IgZeM 2005/02/01 15:40 #10682

W.B.A. v Crystal Palace 1 @ 2.5 omnibet 7/10

20. West Bromwich 24 2 10 12 19 : 44 16
17. Crystal Palace 24 5 6 13 27 : 37 21

Susitinka dvi komandos kovojancios del islikimo premier lygoje. WBA pasaruoju metu pradejo demonstruoti gana neblogus rezultataus palyginus su sezono pradzia . Tam turbut itakos turejo nauji pirkiniai . Anksciau isigijo puoleja Earnshaw , neseniai is Evertono perejo kitas puolejas K. Campbell, taip pat issinuomotas vienas manchesteriu jaunu saugu. Siandien turbut negales zaisti vienintelis saugas A.Johnson ( 10 rungt ). Crystal Palace irgi galetu pasigirti pakankamai neblogu zaidimu pastaruoju metu tiesa isvykose jiem sekas zymiai sunkiau. Labai daug joje priklauso nuo puolejo Andrew Johnsono , jeigu pavyks ji presinguot pastoviai ir neleist perdavinet kamuoliu tai bus tikrai CP sunku. Nauju traumu pas CP nera , be to gryzta du pakankamai svarbus zaidejai Kolkka ir Riihilahti.
W.B.A. namie 2-5-5 ivarciai 9:19
CP isvykose 1-4-7 ivarciai 14:25

Bromwichas paskutinese EPL 2-0 namie iveike Man city komanda , o CP taip pat namie 3-0 Tottenhama.

Turbut siandien vyks inirtinga kova , nes abiem komandom labai reikia tasku. Manau kad nauji zaidejai ir nebloga forma WBA , savu ziurovu palaikymas pades iskovot pergale seimininkams. 7/10 ne todel gal kad taip zeuriai tikiu , bet matau labai neblogus sansus WBA ir kofas mano nuomone turetu buti tikrai mazesnis.

Per paskutines 5 tarpusavio rungtynes pas WBA 4 laimejo WBA 1 lygiosios

gl

• IgZeM prieš 19 metų #12080

tai gali but kad kalbos tokios pats ir skleidi seip tai nzn kaip ce sugalvot reik toki dalyka ishvis

• Ronaldoo prieš 19 metų #12053

:P Tai ka Abromoviciaus teamas nenuvyleir laimejo 1-0...yra kalbu,kad pats rusas stato uz tikslu rezultata 1-0...

Ka jam pinigu truksta? kad stato 1-0 tai cia gryna nesamone

• Erikas888 prieš 19 metų #12050

Tai ka Abromoviciaus teamas nenuvyleir laimejo 1-0...yra kalbu,kad pats rusas stato uz tikslu rezultata 1-0...

• Jacob prieš 19 metų #11815

Nenoreciau su tavim sutikt kad Mannu no bet. Man UT pastaruosius du menesius rodo tikrai labai gera forma 12 - 2 - 0.Pradzioje sezono kiek buksave dabar skina pergale po pergales Paskutines 4 varzybose nugaleti Birmingham Arsenal Aston Villa Liverpool ne pacios silpniausios komandu Premier lygoje.Chelsea zaidzia sestadieny ir jei jie vel prarastu nors 2 taskus sekmadieny uz Man UT butu vienas geriausiu sio savaitgalio statymu
    Taip pat ir Chelsea pergales atveju Mancesteriui bus butina pergale nes vel paleidus Chelsea y prieky paskui juos pavyt bus labai labai sunku

manai iki sezono pabaigos ir varys abejos vien laimejimais?
    Vienas dalykas yra nenoreti prarasti tasku, o kitas neprarasti.. O kad MU pastaruoju metu aukstumoj tai sutinku, tik kad kazkaip jauciu, kad du menesius but aukstumoj jau per ilgai..

• Ronaldoo prieš 19 metų #11803

Chelsea aukstai gan saugiai isitaisius, o evertonas los namie ir isitaisius ne taip jau tvirtai 4 vietoj. Be to prie Chelsios nemanau kad priartes MU, bent jau ne trim taskais, nes paziurejus Man city - MU tarpusavio ankstesnes, tik vienas is turbut 7 yra laimeje MU. Man abejos cia no bet. Tik ne tokiom salygom det uz favoritus. O ir kofas uz chelsea, kaip losiancia isvykoj ir pries stipru varzova, nera patrauklus.

Nenoreciau su tavim sutikt kad Mannu no bet. Man UT pastaruosius du menesius rodo tikrai labai gera forma 12 - 2 - 0.Pradzioje sezono kiek buksave dabar skina pergale po pergales Paskutines 4 varzybose nugaleti Birmingham Arsenal Aston Villa Liverpool ne pacios silpniausios komandu Premier lygoje.Chelsea zaidzia sestadieny ir jei jie vel prarastu nors 2 taskus sekmadieny uz Man UT butu vienas geriausiu sio savaitgalio statymu
    Taip pat ir Chelsea pergales atveju Mancesteriui bus butina pergale nes vel paleidus Chelsea y prieky paskui juos pavyt bus labai labai sunku

• Jacob prieš 19 metų #11791

Na ir vel losia mylima Chelsea isvykoje ir dar pries pakankamai stipria komanda Evertona Nzn kaip jus bet 0-1 6kof 0-2 7kof manau galima megint...

Chelsea aukstai gan saugiai isitaisius, o evertonas los namie ir isitaisius ne taip jau tvirtai 4 vietoj. Be to prie Chelsios nemanau kad priartes MU, bent jau ne trim taskais, nes paziurejus Man city - MU tarpusavio ankstesnes, tik vienas is turbut 7 yra laimeje MU. Man abejos cia no bet. Tik ne tokiom salygom det uz favoritus. O ir kofas uz chelsea, kaip losiancia isvykoj ir pries stipru varzova, nera patrauklus.

• Diegas prieš 19 metų #11781

Na ir vel losia mylima Chelsea isvykoje ir dar pries pakankamai stipria komanda Evertona Nzn kaip jus bet 0-1 6kof 0-2 7kof manau galima megint...

Turiu toki itarima , kad zodi 'stipria ' pavartojai tik siandien paziurejęs i lentelę....

• Erikas888 prieš 19 metų #11750

• pociakas prieš 19 metų #10729

Nu ka prasideda Arsenal - ManUtd
    Kazkaip paskutiniu metu aptingau rasineti, bet parasysiu ka pats pastaciau. Taigi mano galva cia viskas turi linkti ant lygiuju ir pasirinkau stai toki varianta:
    half time/full time X/X .Nulines lygiosios imanomos arba dar kaip nors ten, o kofas 4.00 tikrai vertas demesio
    Sekmes

• NeXas prieš 19 metų #10695

kalbant apie susigundyma kofu tai mane siandien labai kaitina Manutd F(0) 2.4 omnibete.
    abi komandos gali laimeti . jei lygios- money back .

• Enrique22 prieš 19 metų #10692

gal tu ir teisus , susigundei dideliu kofu sekmes

• IgZeM prieš 19 metų #10691

gal ir geriausia nobet , bet man kofas pakankamai didelis ir traukia taip gyzt gryzta , bet neaisku kaip jie gryze atrodys . SEip kada susitinka dvi dugnines komandos dazniausiai jeigu nerandu ko nors svarbaus ypach tai dedu uz namus. Negi gaudyt kofus po 1.5

• Enrique22 prieš 19 metų #10689

Igzem:
    pats sakei kad i Crystal Palace grizta "du pakankamai svarbus zaidejai Kolkka ir Riihilahti" plius kai susitinka apylyges komandos is ju rungtyniu galima tiketis visko, kazkaip as manau daug sansu lygiosiom, bet geriausiai NO BET

• IgZeM prieš 19 metų #10686

turetu neturetu galetu nenoretu blablabla ka nors parasyk naudingo geriau

• SonGoKaS prieš 19 metų #10685

Nu siandien dar ir bora turetu laimeti

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti