Seria B 10.6
Crotone - Torino 2 @ 2.1 7/10
Manau cia turetu laimeti Torino, stai kelios priezastys kodel taip manau:
1.Torino yra pirmoje vietoj (po 5 turu) visos 5 pergales (laimetos rungtynes nebuvo pries stiprias komandas, bet tos komandos tokio pacio lygio kaip Crotone)
2.Torino nesvarbu kur zaidzia ar namie ar isvykoje vistiek musa po 2 3 golus. (11 imuse , tik 3 praleido)
3.Cretone yra dabar krizei pralaimetos tris rungtynes is eiles.
p.s. Torino stipresnis ant "popieriaus" manau i tapeta galima imest kofas 2.10
Dar galvoju visai nieko stafke kad per rungtynes bus imusta daugiau nei 2.5 ivarcio
kofas 1.74 8/10
nes ir Torino ir Crotone (8 imuse 6 praleido) imusa ivarcius, tikiuosi siandien irgi bus ivarciu lietus
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
siaip geriausia kad H.Kewell ciulpia
Tai as nesakau kad blogai statistika, bet vien jos neuztenka jei nori rimciau prognozuot
nera taip blogai statistika tik reik moket paziuret ir seip dometis vien lyga zaidejais tt neuztenka geriausia dometis plius statistikon palandziot db bandysiu i anglija palandziot biski nezinau kaip ten gausis ir kiek laiko bus bus matyt seip kol kas bent su olandija tai gerai pagal statsus praktiskai vien ole cheburator. italija ciulpia !
Na ta liga ir yra Italija ;D Siaip neturiu labai daug zyniu, bet daug maz gaudaus. Uz Italus sergu jau nuo pat vaikystes dar kai uz Italus zaide Rossi (AV vykusiame pasaulio cempionate 1994). Jau desimt metu sergu uz Italu pasirodymus ivairiuose futbolo cempionatuose (todel turiu "priesu" draugu tarpe, nes nieks nesupranta kaip galima sirgti uz gynybini futbola). Neturiu savo mylimojo italu klubo,palaikau juos visus, kai zaidzia Europos turnyruose. Pats zaidziau CM ne vienerius metus, todel turiu sioki toki supratima, bet is zaidimo negalima sprest apie komandas, bet tikrai kaip tu sakiai zinau daug tokiu zaideju apie kurios kiti net nera girdeje. Manau labiau pasistengus ir man kazkas pavyks, juk as dar tik pradedantysys, o tu jau profas tai kad viskas dar pries akis
.........................................................................................................
Paolo Maldini is GOD
o man ir "nera dzin" as noriu zmonem gera daryt, bet ziuriu nelabai gaunas
Visu pirma su statisitika toli nenueisi, reikia zinoti siek tiek kas vyksta aikstej kai zaidzia viena ar kita komanda zinoti zaideju pajeguma. Prazaidziau CM manager apie 6 metus vien italijos lygoj kiekvienais metai isigydamas vis naujesne versija su to sezono komandu sudetimis, todel daugmaz zinau, seria B ir seria A(silpnesniu klubu) futbolininku pajeguma. O visi kas maziau domisi zino tik zvaigzdes ir garsius klubus, kurias rodo per televizija ir kuriuos paima i rinktines. Ne visi geri zaidejai yra pasaulinio lygio zvaigzdes.
Kadangi nuo mazu dienu jau domejausi futbolu( futbolas mano aistra), tai rungtynese siek tiek daugiau matau kaip vyksta zaidimas, ne vien tik grazius golus ar efektyvias atakas.
Ir jei tu tik vadovausies statistikom, tavo prognozes visada bus rizikingos ir retai kada atspesi ivykius taip, kad bendram vaizde turetum pliusa.
Man pavyzdziui malonumas yra knaisiotis po Seria A naujienas ir panasiai, nes esu ACMilano fanas, tai naturalu.
Geriau pasirink tokia lyga, kurioj tu matysi ne vien statistikas, o domesies naujienom ir tau tai daryt nebus kancia.
Sekmes prongozuojant.
o man ir "nera dzin" as noriu zmonem gera daryt, bet ziuriu nelabai gaunas
Norejau visu atsiprasyti kurie paklause manes ir pastate uz Torino
Ka padarysi, nepasiseke
Stengsiuos daugiau jusu neklaidinti ir nerasyneti komentaru is lempos.
P.s. Na nebuvo jau tokie tie spejimai mano baisus: 2 is 4 atspejau, ka jau padarysi juk pasitaiko blogu dienu. Tikiuosi nieks labai nesupyko ir nesmerks manes
gerai kad nesakei "..man dzin.." o siaip is pirmu turu statistikos nieko ten nesugalvosi ir geriau nesukt smegenu
statistika sux, bet be jos niekur..
Norejau visu atsiprasyti kurie paklause manes ir pastate uz Torino
Ka padarysi, nepasiseke
Stengsiuos daugiau jusu neklaidinti ir nerasyneti komentaru is lempos.
P.s. Na nebuvo jau tokie tie spejimai mano baisus: 2 is 4 atspejau, ka jau padarysi juk pasitaiko blogu dienu. Tikiuosi nieks labai nesupyko ir nesmerks manes
Kazkoks gaidynas vakar visai ten SeriojB... Turbut siemet ja reiks skipint...
nu va ENRIQUE20 matai crotone tau ne shuns papai visai
Tikiuosi kad taip bus, na tada jau manes neatsikratysit
Tik vat visa beda kad jie laimes...
Nu Venezia ne pirmus metus jau suda mala.
Gal tada as netasigaunu po pjenkiu zaparilsa cia kazkaip. Na vienu zodziu Torino laimes, o jei ne tai daugiau nerasysiu komentaru (negadynsiu nei sau, nei jum nervu)
Eniruque "...Torino yra pirmoje vietoj (po 5 turu) visos 5 pergales (laimetos rungtynes nebuvo pries stiprias komandas, bet tos komandos tokio pacio lygio kaip Crotone)"
FT Torino Genoa 2-1
Messer "..Isvardink man Seria B stirpias 3-5 stiprias ekipas.."
Enrique"..na manau AC Torino, FC Empoli, AC Perugia, Genoa CFC 1893 ir Piacenza na ir dar AC Venezia.."
Arba as girtas arba ce romanas
na manau AC Torino, FC Empoli, AC Perugia, Genoa CFC 1893 ir Piacenza na ir dar AC Venezia( bet kazko siemet suda mala)