/10 H(0-1.5) [email protected] Orakulas

po pirmuju Cempionu Lygos varzybu pries Liverpool ,kurios irgi baigesi 0-0, ta pacia savaite Chelsea suvolavo Liverpooli 4-1 isvykoje. Kazko panasaus tikiuosi ir cia. Tiesiog dabar Wigan sunkus laikotarpis ( praeitos su Puliu, sitos su Chelsea, kitos su Man Utd ir visos isvykose), todel komada pajutusi ka reiskia bui sutriuskinta pirma karta, pajus tai dar karta

West Bromwich - Manchester City [email protected] 8/10 Orakulas

Tai mano savaitgalio statymas is EPL. (nors pastaruoju metu su tais savaitgalio statymais nelabai sekasi ). Laikau tai dovana, nes maciau Man City isvykoje pries Charlton, kuri mano galva yra stipresne uz West Broma. City zaide kaip is natu, kale 5 ivarcius, gavo 2, bet atrode super. Todel manau, jog bukai arba kazka zino, arba net nezinau del ko jie duoda toki kofa uz Man City. Turbut tikisi, kad City antra karta is eiles taip nesulos.

Charlton - Sunderland [email protected] 8/10 Orakulas

Ir vel ta pati situacija - komanda duobeje ir cia pas ja atvaziuoja ishsigelbejimas - Sunderland .Charlton butent yra ta komanda, kuri yra duobeje (pralaimetos paskutines 5 varzybos), Sunderland yra amzinoje duobeje. Paskutines varzybose Charlton zaide gerai, tik Man City buvo per geri, kad kazka sugebetu jiems padaryti. Sunderland yra ta komanda, pries kuria taskai turi buti imami.

Man Utd - Everton [email protected] 9/10 ir H(0-1.5) [email protected] 8/10 Orakulas

Isivaizduoju sita situacija taip: vakar siandien ir rytoj sirgaliai keiks Man Utd, maisys su purvais, o Sekmadieni ateis i Old Trafforda su dainom tipo:,,You will never walk alone" ar kazkas panasaus. Man Utd apsi**ko CL, todel dabar jie parodys kaip reikejo musti ivarcius Lisabonoje. Po situ varzybu isivaizduoju daugelio fanu reakcija:,,O kad taip butu buve su Benfica". Prognoze: Evertono nuslavimas nuo zemes pavirsiaus..

Tottenham - Portsmouth [email protected] 7/10 Orakulas

Vargo vargo Tottenhamas pries Sunderlanda, bet vis del to isvargo pergale. Portsmouth stipresne komanda uz Sunderlanda, todel cia irgi prognozuoju vargo vakariene. Daug statyt uz Tottenhama neapsimoka. Nestabilus jie sita sezona

Kitos stafkes - No Bet bent jau man.

Laukiu komentaru.

• mindaugito prieš 19 metų #49267

Liverpool - Boro.
    Poolis pagaliau suderino savo puolanciaja grandy, nes sezono pradzioje buvo ivarciu sausra. Boro - neprognozuojama komanda. Stipresnius skausmina, pjauna gryba su silnais. Gali imusti ivarty. Kofas uz namu pergale neviliojantis, bet 1:0, 2:0 arba over 2.25 gal ir bandyciau.
    Birmingham-Fulham
    Traumos isties gali itakoti tiek vienos tiek kitos komandos zaidimui, todel isties cia gali ivykti bet kas ir nenustebintu bet kuri baigtis. Tu gali pralaimeti visas rungtynes isvykoje, bet tiek rungtyniu be pergaliu namie... Over 2.25 virs 2. bet greiciausia no bet.
    Charlton-Sunderland
    Aye, daug traumu pas svecius. bet kai paziuri kokios rungtynes laukia ateityje Suderlandui - sios rungtynes vieninteles kuriose realu tiketis bent tasko.2 imusti ivarciai spursam turetu suteikti siokio tokio psichologinio pakilimo. geriau 5 unitai ant over 2.25 uz 2, nei 8 ant pergales
    City,Arsenals ir Boltonas pergales atrodo patraukliausios.

• jozykas prieš 19 metų #49245

na o as manau, kad is MU galima neblogai pasipelnyti - jiem nebeliko jokiu europos tauriu ir belieka gaivinti savo padeti lygoje. juolab kad ji nera tokia beviltiska (2 vieta) ir celsis nera dar "be 5 minuciu" cempionas kaip tarkim lyonas. Nznau kaip jus, bet as zadu pastoviai laikyti vezima ant MU nuo siol

• IgZeM prieš 19 metų #49239

Nebus Van Nistelrooy ( del korteliu), todel Man Utd handicapas neatrodo taip lengvai permusamas. Saha geras, bet ne tokio lygio kai Ruud. Kita vertus pas Evertona nebus saugo Mikaelio Artetos ( sitas vyrukas man labai patinka) , vartininko Nigel Martyn ir van der Meyde ( va del sito irgi nuostolis). Grizta Nuno Valente (mano galva vidutinis gynejas), bet Evertono pakankamai dideles netektys ir Man Utd noras irodyti, kad jie nera nurasyti vercia mane galvoti apie kazka panasau i 3-1 arba 2-0

nu ka as zinau , nelabai megstu statyt anglu lygas , bet keistai atrodo duodami kofai ~1,3 uz MU ir 11 uz Evertona. Kad ir nera keliu zaideju pas svecius value be jokios abejones uz juos. Neaiskios MU nuotaikos po CL , speju kad labai nekokios ir visiskai neverta manau kist litu nat mu ypach su fora. Labai realios lygiosios , neatmesciau ir Evertono pergales , perdaug jie nuvertinami. Aisku as nematau EPL varzybu per telika , bet siuo atveju manau ir nereikia. Arba det x2 arba isvis nelyst. Kas uz mu deda , tai nezinau tokiem ka ir pasakyt

• jozykas prieš 19 metų #49234

jio viskas ciki, tik gali but kad is tu 10 traumuotu net 4 gali jau losti. O siaip aisku, ko gi galima tiketis is 2 sudeties. Dar jai taip nutiktu chelsiui kokiam tai mazesne beda o daab sunderlandui nu ka padarysi va afrikoj vaiaki badauja isvis..

• Deiviss prieš 19 metų #49228

Charlton - Sunderland [email protected] 9/10 TopSport

Keistas man koficijantas dar beveik kol duoda 1.60 manyciau greiciau reiktu tik statyti ba bus kad vel nukris varzybu diena iki ~1.30...
    Kagi Charlton vis dar nelabai randantis savo zaidima bei vieta pralaimeje 5 varzybas iseiles sestos manau nepaleis is ranku nors ir paskutineme turi padare overi Charlton Manchester City 2:5 manau dar ir padarys siame mace...
    Sunderlandas... Kaip lose pralaimedami tai ir tese pralaimejimu serija pralaimetos 8 rungtynes iseiles devinta pries akis didelios klaidos tarp gyneju puolimas kartais geraiu pasirodo negu gynyba apie vartinka as kaip ir vel savo nuomone turiu turi tikrai geresniu varinku kurie atsovave ir u21 rinktineje
    Traumos... Shevchenko mldc aprase apie jas bet stebina tai kad EPL daugiausia traumu turi Sunderlandas net 10... o maziausiai Charlton 1 Kylie kuris gal su pasirodys mace Suderlandas los 4-4-2 Daugiau ginsis negu atakuos siose rungtynese o Charlton 4-2-3-1 tai kaip ir atakuojanCio stiliaus issidestymas matosi kad nores pergales o ne lygiuju dizdziausia itaka ir smarkiai papluseti tures saugai... Gerai komanda uzvedantis yra saugas JEROME THOMAS kuris tikrai smygiuos i suderlando vartus ne karta tiek taktikos pokalkas...
    Dabar labai stebina Charlton kuris zaisdamas namuose turi iskovojes tik 4 taskus keista bet nemanau kad dabar siuo metu nusileisdar ypac savuo namuose Sunderlandui
    Oras geras, geras ir futbolas
    GL

• Shevchenko prieš 19 metų #49202

Liverpool - Boro

Boro nelaimejo Anfielde nuo 1976 metu ir treneris tikisi, kad laikas ta antirekorda baigti. Praeitais metais baigesi varzybos 1-1, bet tada jau pradzioje Pulis gavo gola ir atakaves visas varzybas sugebejo tik islyginti. Atsizvelgiant i tai, kad Pulis negaves golo jau 834 minutes, manau si karta greito golo nebus. Pas Liverpuli negales zaisti Hamman, bet pasiruoses losti Xabi Alonso ir Sissoko grizta po suspendo, todel besiginanciu saugu daugiau nei reikia. Zenden traumuotas, bet ir be jo yra kam zaisti ( greiciausiai kaireje stoves Kewell arba Garcia). Pas Boro vis dar nera Mendietos, todel pulti Boro klubui bus sunku, teks tik gintis. Pasilieku prie Pulio pergales.

Charlton - Sunderland
    Is didziuju Sunderlando traumu grizta tik Arca, tuo tarpu Tommy Miller, Stephen Wright, Alan Stubbs , Stephen Elliott ir Chris Brown yra vis dar traumuoti.
    Charltono gretose grizta Romedahlis, o kadangi as ji su Murphy laikau tais zaidejais, ant kuriu stovi visas komandos kurimas, tai Sunderlandui reikes labai stipriai padirbeti gynyboje. Manau, kad neislaikys Juodosios Kates Charltono spaudimo. Charlton pergale.

Chelsea - Wigan

Arjan de Zeeuw traumuotas ir nelos pas Wigan, o jis kartu su Chimbonda yra geriausi Wigan gynejai. Pas The Blues grizta Joe Cole, kuris pries gaudamas trauma zibejo ir buvo formos virsuneje. Praeitose varzybose gerai atrode jo vietoje stovejes Robbenas, todel neaisku kuris bus statomas siose varzybose. Taciau esmingiausias klausimas yra - ar jau sitas varzybas praleis Essienas? (nes uz siurkstu zaidima jis praleis 3 varzybas ir niekur negavau info ar jau sitos bus pirmos, ar praleis nuo kitu varzybu). Jis svarbus, nes nematau kito zmogaus, kuris stovetu Makelele vietoje. Jeigu jo nebus, tada Chelsea tures problemu su juodo darbo atlikimu. ( pora kartu buvo bandytas Huth, bet jis besiginancio saugo vietoje nelabai kaip atrode, nors dar yra Geremi). Jei nera Essieno - handicapo neimu. Taciau vis dar matau Chelsea pergale.

West Brom - Man City

I West Broma grizta 7 varzybas praleides pagrindinis vartininkas Kirkland, puolejas Kanu neaisku ar zais, tuo tarpu City nuostoliu neturi. Danny Mills out, bet jo vietoje praeitose varzybose gerai atrode zmogus - kauke David Sommeil Lieku prie City.

Man Utd - Everton

Nebus Van Nistelrooy ( del korteliu), todel Man Utd handicapas neatrodo taip lengvai permusamas. Saha geras, bet ne tokio lygio kai Ruud. Kita vertus pas Evertona nebus saugo Mikaelio Artetos ( sitas vyrukas man labai patinka) , vartininko Nigel Martyn ir van der Meyde ( va del sito irgi nuostolis). Grizta Nuno Valente (mano galva vidutinis gynejas), bet Evertono pakankamai dideles netektys ir Man Utd noras irodyti, kad jie nera nurasyti vercia mane galvoti apie kazka panasau i 3-1 arba 2-0

Birmingham - Fulham

Atsaukiu savo pasiulytas lygiasias del sitos info: geriausias Fulhamo zaidejas Boa Morte, saugas Papa Bouba Diop ir Niclas Jensen nelos del korteliu arba traumu. Desinys gynejas Moris Volz irgi out, todel siu atveju Fulhamo nuostoliai yra dideli. Pas Birminghama irgi be nuostoliu neapsieita: nelos Melchiot ( gynybos problemu matau) ir saugas Muzzy Izzet. Kita vertus, grizta ,,automatas" Pandiani Todel cia varzybos gali krypti i bet kuria puse. Man NO BET.

Newcastle - Arsenal [email protected] 8/10 Orakulas

Renkuosi sita statyma del to, kad:
    Owen neaisku ar los, bet tikrai pas Newcastla nelos Celestine Babayaro( korteles) Emre , Craig Moore , Stephen Carr , Charles N'Zogbia (traumuoti). Tuo tarpu pas Arsenal grizta Freddie Ljungberg, Robert Pires, Gilberto, Sol Campbell , Jens Lehmann pailseje, nes nezaide treciadieni CL Per dideli Sarku nuostoliai, todel renkuosi Arsenal.

• IgZeM prieš 19 metų #49188

value mhm idomiai..

• Deiviss prieš 19 metų #49162

Charlton - Sunderland [email protected] 8/10 Orakulas

Value bet ryt viska aptarism nest game in Premierm lygue!!!
    Tas pats kai fixas mano manymu cia 10/10

• jozykas prieš 19 metų #49143

na o as tesiu birminghemo okupacija. paskutines rungtynes su westhamu - tiesiog siaubingos, 3 kartus pataikyta i stangas i 1 karta i skersini. manau kad tai neblogas pasirinkimas.. ir aisq MU - jie nepateko i jokia taure todel demesys tik Premjersipui, tai tik i nauda mums (na bent jau man)

• Super_Pipo prieš 19 metų #49137

Liverpool - Middlesbrough [email protected] 9/10 Orakulas

Paskutines varzybas tik 0-1 Chelsea,

nu va del sito no bet

Tottenham - Portsmouth [email protected] 7/10 Orakulas

Vargo vargo Tottenhamas pries Sunderlanda, bet vis del to isvargo pergale. Portsmouth stipresne komanda uz Sunderlanda, todel cia irgi prognozuoju vargo vakariene. Daug statyt uz Tottenhama neapsimoka. Nestabilus jie sita sezona

Portsmouth 4 varzybos be ivarcio sedi nors lose pries Che, ManUtd ir Lpool bet vistiek.. tai cia galvoju galima det Totte pergale su -1, orakulas apie 2 duoda.

• mindaugito prieš 19 metų #49136

Del city pritariu.
    Imsiu Fulham pergale su 0 fora. Kai paziuri pries ka isvykoje nenorejo laimeti - tai norisi paimti ir gryna pergale, ypac kai kofas 3.25
    Charlton gerai zaide? ghm.... del gynybos ir pralose. Suderlando treneris pries kelias dienas buvo pastebetas pietaujant su klubo vadovais, ir greiciausia turi terrmina ir jei nieko nesikeis - pries Kaledas greiciausia bus atleistas. Man labai patiko ju zaidimas su spurs... greiciausia nelysiu arba X arba +0.5 Suderland
    Manu.... sausainiu fabrikas. Netikiu jog nusluos Evertona. Evertonui sunku musti ivarcius, bet gintis jie moka. Nekoks mikroklimatas pas manu, be keano nebekontroliuoja kamuolio vidury... gigsius - seselis, nors ir imuse banke praeitose EPLe.

Reiktu sulaukti komandu naujienu ir tada atidziau paanalizuoti.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus